Clinica stomatologie & implantologie dentara Bucuresti - Dinti intr-o zi

Cerec 3D - Coroane si fatete dentare integral ceramice intr-o singura vizita la clinica!

Dental PremierArticole utileCerec 3D - Coroane si fatete dentare integral ceramice intr-o singura vizita la clinica!
Cerec 3D - Coroane si fatete dentare integral ceramice intr-o singura vizita la clinica!

Tehnologia Cerec 3D CAD/CAM - Viitorul medicinei dentare!

Cea mai moderna si precisa metoda de reconstituire dentara la nivel mondial, tehnologia Sirona CEREC 3D (CEramic REConstrucion), atat de larg raspandita in Statele Unite ale Americii, este ACUM disponibil─â si clinica DENTAL PREMIER. Mai putin de 7% dintre medicii dentisti din intreaga lume utilizeaza aceasta tehnologie de viitor, printre ei numarandu-ne si noi.

Ce inseamna CEREC?

Cerec coroana dentara dinti intr-o zi ceramica portelan zirconiuCEREC = Ceramic Reconstruction sau Chairside Economical Restoration of Esthetic Ceramics.

Chairside = In cabinet – tehnologia este utilizata in timp ce pacientul se afla pe scaunul stomatologic.

Economical = Economic – avantajoasa atat pentru medic cat si pentru pacient.

Restoration = Restaurare – refacerea naturala a dintelui (frumos, functional si rezistent).

Esthetic = Estetica – restaurarile sunt fara metal si la culoarea dintelui.

Ceramics – Ceramica (portelan) dentara de inalta rezistenta, foarte aproape de structura naturala a dintelui.

 

Care sunt avantajele CEREC?

Sistemul CEREC permite ca un dinte care necesita coroana, incrustatie sau fateta sa poata fi tratat cu succes in numai o ora!

Lucrarile dentare mai complexe, care necesita mai multe elemente, se pot realiza intr-o singura zi sau in termene mult mai scurte decat in cazul lucrarilor similare realizate manual in laboratorul de tehnica dentara.

CEREC este cel mai inovator sistem CAD/CAM dentar, cu peste 25 de milioane de restaurari in intreaga lume. Cu ajutorul CEREC, specialistul poate SA INREGISTREZE DIGITAL AMPRENTA (prin scanarea zonei respective), SA PROIECTEZE RAPID PE COMPUTER RESTAURAREA NECESARA si SA FREZEZE RAPID SI PRECIS DIN CUBURI DE PORTELAN SAU ZIRCONIU restaurarea astfel proiectata, TOTUL INTR-O SINGURA VIZITA LA CLINICA NOASTRA!

Studiile pe termen lung (>25 de ani) au aratat ca rata de success dupa 18 ani este de 86%, iar riscul de fractura dupa un an este de 1%, peste 90% din restaurari fiind intacte dupa 10 ani.

Rezultatul final este impresionant, restaurarea fiind de cele mai multe ori aproape imposibil de distins de dintii naturali!

Indiferent daca pacientul opteaza pentru o coroana, pentru o incrustatie sau o fateta dentara, blocurile ceramice stratificate si multicolore se transforma in restaurari estetice intr-o singura ora!

Economia de timp, se traduce de cele multe ori in economie de bani. Durabilitatea restaurarilor dentare din ceramica integrala este dubla comparativ cu cele ale reconstructiilor dentare traditionale (15 ani fata de 7 ani, cat este recomandata de obicei in cazul lucrarilor metalo-ceramice).

Luati in considerare sistemul CEREC, daca pretuiti timpul si va doriti restaurari din portelan fara metal!

VIDEO REALIZARE COMPUTERIZATA COROANE DENTARE

INTR-O SEDINTA CU CEREC CAD-CAM!

VIDEO REALIZARE COMPUTERIZATA FATETE DENTARE

INTR-O SEDINTA CU CEREC CAD-CAM!

VIDEO REALIZARE PUNTE DENTARA CU CEREC 3D

© 2013 Dental Premier - Str. Maria Rosetti Nr. 26A, Cabinet Stomatologic Sector 2, Bucuresti 020487 | Parteneri: Implant dentar
004.0726.203.032 contact@dentalpremier.roProgramare online
Romana English Italiano Fran├žais