albirea dintilor lampa beyond polus advanced

Albirea dintilor reprezinta o modalitate simpla si rapida de modificare a culorii danturii, pacientii bucurandu-se de zambete mai luminoase si mai stralucitoare, fara durere, intr-un timp foarte scurt!

Specialistii nostri au grija de zambetul tau utilizand exclusiv aparatura «High Tech Dentistry» cu cele mai revolutionare tehnologii in materie de albire dentara profesionala:

 • Albirea dentara PREMIUM cu LAMPA BEYOND® POLUS® ADVANCED, nr. 1 in lume!
 • Albirea dentara PROFESIONALA cu LASERUL EPIC™ BIOLASE
Albire dinti profesionala

Albirea dintilor cu LAMPA BEYOND® POLUS® Advanced, nr. 1 in lume!

Albirea dentara profesionala cu Lampa Beyond inseamna:

 • Rezultate imediate si vizibile pana la 2 ani!
 • 100% noninvaziv si 100% fara durere!
 • Albirea inclusiv a coloratiilor de tetraciclina (ceea ce nu era posibil pana acum)
 • Albirea petelor de floroza printr-un program cu o lungime de unda mai mica
 • Substante 100% eficiente
 • Proces de albire controlabil 100%

Beyond® Polus® Advance nu ofera doar caracteristicile premiate ale originalului Beyond® Polus® ci, de asemenea, ofera o noua tehnologie de albire cu ultrasunete care asigura o experienta premium de albire.

Beyond® Polus® Advance utilizeaza un proces de cavitatie creat prin unde ultrasonice concentrate in lampa acceleratorului pentru a furniza mai eficient procesul de oxidare necesar pentru o procedura de albire dinti.

Impreună cu tehnologia inovatoare LightBridge continand compusul puternic de halogen combinat cu tehnologia LED si cel mai avansat sistem de filtrare a luminii, Beyond® garanteaza siguranta mai mare a pacientilor si, totodata, deplin confort.

Sistemul modernizat de filtrare a luminii contine peste 150.000 fibre optice pentru a filtra caldura daunatoare si ultravioletele (UV).

Albire profesionala cu laser Bucuresti

Albire dentara profesionala cu laser EPIC™ BIOLASE

Obtine un zambet in nuanta de alb dorita – 100% fara durere, in doar 20 de minute!

In timp, dintii isi pierd culoarea naturala ca urmare a unor factori precum inaintarea in varsta, fumatul, consumul de alimente colorante (cafea, vin rosu, ceai etc.), administrarea de antibiotice sau producerea unor traumatisme la nivelul dintilor.

Tehnologia cu laser EPIC™ BIOLASE

Cu ajutorul tehnologiei inovatoare EPIC™ BIOLASE, foarte populara in SUA, poti obtine zambetul ideal in numai 20 de minute!

Laserul stomatologic EPIC™ BIOLASE este un dispozitiv revolutionar conceput pentru o varietate de proceduri dentare, printre care si albirea profesionala. Aceasta este una dintre cele mai avansate si eficiente metode de albire dinti disponibile in prezent. Chiar si pentru pacientii ai caror dinti sunt considerabil patati sau ingalbeniti, laserul ofera rezultate uimitoare.

Ce cauzeaza colorarea dintilor?

 • consumul de vin rosu, cafea, coca-cola, morcovi, portocale, mancaruri sau bauturi colorate
 • fumatul – nicotina lasa depozite maronii pe dinti
 • medicamentele – consumul de tetraciclina in timpul formarii dintilor
 • pierderea vitalitătii dintilor
 • varsta – pe masura ce inaintăm in varsta, dintii devin mai galbeni si mai lipsiti de transparenta

Cum se mentine efectul albirii?

Pentru a mentine efectul, trebuie respectate anumite conditii:

 • igiena orala riguroasa
 • evitarea mancarurilor si bauturilor care coloreaza dintii timp de 7 zile dupa albire
 • realizarea unui tratament de albire la domiciliu o data pe an

Care sunt limitele albirii dentare?

Prin albire nu se pot indeparta petele albe, maronii sau negre datorate cariilor sau plombelor vechi de amalgam (pentru acestea este nevoie de obturatii de compozit sau incrustatii ceramice).

Nu se pot indeparta petele datorate intoxicatiilor cu Fluor sau tratamentului cu Tetraciclina din copilarie (pentru acestea este nevoie de fatete ceramice sau coroane integral ceramice).

Nu se poate schimba culoarea vechilor plombe sau coroane dentare. De aceea, anumite obturatii dentare ar trebui inlocuite pentru a fi de aceeasi culoare cu dintii albi.

In anumite cazuri, cea mai buna varianta la albirea dintilor este reprezentata de fatetele dentare ceramice.

Metode de albire a dintilor

Inainte de orice procedura de albire dentara, este necesar sa tratezi absolut toate afectiunile dentare si gingivale. In plus, albirea dintilor trebuie realizata dupa igienizarea profesionala a intregii danturi.

Albirea dentara se poate face:

In cabinet – se aplica pe dinte un gel care este activat de laserul dentar. ALBIRE DENTARA CU LASER – este cea mai rapida metoda. Rezultatele se mentin stabile in timp daca ulterior se foloseste albirea la domiciliu (gutiere + gel de albire).

Albirea dintilor in cabinet are urmatoarele avantaje:

 • se elimina disconfortul cauzat de purtarea gutierelor noaptea
 • dureaza 20 minute
 • scade riscul sensibilitatii dentare (prin diminuarea timpului de contact cu substanta de albire)
 • se poate obtine o culoare chiar cu 8-10 tonuri mai deschisa
 • efectul este mai indelungat decat prin albirea la domiciliu

La domiciliu – se foloseste un gel de concentratie mica aplicat intr-o gutiera speciala (modelata de tehnicianul dentar) care se poarta 8 ore noaptea sau 6 ore ziua.

Ofera rezultate bune in timp, dar metoda nu se foloseste mai mult de 2 saptamani.

Sensibilitatea dupa albire dentara

Sistemul de albire cu laser este singurul la care riscul aparitiei sensibilitatii dentare este mult diminuat, iar in cazul in care apare, sensibilitatea este TEMPORARA. S-a demonstrat stiintific ca albirea realizata cu produse profesionale asigura o remineralizare a dintilor prin continutul de saruri cu fluor.

Cat costa albirea dintilor?

Pretul tratamentelor pentru albirea dintilor difera in functie de tipul de serviciu ales: albire dentara cu lampa, laser sau gel. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru albire dentara profesionala.

Articole relationate