Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este cea mai buna solutie pentru un reconstructia unui dinte lipsa sau pentru inlocuirea unui dinte care nu mai poate fi salvat. Acesta poate fi realizat din titan, zirconiu sau alt material 100% biocompatibil cu organismul uman cu raport optim calitate / pret de la 2000Lei per implant dentar!

Implanturile dentare sunt indicate la toate categoriile de varsta, de la 18 ani pana la varste foarte inaintate, fiind cea mai buna solutie de reconstructie a unui singur dinte pierdut sau a mai multor dinti lipsa, in majoritatea cazurilor.

Veti simti implantul dentar exact la fel ca pe ceilalti dinti si nimeni nu va observa diferenta fata de dintii naturali.

Exista mai multe marci si tipuri de implanturi, insa din punct de vedere al fixarii, implanturile sunt cu fixare intraosoasa (endoosoase), subperiostala si transosoasa.

Implant dentar structura
Structura tratamentului cu implant dentar: coroana + bont protetic + surub
Oferta implant dentar

De ce sa alegeti tratamentul cu implant dentar la Dental Premier Bucuresti?

Cu peste 15 ani de activitate, suntem printre primele clinici care au introdus in Romania reabilitarile dentare totale cu sistemul de implanturi dentare Fast&Fixed, realizand cu succes peste 5.500 restaurari totale si peste 28.700 de implanturi!

  • Extractii + Implanturi dentare + Dinti Ficsi in doar 24h!
  • Inserarea implanturilor se poate face cu ghid chirugical sau ghidat digital cu tehnologia de ultima ora Navident!
  • Fara durere + Vindecare Accelerata cu tehnologie Endoret®
  • Medici cu Certificari Internationale de peste 10 ani! CERTIFICAT DE EXCELENTA SKY FAST AND FIXED BY BREDENT!
  • Beneficiati de implanturi de calitate superioara de la marci de top, la preturi avantajoase!
  • Clinica la standarde internationale! CENTRU DE EXCELENTA DENTSPLY SIRONA – Liderul Mondial in Tehnologie Dentara!
  • Experienta vasta in restaurari complexe, durabile, functionale si estetice! Peste 28.700 implanturi dentare inserate cu succes!

Suntem mandri ca restaurarile noastre cu implanturi dentare trec proba timpului, iar zambetul pacientilor nostri e cea mai mare recompensa!

Dnul Brebenel – dupa 5 ani de la implanturi Fast and Fixed

Dna Lazareanu – dupa 13 ani de la implanturi si dinti ficsi

SUCCESUL UNUI TRATAMENT CU IMPLANTURI TINE IN PRIMUL RAND DE PREGATIREA SI EXPERIENTA MEDICULUI IMPLANTOLOG, apoi de tehnici, materialele folosite si atentia pentru orice mic detaliu. IMPORTANTA ACORDATA DETALIILOR NE RECOMANDA!

Rezolvam chiar si cele mai complicate cazuri, gratie experientei vaste in restaurari complexe, durabile, functionale si estetice la preturi rezonabile!

Ce tipuri de implanturi dentare utilizam?

La Dental Premier «High Tech Dentistry»® din Bucuresti folosim exclusiv implanturi dentare rapide de top cu fixare intraosoasa sau subperiostala, de cea mai buna calitate, 100% biocompatibile, astfel incat sa se integreze perfect in organism. De aceea, nu avem cazuri in care implantul a fost respins de organism.

Specialistii in chirurgie orala si implantologie dentara de la clinica Dental Premier utilizeaza in cazul restaurarilor dentare cu implant urmatoarele marci si tipuri de implanturi rapide cu incarcare imediata:

Tipuri de implanturi dentare
Implanturi premium de cea mai buna calitate

Implanturile dentare rapide se pot incarca imediat (in aceeasi zi sau in maximum 24 h) cu lucrari dentare/coroane provizorii FIXE (care arata exact ca niste dinti definitivi), astfel incat pacientul beneficiaza de dinti FICSI pe toata durata tratamentului, putand sa manance si sa zambeasca normal, urmand sa revina dupa o perioada (difera de la caz la caz, intre 2 si 4 luni) pentru lucrarile definitive (dintii definitivi ficsi) din compozit, portelan, zirconiu, ceramica presata VIP etc.

Marci si tipuri de implanturi utilizate in clinica noastra

Implant dentar Inno

Implantul dentar INNO este produs in Coreea de Sud cu o tehnologie speciala, avand un pret mediu fata de celelalte implanturi existente pe piata stomatologica din Romania. Acesta prezinta o suprafata special tratata, care face ca integrarea in os sa fie mai rapida.

Scopul implanturilor INNO este acela de a crea o restaurare estetica din punct de vedere gingival. Procesul uniform si precis prin care sunt realizate aceste implanturi permite o osteointegrare rapida si puternica.

A fost proiectat pentru diferite cazuri clinice, incluzand extractia dintilor, plasarea imediata a implanturilor si ajustarea adancimii.

Oferta pret implant dentar INNO: redus de la 3000 la 2000 lei pana la 31 ianuarie 2024.

Implant dentar Inno
Implant dentar Inno

Implant dentar Bredent

Gama de implanturi Sky de la compania Bredent ofera mai multe modele care se preteaza pentru o multitudine de cazuri clinice, de la cele mai simple, pana la cele mai complicate.

De exemplu, implantul Bredent Sky Clasic este ideal in special pentru cazurile cu creasta neregulata sau grosime insuficienta a osului, fiind utilizat mai ales pentru zona lateral mandibulara.

Bredent BlueSky asigura succesul pe termen lung al integrarii atat in osul natural, cat si in cel artificial, designul sau modern permitand inserarea atat la nivelul osului, cat si pe crestele augumentate.

Pretul implantului dentar Bredent este 3400 lei.

Implanturi Bredent
Implant dentar Bredent

Implant dentar Megagen

Implanturile Megagen prezinta un design ce respecta cele mai inalte standarde de calitate din implantologia moderna. Acestea sunt realizate dintr-un aliaj de titan pur de gradul 4 si prezinta spire ce menajeaza substratul osos, rezultand astfel o interventie chirurgicala minim invaziva.

Implanturile Megagen au incorporate pe supratata lor particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel incat tesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie. Aceste calitati scad mult riscul de respingere a implantului de catre organism.

Oferta pret implant dentar Megagen: redus de la 3400 la 3000 lei pana la 31 ianuarie 2024.

Implant Megagen AnyRidge
Implant dentar Megagen AnyRidge

Implant dentar Straumann

Compania de implanturi STRAUMANN® din Elvetia studiaza, dezvolta si fabrica implanturi de calitate superioara din anul 1974. Gratie preciziei ingineriei elvetiene si rezultatelor clinice excelente, sistemele de implantare Straumann si-au dobandit recunoasterea si increderea la nivel mondial.

Implanturile Straumann® BLX sunt considerate unele dintre cele mai sigure sisteme din lume, datorita calitatii si a fiabilitatii ridicate ale acestora, fiind recomandat pentru o gama larga de cazuri clinice special, cum ar fi atrofia osoasa severa, densitate osoasa extrem de scazut sau in conditii dificile, cum ar fi cazul pacientilor cu boli cronice si cu risc ridicat de inflamatie.

Implanturile Straumann SLActive® au o suprafata cu performante inalte care asigura predictabilitate fara precedent si integrare osoasa rapida, precum si un potential extins de vindecare accelerata.

Oferta pret implant dentar Straumann Blx: redus de la 4500 la 3900 lei pana la 31 ianuarie 2024.

Implant dentar Straumann SLActive
Implant dentar Straumann SLActive

Implant dentar Nobel Biocare

Avand peste 60 de ani de experienta in producerea de implanturi premium, compania Nobel Biocare pune inovatia in prim plan.

Astfel, fiecare implant dentar Nobel este realizat din titan pur de gradul 4. La crearea implantului, metalul este lucrat la rece, rezultand astfel un produs stabil si impresionant de rezistent.

Datorita calitatii superioare a implanturilor Nobel, medicii stomatologi specializati in implantologie dentara recomanda utilizarea acestora pentru cazuri complexe. Tratamentul special TiUnite, mareste suprafata implanturilor. Aceasta caracteristica unica ajuta la osteointegrare rapida a implantului. Astfel, implanturile Nobel pot fi utilizate cu usurinta in cazul pacientilor cu pierdere osoasa.

Pretul implantului dentar Nobel este 5400 lei.

Implanturi dentare Nobel Biocare
Implant dentar Nobel Biocare

Implant dentar subperiostal

Implanturile subperiostale nu reprezinta un surub special de titan, precum implanturile conventionale, utilizand un schelet/retea din titan realizat cu ajutorul laserului, care acopera complet osul maxilar sau mandibular si ofera suport stabil si precis pentru lucrarea protetica fixa.

Acestea reprezinta o alternativa ideala la implanturile zigomatice pentru pacientii cu atrofie osoasa severa la maxilar, fiind mai putin invazive si avand un cost mai scazut.

Pretul implantului subperiostal este 49000 lei per arcada dentara si include: etapa chirurgicala + implanturi + ghid chirurgical + lucrare fixa provizorie.

Implant dentar subperiostal la maxilar
Implant dentar subperiostal la maxilar

Implanturi zigomatice

Implanturile zigomatice sunt implanturi dentare lungi care se insereaza in osul maxilar, strabat sinusurile, iar varful lor se ancoreaza direct in osul pometelui (osul zigomatic).

Acestea au o inaltime intre 35-55 mm si sunt de 3-4 ori mai lungi decat implanturile traditionale endoosoase, lungimea lor depinzand de distanța dintre osul zigomatic si creasta alveolara.

Avand in vedere ca traseul inserarii implantului zigomatic intalneste formatiuni anatomice importante, cum ar fi sinusurile, orbita ochiului, diferite artere, nervi si vene, operatia de inserare a acestui tip de implanturi dentare este una foarte complexa si necesita colaborarea interdisciplinara a unei intregi echipe de medici specialisti si asistenti.

Implanturi zigomatice
Implanturi zigomatice
Cabinet stomatologic Bucuresti Dental Premier - Certificat de excelenta Sky Fast and Fixed Bredent

Medicii nostri specialisti in Chirurgie Dento-Alveolara si Implantologie detin Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent!

Specialistii nostri au studiat implantologia in strainatate, participa in mod constant la cele mai prestigioase cursuri internationale de actualizare sau perfectionare, simpozioane, congrese, workshop-uri, experienta clinica vasta in domeniu fiind obtinuta prin inserarea cu succes a mii de implanturi dentare si prin variate tipuri de operatii de pregatire a terenului osos in vederea aplicarii de implanturi.

Avantajele implanturilor dentare

Implanturile prezinta mai multe avantaje printre care:

  • imbunatatesc aspectului estetic al zambetului si fetei;
  • ofera senzatie de dinti naturali;
  • ajuta la evitarea slefuirii dintilor sanatosi (spre deosebire de resturarile cu punti dentare traditionale);
  • ajuta la recapatarea functiei masticatiei, prevenind aparitia problemelor gastrice;
  • ajuta la disparitia defectelor de fonatie;
  • cresc calitatea vietii sociale si increderea in propria persoana, prin confortul psihologic oferit;
  • implanturile dentare sunt foarte rezistente in timp (daca se respecta indicatiile medicului, igiena si controalele periodice la cabinet, acestea pot rezista chiar si o viata intreaga);
  • ofera confort fizic, prevenind aparitia leziunilor sau miscarile dintilor cauzate de protezele mobile.

Care este rolul implantului dentar?

Acest surub special care inlocuieste radacina unui dinte sau masea lipsa are mai multe roluri importante:

  • inlocuieste radacina care lipseste;
  • imbunatateste considerabil aspectul estetic;
  • opreste atrofierea osului;
  • previne retractia gingiei;
  • ofera posibilitatea unor proteze dentare fixe pe implanturi (in cazurile in care altfel ar fi fost nevoie de proteze mobile)

Procedura si etapele implantului dentar

Procedura de inserare a unui implant dentar si atasarea coroanei presupune urmatoarele etape:

  1. Etapa de pregatire: consultare, radiografii, computer tomograf (prin care se fac masuratori precise si se insereaza virtual implantul), aprecierea starii de sanatate a pacientului prin analize de laborator;
  2. Etapa chirurgicala: implantul se insereaza in osul maxilar sau mandibular, apoi se asteapta intre 2 si 6 luni, in functie de caz (timp in care implantul se “prinde/sudeaza in os”, adica se osteointegreaza);
  3. Etapa protetica: se face o mica incizie in dreptul implantului si se monteaza un conformator gingival (care permite vindecarea estetica a gingiei), apoi se monteaza un bont de transfer cu care se ia amprenta pentru viitoarea lucrare; in laboratorul de tehnica dentara se realizeaza lucrarea finala (viitorii dinti ficsi care se fixeaza prin cimentare sau insurubare).
Procedura si etapele implantului dentar
Procedura si etapele implantului dentar

Video – reconstructia unui dinte cu implant dentar si coroana

Etapele reconstructiei unui premolar cu o coroana pe implant dentar:

  • inserarea implantului
  • atasarea bontului protetic
  • atasarea coroanei dentare.

In cazul implanturilor cu incarcare imediata, daca osul pacientului permite, se poate atasa la un implant de dinti in aceeasi sedinta sau in maxium 24-48 de ore, o coroana fixa provizorie. Astfel, pacientul se poate bucura de zambetul sau pe toata durata tratamentului, revenind in clinica pentru coroana fixa definitiva dupa circa 2-6 luni, in functie de caz.

Coroana dentara poate fi atasata la implant prin insurubare sau prin cimentare. Aflati care sunt diferentele dintre coroana insurubata pe implant dinte si coroana cimentata pe implant aici.

Toate etapele restaurarii se reflecta in pretul implantului dentar.

Contraindicatii implant dentar

In ciuda avantajelor, exista cateva contraindicatii in ceea ce priveste implanturile dentare:

1. Contraindicatiile relative alte implantului

Contraindicatiile relative ale implantului sunt mai permisive, astfel incat pacientii care sufera de afectiuni care se incadreaza in aceasta categorie trebuie sa efectueze o evaluare amanuntita inainte. Iata cateva dintre cele mai cunoscute:

  • Diabetul;
  • Consumul excesiv de alcool, tutun sau droguri;
  • Anumite boli psihiatrice sau autoimune;
  • Angina pectorala;
  • Graviditatea.

2. Contraindicatiile absolute ale implantului

Contraindicatiile absolute ale implantului sunt legate de afectiunile generale severe, in cazul carora nu se recomanda anestezia si interventiile chirurgicale. Din aceasta categorie mentionam:

  • Tulburarile psihiatrice avansate;
  • Tumori maligne active sau afectiuni osoase severe;
  • Tratamentul cu bifosfonati pentru cancer sau osteoporoza;
  • Radioterapia la oasele maxilare;
  • Tulburarile de coagulare a sangelui;
  • Cardiopatiile valvulare, infarctul recent sau insuficienta cardiaca severa;
  • Varsta sub 18 ani (deoarece nu s-a finalizat perioada de crestere si formare a oaselor maxilare).

3. Contraindicatiile locale ale implanturilor

Contraindicatiile locale ale implanturilor pot fi atat in legatura cu starea generala de sanatate a pacientului, cat si cu starea de sanatate a cavitatii bucale. Astfel, putem distinge la nivel local mai multe situatii in care pacientul nu poate beneficia imediat de un tratament cu implanturi, cum ar fi:

  • O igiena orala deficitara;
  • Bruxismul;
  • Osul alveolar nu are dimensiunile optime pentru a sustine implantul dentar;
  • Sinusurile maxilare ar putea interfera cu implantul (caz in care se poate apela la operatia de sinus lift);
  • Hipersensibilitatea sau alergia la materialele din care sunt confectionate implanturile (cazuri extrem de rare).

Intrebari frecvente despre implantul dentar

Specialistii nostri in chirurgie si implantologie au raspuns la cele mai frecvente intrebari despre implanturile dentare.

Ce analize sunt necesare pentru tratamentul cu implant dentar?

In vederea realizarii operatiei de inserare a implantului sunt necesare urmatoarele analize:

  • timp de sangerare, timp de coagulare;
  • hemoleucograma;
  • glicemie;
  • colesterol;
  • uree;
  • calcemie;
  • transaminaze.

Cat dureaza inserarea unui implant?

Daca osul este suficient de gros/rezistent, durata operatiei de inserare a unui implant este de aproximativ 20 de minute, timpul fiind mai mare daca este nevoie de aditie de os sau de alte procedee suplimentare, cum ar fi sinus lifting intern sau extern etc.

In cazul restaurarilor dentare totale cu lucrari fixe, durata necesara inserarii implanturilor este de circa 2 ore pentru mandibula si 3 ore pentru maxilar, in general.

Ce tip de anestezie se foloseste pentru inserarea implantului dentar?

In mod normal, o simpla anestezie locala este suficienta, astfel incat pacientul nu simte nicio durere pe tot parcursul operatiei.

In cazuri mai complexe, in care este nevoie de mai multe implanturi, iar durata interventiei este mai mare, se poate opta pentru inhalosedare cu protoxid de azot sau sedare intravenoasa asistata de un medic specialist ATI.

Implantul dentar este dureros?

Prin tehnica de inserare a implantului pe care o folosim, pacientii nostri nu resimt niciun disconfort in timpul operatiei, nici dupa. Va puteti intoarce la activitatile zilnice imediat dupa interventie, urmand tratamentul prescris de medicul specialist. Majoritatea pacientilor au relatat faptul ca nu au simtit nicio durere, nici in timpul procedurii, nici in zilele imediat urmatoare.

Ce este implantul dentar fara taieturi ghidat digital?

Procedura se inserare a implanturilor se poate realiza clasic (cu lambou), cu ghid chirugical sau ghidat digital.

Ghidul chirurgical arata ca o gutiera care se insera pe dinti si pe gingie si are niste decupaje in zona viitoarelor implanturi. Principalul rol al ghidului de chirurgical este de a facilita inserarea optima a implanturilor dentare fara taieturi, sigur si precis, in pozitia ideala.

Ghidarea digitala cu Navident, in timpul procedurii de inserare a implanturilor, foloseste un dispozitiv de ghidaj (similar unui senzor) pentru a proiecta si a urmari exact locul in care implantul trebuie sa fie inserat, avand in vedere pozitia, unghiul si adancimea dorite.

Care sunt riscurile implantului dentar?

Implanturile dentare sunt realizate din materiale 100% biocompatibile, cum ar fi titanul, zirconiul sau tantalul, care nu interactioneaza cu organismul, in concluzie acestea neputand fi respinse. Exista insa situatii extrem de rare in care implantul nu se “prinde” in os, cum ar fi:

  • nu exista suficient os si totusi se hotaraste sa se insereze implantul fara sa se adauge os suplimentar (operatie numita aditie sau augmentare osoasa);
  • lipsa de igienizare a implanturilor dentare de catre pacient (se aduna placa bacteriana pe implant) poate duce la infectii si chiar pierderea acestora;
  • boli cronice grave care afecteaza calitatea osului.

Varsta reprezinta un impediment pentru implantul dentar?

Nu pot beneficia un astfel de tratament de restaurare a dintilor lipsa pacientii sub 18 ani. Altfel, nu exista o limita de varsta cand vine vorba despre tratamentul cu implant dentar. Daca starea de sanatate permite, persoanele in varsta pot beneficia de implanturi fara nicio problema, cu o rata de succes a interventiei la fel de ridicata ca in cazul persoanelor tinere. De exemplu, faptul ca exista o anumita pierdere sau atrofie osoasa nu reprezinta un impediment, in acest caz putand fi realizata o aditie de os si eventual sinus lifting, daca e cazul, ori o restaurare cu implant subperiostal.

Cum se igienizeaza lucrarile pe implanturi dentare?

Lucrarile protetice pe implanturi se ingrijesc printr-un control periodic la cabinetul stomatologic, la 6 luni, si printr-o igiena foarte stricta acasa: periaj interdentar, dus bucal, ate dentare speciale pentru implanturi etc.

Cat rezista un implant dentar?

Implanturile dentare pot rezista timp indelungat, studiile realizate pe termen lung pe pacientii cu edentatie totala (fara nici un dinte) aratand o rata de succes de peste 93-95%.

Acestea rezista in os foarte multi ani (20 de ani sau chiar mai mult), in conditiile in care sunt ingrijite corespunzator la domiciliu, iar pacientul se prezinta periodic la cabinetul stomatologic pentru igienizari profesionale (la 6 luni).

Pot face implant daca am diabet?

Foarte multe persoane sufera de diabet, motiv care poate duce la un moment dat chiar si la pierderea dintilor, insa daca boala este tinuta sub control in anumite conditii, diabeticii pot beneficia de lucrari sau proteze fixe pe implanturi.

Pot face implant daca am parodontoza?

Boala parodontala sau parodontoza netratata la timp poate duce la pierderea dintilor. Totusi, persoanele afectate de parodontoza pot beneficia de implanturi pentru a se bucura de dinti ficsi si zambet estetic si sanatos.

Pot face implant daca am osteoporoza?

Pacientii care sufera de osteoporoza pot beneficia de implanturi dentare, o conditie importanta fiind sa nu urmeze un tratament cu bifosfati pentru incetinirea evolutiei bolii. Inainte de a se interveni chirurgical asupra unui pacient care urmeaza un tratament cu bifosfati pentru osteoporoza, este obligatoriu sa fie indeplinite anumite conditii si sa se efectuze o serie de analize specifice, pentru a evita osteonecroza de maxilar sau mandibula.

Pot beneficia de implanturi daca am atrofie osoasa severa?

Pacientii cu resorbtie osoasa severa la maxilar sau mandibula pot beneficia de restaurari dentare fixe cu ajutorul implanturilor subperiostale sau zigomatice.

Ce este aditia de os pentru implantul dentar?

Aditia de os este un procedeu suplimentar pentru cresterea volumului osos, in cazul in care exista o cantitate insuficienta pentru a insera implanturi.

In acest scop, se folosesc diverse biomateriale 100% biocompatibile cu organismul uman, cum ar fi:

  • osul propriu al pacientului (in cazul in care se poate recolta);
  • os animal (bovin, porcin);
  • os artificial (hidroxiapatita).

Osul trebuie acoperit cu o membrana de protectie din colagen. La finalul osteointegrarii, se obtine un tesut osos viu, vascularizat, care poate sustine cu succes o lucrare fixa si durabila pe implanturi. Practic, surubul care tine loc de radacina dintelui lipsa se ‘sudeaza’ in os si devine o baza stabila pentru lucrarea protetica.

Cum este si cat dureaza recuperarea dupa inserarea implantului?

In functie de cat de complex este cazul respectiv, medicul poate prescrie analgezice pentru durere sau medicamente pentru prevenirea infectiei, administrate la nevoie. Este foarte important sa respectati intocmai recomandarile medicului implantolog pentru o recuperare dupa implant dentar usoara si de durata scurta. Nu consumati medicamente fara acordul specialistului.

In caz de umflatura sau hematom/vanataie, pot fi de ajutor si compresele reci aplicate in zona implantului. Inflamatia poate fi o reactie normala a organismului dupa o interventie chirurgicala de acest gen, dar nu neaparat obligatorie.

Compresele reci sunt o metoda clasica la indemana pentru a combate inflamatiile locale, asadar nu exista contraindicatii in acest sens. Orice hematom aparut se va retrage de la sine in maximum 7-10 zile dupa operatie.

Ce simptome respingere implant dentar pot aparea?

Ca si semne si simptome de respingere ale implantului dentar esuat vor incepe sa apara durerile persistente, sangerari, periimplantita, inflamatii ale gingiei, mobilitatea implantului etc.

Ce trebuie sa fac daca se misca sau mi se vede implantul dentar?

Daca observi ca implantul dentar se misca sau se vede, este important sa te adresezi imediat medicului chirurg sau implantolog care a realizat procedura de inserare.

In mod normal, un implant bine plasat nu ar trebui sa se miste si nici sa fie vizibil, iar miscarea sau dislocarea acestuia poate indica o problema care necesita o interventie rapida, pentru a evita complicatiile.

Daca nu intervenim la timp putem sa ne trezim in situatia unui implant nereusit, care va esua sau va fi respins de organism.

Pot face RMN daca mi-am facut implant dentar?

Pacientii care au implanturi dentare se pot expune la un RMN fara griji, deoarece metalele prezente in structura protezelor sau a implanturilor dentare nu sunt magnetice. Titanul, aliajul din titan si zirconiul, utilizate in majoritatea implanturilor si lucrarilor protetice dentare, nu sunt metale feromagnetice si sunt perfect sigure in cazul efectuarii unui examen RMN. Neavand o natura magnetica, aceste materiale nu vor suferi modificari magnetice si nu creeaza probleme pacientului care este introdus in scanerul cu rezonanta magnetica.

Poti muri de la un implant dentar?

In situatii extrem de rare pot exista anumite riscuri si complicatii posibile in cazul tratamentelor cu implanturi dentare, insa este aproape imposibil sa mori din cauza implantului dentar.

Cat costa un implant dentar pentru un dinte sau toata gura in Romania?

Pe piata noastra au aparut variante ieftine ale implantului, insa de o calitate indoielnica si cu rezistenta incerta pe termen lung.

Implanturile dentare de calitate au evident un pret mai mare, intrucat prezinta mai multe avantaje, cum ar fi:

  • suprafata special tratata pe care celulele osoase adera rapid si usor (formandu-se o legatura structurala intre osul viu si implant, denumita osteointegrare);
  • conexiunea cu bontul protetic este fixa si precisa (astfel este impiedicata miscarea implantului);
  • suprafata speciala, pe care si gingia poate sa adere.

Aflati care sunt factorii ce influenteaza costul si pretul implanturilor dentare si de ce sunt asa de diferite preturile pentru acelasi tip de implant pentru un dinte sau toata gura aici.

Vezi si lista completa de preturi pentru lucrari fixe pe 4 si 6 implanturi cu incarcare imediata.

Alegerea implantului dentar

In Bucuresti, exista foarte multe cabinete si clinici stomatologice, ceea ce face alegerea corecta destul de dificila pentru un pacient. Pacientii fac doua greseli majore in alegerea cabinetului stomatologic pentru implanturi, acestea fiind:

Alegerea implantului exclusiv in functie de pret

Este normal ca pacienti sa aiba in vedere si costurile acestei proceduri, dar ceea ce nu realizeaza majoritatea este ca pretul implantului dentar este influentat de calitatea materialelor folosite, un aspect foarte important pentru evitarea complicatiilor ce pot aparea in timp.

Sa luam drept exemplu materialele folosite pentru implanturile dentare, in cazul nostru titan sau zirconiu. Daca nu se folosesc materiale 100% pure, in timp se poate dezvolta o alergie si implicit pot aparea complicatii, iar acesta reprezinta doar un simplu exemplu.

Asadar alegerea implantului mai scump (care de cele mai multe ori poate fi incarcat cu o lucrare protetica fixa provizorie in maximum 24 de ore) ne poate oferi garantia unei lucrari de calitate, care sa reziste in timp si care sa ne apere de eventuale complicatii nedorite. Poate uneori acest lucru necesita un efort financiar mai ridicat, dar, daca faceti alegerea corecta a implanturilor, in timp aceasta investitie se va amortiza prin eliminarea costurilor avute cu eventuale complicatii ce pot aparea.

Alegerea exclusiv in functie de locatie

Pacientii isi doresc sa mearga la cabinete sau clinici stomatologice cat mai apropiate de locatia lor si nu mai tin cont neaparat de pregatirea profesionala si experienta medicilor care ii vor trata. Tratamentele cu implanturi necesita mult studiu si experienta vasta in restaurari complexe, durabile, functionale si estetice pentru a fi eficiente in timp. Faptul ca locatia aleasa este aproape de dumneavoastra nu va confera si siguranta ca acel cabinet stomatologic are dotarile necesare si are un medic dentist experimentat in implantologie dentara avansata.

La clinica Dental Premier Bucuresti punem accent pe siguranta si calitate. Faptul ca folosim materiale de cea mai buna calitate, iar medicii nostri specialisti participa frecvent la conferinte si cursuri de specialitate prestigioase din tara si strainatate reprezinta o dovada clara ca ne dorim sa tinem pasul cu tehnologia de ultima generatie si sa oferim pacientilor servicii stomatologice la cele mai inalte standarde High Tech Dentistry.

Implant dentar Bucuresti – Zambete inainte si dupa

Va invitam sa vizionati doar cateva dintre miile de cazuri de reabilitari dentare totale realizate in cadrul clincii noastre din Bucuresti cu ajutorul implanturilor dentare rapide.

De-a lungul timpului am castigat increderea pacientilor nostri prin tratamente neinvazive, utilizand cele mai minutioase tehnici, totul desfasurandu-se in conditii sigure, aseptice si folosind metode de sterilizare conform normelor europene.

In ultimii ani am redat cu succes zambetul a peste 21.000 de pacienti, dintre care peste 5.500 de cazuri de reabilitari dentare totale la maxilar si mandibula cu implanturi All-on-4 / All-on-6 pentru toata gura si dinti ficsi in 24 de ore, si peste 28.700 de implanturi intr-o zi, cu incarcare imediata, inserate cu succes.

Vezi mai multe cazuri inainte si dupa reabilitarea orala cu ajutorul implanturilor dentare cu incarcare imediata.

Ce pret are un implant dentar de calitate?

In cadrul clinicii stomatologice Dental Premier pacientii beneficiaza exclusiv de cele mai bune implanturi premium cu tehnologie de ultima ora, la preturi avantajoase. Astfel, pretul unui implant dentar INNO de cea mai buna calitate este redus de la 3000 la 2000 lei.

Daca aveti deja o radiografie panoramica sau un CT dentar, medicii nostri specialisti in chirurgie si implantologie dentara va vor realiza un plan de tratament complet personalizat cu estimare de timp si cost.

Costa mai mult un implant masea fata de un implant de dinti?

De obicei, un implant de dinti frontali poate costa mai mult decat un implant dinte lateral sau masea, intrucat sunt utilizate elemente personalizate pentru cazul pacientului, acest lucru ridicand pretul final al manoperei.

Un implant masea si o coroana dentara pentru dintii din spate (premolari si/sau molari) poate costa mai putin, intrucat putem utiliza o coronita cu un pret mai accesibil si elemente standardizate, deci mai putin costisitoare. Orice element personalizat special pentru cazul pacientului se va reflecta si in pretul final al restaurarii.

Va invitam sa consultati lista noastra cu oferta completa de preturi pentru implanturi dentare de calitate superioara. Vezi si lista cu promotiile si reducerile actuale de pret pentru implant dentar.

Descopera mai multe informatii despre implanturile dentare aici.

Articole relationate