Profesionistii Zambetului – Reabilitare orala totala cu implanturi dentare si lucrare fixa in 24h

Profesionistii Zambetului – Despre reconstructia osoasa

Reconstructia osoasa este o manopera necesara atunci cand se doreste inserarea unui implant dentar, dar osul maxilar nu poate oferi suficient suport.

Profesionistii Zambetului – Despre coroane dentare ceramice CEREC 3D intr-o vizita!

De ce specialistul nostru recomanda COROANELE si FATETELE DENTARE integral ceramice CEREC 3D?

Profesionistii Zambetului – Vindecarea accelerata cu PRGF-Endoret – tehnologia factorilor de crestere

Vindecare accelerata cu PRGF-Endoret dupa un implant dentar, extractie dentara sau reconstructie osoasa? Aflati din materialul urmator cum este posibil utilizand tehnologia factorilor de crestere, PRGF Endoret.

Profesionistii Zambetului – Solutii de inlocuire a dintilor lipsa – punte sau implant dentar?

Aflati mai multe despre avantajele si dezavantajele puntilor si implanturilor dentare, de la specialisti in chirurgie dento-alveolara.

Profesionistii Zambetului – Ce reprezinta procedura de sinus lift?

Aflati totul despre procedura de sinus lift de la Dr. Anca Rusu – specialist Chirurgie Dento-Alveolara & Implantologie.

Masuri de preventie

De ce să vii fără griji la Dental Premier? Siguranța și sănătatea pacienților și a echipei sunt pe primul loc! Află din clipul următor ce măsuri de protecție ne-am luat și cum ne desfășurăm activitatea în această perioadă.

Dr. Mihai Cirstea – Despre sistemul DINTI INTR-O ZI – Sky Fast and Fixed Bredent

Despre Implantul Dentar SKY Fast & Fixed Bredent – Dr. Anca Rusu – Dental Premier Bucuresti

Aflati totul despre procedura DINTI INTR-O ZI – IMPLANTURI SI DANTURA FIXA IN 24H de la Dr. Anca Rusu – specialist Chirurgie Dento-Alveolara & Implantologie.

Profesionistii Zambetului – Tratamentul modern al parodontozei

Aflati totul despre tratamentele moderne ale bolii parodontale.

Profesionistii Zambetului – Solutii rapide de implantologie orala

Aflati mai multe despre solutiile rapide din implantologia moderna, cand sunt necesare si cum sunt ele implementate in clinicile stomatologice de top din tara noastra.

Importanta planului de tratament in implantologie

Dr. Anca Rusu, medic specialist chirurgie dento-alveolara: Pacientii care se prezinta, poate pentru prima oara, intr-o clinica stomatologica trebuie obligatoriu sa beneficieze de un plan de tratament corect si complet, facut de la bun inceput. Aflati ce inseamna acest lucru in interviul de mai jos!

Obiceiuri nesanatoase care afecteaza dantura

Aflati de la Dr. Anca Rusu, medic specialist chirurgie orala si implantologie care sunt obiceiurile nesanatoase care afecteaza dantura.

Profesionistii zambetului – Molarii de minte

In privinta maselelor de minte, lucrurile nu sunt deloc simple, acestea putand genera o serie de probleme dentare. Dr. Anca Rusu, medic specialist chirurgie orala si implantologie ne explica mai multe despre acesti „dinti cu personalitate.”

Implanturi dentare vs Punti dentare

Solutia clasica de inlocuire a unui dinte lipsa consta in realizarea unei punti dentare, dar solutia moderna este reprezentata, bineinteles, de implantul dentar. Haideti sa aflam care sunt avantajele implanturilor dentare si de ce specialistii recomanda aceasta solutie de inlocuire a unuia sau a mai multor dinti lipsa!

Profesionistii zambetului – Parodontoza si implanturile dentare

Persoanele care sufera de parodontoza pot beneficia de implanturi dentare? La aceasta intrebare ne raspund dr. Anca Rusu si dr. Alex Pintilie, medici specialisti chirurgie orala si implantologie.

Coroanele dentare provizorii

Sigilarile dentare – stomatologie copii

Ce este implantul dentar

Dr. Alex Pintilie, medic specialist chirurgie si implantologie ne explica de ce implantul dentar reprezinta solutia optima de inlocuire a unui dinte lipsa si care sunt avantajele sale.