Pret tratament endodontic de canal sub microscop

Atunci cand ai nevoie de un tratament de canal (scoaterea nervului si obturarea canalului), poti sa apelezi cu incredere la clinica Dental Premier. Medicii nostri au acces la aparatura si materiale de ultima generatie, asa ca iti vor oferi garantat cel mai bun tratament de endodontie! Pret? Vei descoperi in randurile urmatoare!

La Dental Premier, masurarea electronica a lungimii canalului se realizeaza folosind apex finder, un dispozitiv care ofera o obturatie corecta, fara surprize neplacute pe parcurs. In timpul fiecarui tratament de canal, specialistii nostri utilizeaza senzori speciali a caror miscare este vizibila pe un ecran si un microscop dentar de ultima generatie, care poate mari imaginea de pana la 25 de ori.

In acest mod, medicul va vedea clar orice detaliu, oricat de mic ar fi el, si va putea rezolva chiar si cazurile dificile. Daca in trecut anumiti dinti nu mai puteau fi pastrati, gratie tehnologiei moderne, specialistii Dental Premier ii vor putea salva.

Endodontie – pret? Daca vrei sa afli costurile aferente tratamentului de canal, studiaza mai jos lista cu preturile practicate de clinica stomatologica Dental Premier pentru serviciile de endodontie.

Cat costa un tratament endodontic de canal sub microscop, retratament sau reconstructie dinte cu pivot dentar?

Ai efectuat deja o radiografie sau un computer tomograf? Solicita o consultatie online si iti vom transmite planul de tratament cu estimare de timp si cost pe e-mail sau WhatsApp!

* Toate serviciile stomatologice se achita in LEI. Afla care sunt optiunile de plata in rate.

ServiciuPret Lei
Consultatie medic specialist endodontie100
Drenaj endodontic300
Tratament monoradicular vital (tratament de canal microscop)550
Tratament molar vital (tratament de canal microscop)850
Tratament premolar vital (tratament de canal microscop)650
Retratament monoradicular - microscop650
Retratament molar - microscop1000
Retratament premolar - microscop750
Reconstructie pivot dentar fibra de sticla300
Ablatie pivot vechi - monoradicular350
Ablatie pivot vechi - pluriradicular450
Indepartare ac / canal600
Aplicare MTA300
Albire endodontica per dinte / Sedinta300

Articole relationate