Pacient proteza fixa cu 4 si 6 implanturi in 24 de ore

Pareri pacient implant dentar Fast and Fixed Bredent

Descopera experienta si parerile domnului Moraru, pacientul clincii Dental Premier, venit tocmai de la Suceava, care a beneficiat de o dantura fixa completa pe implanturi dentare Sky Fast and Fixed de la compania germana Bredent.

Mai jos puteti viziona un testimonial oferit de pacientul nostru imediat dupa atasarea protezelor dentare fixe pe implanturi si un alt testimonial la 5 ani dupa finalizarea lucrarilor protetice Fast&Fixed.

Testimonial la finalizarea lucrarii Fast and Fixed

„Extraordinar! Nu am simtit nimic in timpul operatiei. A fost ceva la care nu ma asteptam, de fapt. Dupa 24 de oare am avut dantura fixa provizorie, cu care m-am descurcat foarte bine pana in momentul de fata. Totul a evoluat foarte bine. Acum sunt la dantura fixa definitiva si sunt foarte fericit. Nu este nicio diferenta intre dantura pe care o aveam pe vremuri si cea de acum. Ma simt extraordinar!”

La 5 ani dupa finalizarea danturii pe implanturi Fast and Fixed

„Sunt foarte multumit si recomand cu mare drag Dental Premier! In 2019 am avut lucrarea fixa si implanturile dentare. Interventia chirurgicala a fost super ok, in doua etape. Prima data lucrarea de sus si dupa o anumita perioada lucrarea de jos. Nu am avut dureri dupa interventie! Toata perioada de pana acum a fost foarte, foarte, foarte bine. Nu am intampinat nicio problema. Va recomand mai departe cu cea mai mare placere, sunteti profesionisti!”

Ce pacienti pot beneficia de implanturi Fast and Fixed?

Sistemul de implanturi dentare Sky Fast and Fixed Bredent se adreseaza persoanelor care mai au putini dinti ramasi pe arcade, cu indicatie de extractie, sau persoanelor edentate total (care nu mai au niciun dinte).

In cazul pacientilor mentionati anterior se pot realiza implanturile si dantura fixa provizorie in maximum 24 de ore, fara a mai fi nevoie de procedee suplimentare de aditii osoase. Astfel se scurteaza timpul de asteptare si numarul vizitelor la medicul stomalog.

De asemenea, gratie tehnologiei PRGF-Endoret®, timpul vindecarii se poate reduce chiar si la jumatate, datorita factorilor de crestere raspunzatori pentru regenerarea tesuturilor, extrasi chiar din sangele pacientului.

Descopera mai multe pareri si recenzii despre clinica stomatologica Dental Premier de la pacientii carora le-am redat zambetul si increderea.

Cauta pe site

+