Compania de implanturi dentare Megagen a luat nastere in 2002, ca o subsidiara a grupului MegaGen International Network of Education & Clinical Research din Coreea de Sud. De atunci firma s-a perfectionat in mod continuu, ajungand sa aiba astazi una din gamele cele mai complexe si inovatoare de implanturi dentare din lume cu raport optim calitate / pret. Cele mai cunoscute modele de implanturi Megagen sunt implantul AnyRidge si implantul AnyOne, pe care le vom detalia mai jos.

Care sunt avantajele implanturilor dentare Megagen?

Implanturile dentare Megagen prezinta un design ce respecta cele mai inalte standarde de calitate existente astazi in implantologia dentara. Acestea sunt confectionate dintr-un aliaj de titan pur de gradul 4 si prezinta spire ce menajeaza substratul osos, rezultand astfel o interventie chirurgicala minim invaziva. De aici si o recuperare mai rapida a pacientului.

Implanturile Megagen au incorporate pe supratata lor particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel incat tesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie. Deci scade mult riscul de respingere a implantului de catre organism.

Implant dentar Megagen AnyRidge
Implant dentar Megagen AnyOne

Printre beneficiile implanturilor Megagen se numara:

  • Pot inlocui orice tip de dinte;
  • Sunt foarte rezistente in zona molarilor;
  • Sunt foarte stabile in situatii in care osul nu este de cea mai buna calitate;
  • Permit incarcarea imediata cu o coroana fixa provizorie;
  • Permit fixarea protezelor pe implanturi prin locator;
  • Au rezultate durabile si estetice.

Implant dentar Megagen AnyRidge

Implantul dentar Megagen AnyRidge este confectionat din aliaj de titan cu puritate inalta care introduce conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread. Cu ajutorul acestor spire speciale, implantul Megagen AnyRidge devine o solutie optima de tratament, indiferent de calitatea osului in care este introdus. Spirele Knife Thread asigura atat protecția osului cortical, cat si posibilitatea aplicarii unei coroane dentare in aceeasi sedinta, micsorand astfel timpul de tratament. Practic vorbim despre conceptul de DINTI INTR-O ZI, implant si coroana in 24 de ore.

Implant dentar Megagen AnyOne

Implantul dentar Megagen AnyOne, prin design-ul inovator si tratamentul de suprafata cu ioni activi de calciu Xpeed®, cat si prin conexiunea conica bont-implant, simplifica interventia chirurgicala, reducand astfel timpul de recuperare pentru pacient si oferind rezultate durabile si estetice. Osteointegrarea este rapida chiar si in cazul pacientilor cu densitati osoase scazute.

Implanturi Megagen palatale

Implanturile Megagen palatale reprezinta un sistem special de implanturi dentare cu incarcare imediata, elaborat cu scopul de a creste si sustine stabilitatea protezelor totale maxilare. Acestea pot fi utilizate de asemenea ca mijloace definitive pentru stabilizarea protezelor dentare totale conventionale existente. Suprafata de contact a implanturilor palatale cu osul este 60mm², similara cu suprafata de contact a unui implant dentar conventional.

Implant Megagen palatal caracteristici

Cazuri inainte si dupa – implanturi Megagen

Mai jos va prezentam cateva dintre cazurile de reabilitari totale la arcada realizate de specialistii clincii noastre cu ajutorul protezelor fixe pe implanturi Megagen, prin tehnica implanturi + dantura fixa in 24 de ore.

Vezi mai multe cazuri inainte si dupa restaurarea cu ajutorul implanturilor si lucrarilor fixe.

Cat costa un implant dentar Megagen?

Implantul dentar Megagen este un implant din categoria de mijloc-top, iar pretul acestuia variaza in clinicile stomatologice in functie de experienta medicilor, a dotarilor si tehnologiilor utilizate etc. Acest tip de implant are un pret rezonabil cu raport optim calitate/cost. In cadrul clincii noastre pretul unui implant Megagen AnyRidge este redus de la 3400 la 3000Lei.

Pentru a obtine un plan de tratament cu implanturi dentare Megagen, va rugam sa ne transmiteti o radiografie panoramica sau un CT dentar. Vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu planul de tratament propus de specialistii clinicii noastre. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare Megagen.

Articole relationate