Pareri implant dentar si Dental Premier recenzii

Pareri pacienta implant dentar + sinus lift + aditie de os + dinti ficsi

Dna. Tanasescu a ales sa isi imbunatateasca zambetul cu ajutorul implanturilor dentare cu incarcare imediata. Dupa interventiile chirurgicale de sinus lift cu aditie osoasa + inserarea implanturilor si etapa protetica, pacienta noastra a experimentat o imbunatatire semnificativa a esteticii dentare, dar si a functionalitatii acesteia. Cu noua dantura, pacienta poate acum sa zambeasca fara inhibitii si sa manance fara disconfort. Aflati parerile dansei si toate detaliile interventiei din testimonialul video de mai jos.

“Mie nu imi vine sa cred ca la atatea interventii chirurgicale pe care le-am avut, sinus lift-urile etc, nu m-a durut absolut deloc, nu m-am umflat! Nu m-a durut in conditiile in care 4 bucati din dantura mea lipseau. A fost nemaipomenit si nu-mi vine sa cred la ora actuala ca am o asemenea dantura. Am intinerit cu 15-20 de ani, ma simt alt om! Multumesc din suflet! Sunt recunoascatoare pentru tot ce ati facut pentru noi, sunteti minunati, minunati cu totii!”

 

Alegeti reabilitarea orala totala cu sisteme All-on-4 si All-on-6 si bucurati-va de zambetul obinut cu proteze fixe pe implanturi dentare pret de o viata intreaga!

Cauta pe site

+