aparat dentar safir

O mare parte a adultilor care au nevoie de un tratament ortodontic se teme de impactul pe care il va avea un aparat dentar asupra aspectului personal si vietii de zi cu zi. Pentru acestia exista varianta unor aparate dentare estetice si discrete, cum este tratamentul cu aparat dentar safir, aproape invizibil. In cadrul clinicii Dental Premier «High Tech Dentistry» te vei bucura de cel mai bun raport rezultate/pret pentru tratamentele cu aparat dentar safir si servicii ortodontice de cea mai inalta calitate!

Aparat dentar safir

Ce este un aparat dentar safir?

Dispozitivele ortodontice precum aparatele dentare safir urmeaza, in linii mari, acelasi principiu ca aparatul dentar metalic, insa bracketii sai sunt realizati din safir. Acest material este translucid, foarte estetic si discret. Arcul care trece prin bracketi este, de obicei, de culoare alba, pentru a completa aspectul discret al acestui dispozitiv medical. Avand bracketi discreti si extrem de rezistenti, aparatul dentar safir a devenit foarte popular in randul adultilor.

Avantajele aparatului dentar safir

Principalul motiv pentru care aparatul dentar din safir este atat de popular este factorul estetic. Bracketii transparenti par sa dispara de pe suprafata dintilor, fiind o solutie perfecta pentru persoanele care isi doresc un tratament discret la un pret mult mai accesibil decat un aparat dentar invizibil.

Asemenea unor bijuterii, bracketii sunt prelucrati din cristale individuale de safir, fiind pe locul doi dupa diamant in ceea ce priveste rezistenta. Astfel, aparatul ortodontic are bracketii de safir, iar acestia sunt foarte rezistenti si nu isi modifica forma sau culoarea.

Comparand cu alte metode conventionale de tratament ortodontic, in unele cazuri, aparatul dentar din safir poate fi o optiune mult mai rapida de tratament. Astfel, vei putea remarca diferente semnificative intr-un timp relativ scurt.

Prin urmare, acest tip de aparat dentar fix reprezinta solutia ideala pentru persoanele care doresc un tratament ortodontic rapid, discret si eficient.

Prea multe pareri online si nu stii daca sa alegi un tratament ortodontic cu aparat dentar safir? Discuta cu medicul specialist ortodont si afla daca aparatul dentar safir este varianta potrivita nevoilor tale!

Dezavantajele aparatului dentar din safir

  • Acesta presupune un cost mai mare decat un aparat dentar clasic, metalic
  • Bracketii din safir sunt indicati in special persoanelor care au dintii mai albi, astfel incat acestia sa-si poata camufla existenta gratie transparentei safirului
aparat dentar safir bucuresti

Ce pret are un aparat dentar safir?

Pretul unui aparat dentar safir este mai ridicat decat pretul unui aparat dentar ceramic sau metalic, fiind de 4400 lei per arcada sau 8800 lei pentru ambele arcade. In cadrul clinicii Dental Premier din Bucuresti vei descoperi cel mai bun pret pentru tratamentele cu aparate dentare safir si servicii de ortodontie de cea mai inalta calitate! Te invitam sa consulti lista noastra de preturi pentru aparat dentar safir!

Alege un tratament ortodontic eficient, discret si elegant si bucura-te de zambetul tau obtinut cu un aparat dentar Safir pret de o viata intreaga!

Articole relationate