Dinti ficsi in 24 de ore pret

Pacienta 48 ani, Dinti ficsi in 24 ore pe 4 implanturi, maxilar + mandibula

Pacienta de 48 de ani a beneficiat de o restaurare completa a danturii cu ajutorul tehnicii dinti ficsi in 24 ore pe 4 implanturi premium Megagen AnyRidge, sistem de tip All-on-4. Mai jos detaliem interventiile chirurgicale si lucrarile dentare realizate pentru reintregirea zambetului pacientei noastre cu o dantura fixa in 24 ore.

Maxilar – Dinti ficsi in 24 ore pe 4 implanturi

 • Extractii dentare
 • PRGF-Endoret® – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrase din sangele pacientului
 • Reconstructie osoasa
 • Sinus lifting
 • All-on-4 – 4 implanturi premium Megagen Anyridge + lucrare dentara fixa provizorie in 24 de ore

Mandibula – Dinti ficsi in 24 ore pe 4 implanturi

 • Extractii dentare
 • PRGF-Endoret® – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrase din sangele pacientului
 • All-on-4 – 4 implanturi premium Megagen Anyridge + lucrare dentara fixa provizorie in 24 de ore

Tehnica dinti ficsi in 24 de ore

Tehnica de ultima ora dinti ficsi in 24 de ore se adreseaza persoanelor care mai au putini dinti pe arcada, cu indicatie de extractie, sau celor edentate total, care nu mai ai niciun dinte. Reabilitarile dentare totale se pot realiza pe 4 sau 6 implanturi, desi uneori numarul acestora poate varia, in functie de situatia osului pacientului. Practic, intr-o singura zi, pacientul se poate bucura de zambetul sau gratie acestei tehnici care permite inserarea implanturilor si atasarea lucrarilor fixe provizorii in circa 24 de ore.

Implanturile dentare Megagen AnyRidge prezinta cateva caracteristici importante care fac din acestea o alegere sigura atat pentru restaurarile dentare totale, cat si pentru restaurarea unui singur dinte.

Printre principalele caracteristici ale implanturilor premium Megagen AnyRidge se numara:

 • Spirele revolutionare Knife Thread
 • Secventa de frezaj
 • Tratamentul unic de suprafata Xpeed
 • Platforma anatomica S-line
 • Conexiunile hexagonale interne de tip con-in-con
 • Pot oferi solutii protetice ce pot fi adaptate pentru orice situatie clinica

Ce pret are restaurare cu tehnica implanturi si dantura fixa in 24 de ore?

Costul total unei restaurari totale a danturii prin tehnica implanturi si dantura fixa in 24 de ore este dat de numarul si marca implanturilor utilizate si de pretul materialelor din care sunt realizate lucrarile fixe definitive. In cadrul clincii noastre utilizam mai multe tipuri de sisteme de implanturi All-on-4 pentru tehnica dantura fixa in 24 ore, iar pretul acestora variaza in functie de producator. De asemenea, oferim o gama larga de lucrari dentare definitive realizate din materiale de cea mai buna calitate.

Implant dentar si dinti ficsi in 24 ore pret

Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru dinti ficsi in 24 de ore cu sistemele de implanturi dentare premium Inno, Bredent, Megagen si Nobel Biocare.

De ce sa alegeti o restaurare dentare totala la Dental Premier?

Avand peste 15 ani de activitate, specialistii clincii noastre sunt printre primii care au introdus in tara sistemele de restaurari dentare totale de tip All-on-4 si All-on-6. Medicii nostri specialisti au primit Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent, iar clinica detine Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona – liderul mondial in tehnologie dentara! Astfel, pacientii nostri beneficiaza de experienta vasta a specialistilor Dental premier si de cele mai noi si moderne tehnologii in cele 9 cabinete stomatologice dotate «High Tech Dentistry»!

Alege si tu sistemele de implanturi dentare premium All-on-4 de la Megagen si bucura-te de o dantura fixa pret de o viata intreaga!

Cauta pe site

+