Dinti ficsi in 24 ore cu implant dentar All-on-4 si All-on-6 Megagen si Inno

Pacienta 60 ani, dinti ficsi in 24 ore cu implanturi All-on-4 si All-on-6 Megagen si Inno

Pacienta de 60 de ani a beneficiat deo reabilitare totala a danturii cu ajutorul sistemelor de implanturi rapide de tip All-on-4 si All-on-6, Megagen si FastSmile INNO. Zambetul a fost redat cu succes pacientei prin tehnica dinti ficsi in 24 de ore de catre specialistii clincii noastre, dr. Cristi Nechita, Specialist Chirurgie Dento-Alveolara si dr. Bogdan Moales, Medic Protetician.

Arcada superioara – Dinti ficsi in 24 ore cu 6 implanturi Megagen

  • All-on-6 – 6 implanturi Megagen + lucrare provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Aditie osoasa
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura din zirconiu si coroane integral ceramice

Arcada superioara – Dinti ficsi in 24 ore cu 4 implanturi INNO

  • Fast Smile – 4 implanturi Inno + lucrare provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica sinterizata si coroane din compozit stratificat

Avantajele implanturilor Megagen

Implant dentar Megagen
Implanturi Megagen

Implanturile Megagen au un design care respecta cele mai inalte standarde de calitate existente in implantologia moderna. Toate implanturile Megagen sunt realizate dintr-un aliaj de titan pur de gradul 4 si prezentand niste spire care menajeaza substratul osos. De aici rezulta o interventie chirurgicala minim invaziva pentru inserarea implanturilor si o recuperare mai rapida a pacientului.

Implanturile dentare Megagen au incorporate pe suprafata particule nanomicronice de oxid de calciu. Astfel, tesutul osos al maxilarelor pacientului nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie. Aceste caractaristici speciale scad mult riscul de respingere a implantului Megagen de catre organism.

Avantajele implanturilor INNO

implant dentar inno sla
Implanturi INNO

Implanturile INNO sunt produse in Coreea de Sud cu o tehnologie speciala, avand un pret mediu fata de celelalte sisteme de restaurare dentara existente pe piata stomatologica. Acestea prezinta o suprafata tratata special, care face ca integrarea in os sa fie mai rapida, plasandu-le astfel in topul implanturilor dentare prezente in Romania.

Tehnologia INNO si-a dovedit international calitatea si stabilitatea in timp, dupa mai bine de 20 ani de cercetare. Implanturile Inno prezinta o serie de caracteristici revolutionare, care ofera pacientilor rezultate estetice de lunga durata.

Scopul implanturilor INNO este de a crea o restaurare dentare estetica mai ales din punct de vedere gingival. Procesul uniform si precis prin care sunt realizate implanturile INNO permite o osteointegrare rapida si stabila in timp.

Ce pret au dintii ficsi in 24 de ore?

Pretul unei danturi fixe pe implanturi in 24 de ore este dat de numarul si marca implanturilor necesare la care se adauga costul lucrarii dentare fixe definitive. In cadrul clincii noastre, pacientii pot beneficia de restaurari totale ale danturii cu sistemele All-on-4 si All-on-6 de la companiile: INNO, Bredent, Megagen, Straumann si Nobel.

Va invitam sa consultati oferta noastra completa de preturi pentru implanturi si dinti ficsi in 24 de ore, de cea mai buna calitate.

 

Cauta pe site

+