Nu amana tratamentele stomatologice

Nu amana tratamentele stomatologice!

Vizita la  stomatolog apare rareori in programul multor persoane. Majoritatea se tem sa ajunga intr-un cabinet stomatololgic chiar si pentru o simpla igienizare. Totusi, de ce sa amani problemele dentare, care se pot agrava in timp, doar pentru ca te temi? Apeleaza cu incredere la o clinica stomatologica care iti poate oferi tratamente dentare fara frica si durere!

Pentru ca intelegem ca teama de dentist ii poate impinge pe multi pacienti la amanarea sau anularea tratamentului, am ales sa le oferim pacientilor nostri varianta tratamentelor stomatologice cu ajutorul sedarii.

Aceasta procedura ii ajuta pe pacientii care au avut experiente neplacute in trecut la stomatolog sau care pur si simplu se tem, sa realizeze tratamentele necesare fara disconfort, mai ales atunci cand vine vorba despre interventii complexe cum sunt cele de reabilitare a intregii danturi cu implanturi dentare.

Inhalosedarea presupune utilizarea ”gazului ilariant” pentru a induce pacientului o stare de calm. Efectul acestuia dispare la doar cateva minute de la oprirea administrarii si reprezinta o metoda simpla si sigura de a scapa de teama de dentist.

Daca teama de dentist te impiedica sa ai un zambet sanatos si frumos, programeaza un consult si vino sa discutam despre solutiile de combatere a fricii. Vizita la dentist nu ar trebui sa fie o povara, mai ales ca stomatolgia moderna este lipsita de durere!

Cauta pe site

+