aparat dentar safir

O mare parte a adultilor care au nevoie de un tratament ortodontic se teme de impactul pe care il va avea un aparat dentar asupra aspectului personal si vietii de zi cu zi. Pentru acestia exista varianta unor aparate dentare estetice si discrete, cum este tratamentul cu aparat dentar safir. In cadrul clinicii Dental Premier «High Tech Dentistry» te vei bucura de cel mai mic pret pentru tratamentele cu aparat dentar safir si servicii ortodontice de cea mai inalta calitate!

Aparat dentar safir

Ce sunt aparatele dentare safir?

Dispozitivele ortodontice de acest tip urmeaza, in linii mari, acelasi principiu ca aparatul dentar metalic, insa bracketii sai sunt realizati din safir. Acest material este translucid, foarte estetic si discret. Arcul care trece prin bracketi este, de obicei, de culoare alba, pentru a completa aspectul discret al acestui dispozitiv medical. Avand bracketi discreti si extrem de rezistenti, aparatul dentar din safir a devenit foarte popular in randul adultilor.

aparat dentar safir bucuresti

Avantajele aparatului dentar safir

Principalul motiv pentru care aparatul dentar din safir este atat de popular este factorul estetic. Bracketii transparenti par sa dispara de pe suprafata dintilor, fiind o solutie perfecta pentru persoanele care isi doresc un tratament discret la un pret mult mai accesibil decat aparatul dentar invizibil Invisalign.

Asemenea unor bijuterii, bracketii sunt prelucrati din cristale individuale de safir, fiind pe locul doi dupa diamant in ceea ce priveste rezistenta. Astfel, bracketii de safir sunt foarte rezistenti si nu isi modifica forma sau culoarea.

Comparand cu alte metode conventionale de tratament ortodontic, in unele cazuri, aparatul dentar din safir poate fi o optiune mult mai rapida de tratament. Astfel, vei putea remarca diferente semnificative intr-un timp relativ scurt.

Prin urmare, acest tip de aparat dentar fix reprezinta solutia ideala pentru persoanele care doresc un tratament ortodontic rapid, discret si eficient.

Prea multe pareri online? Discuta cu medicul specialist ortodont si afla daca aparatul dentar safir este varianta potrivita nevoilor tale!

Cat costa un aparat dentar safir?

De obicei, aparatul dentar safir costa mai mult decat cel ceramic sau metalic. In cadrul clinicii Dental Premier din Bucuresti vei descoperi cel mai mic pret pentru tratamentele cu aparat dentar safir si servicii de ortodontie de cea mai inalta calitate! Te invitam sa consulti lista noastra de preturi aparat dentar safir!

Articole relationate