Albire dinti pret

Visezi la un zambet mai stralucitor? Te asteptam la clinica Dental Premier pentru a beneficia de un tratament de albire dinti. Pret? Mai avantajos decat iti imaginezi!

Odata cu trecerea timpului, dintii isi schimba culoarea, iar aspectul lor ajunge sa lase de dorit. Inaintarea in varsta, fumatul, precum si consumul unor medicamente si alimente colorate, asa cum este cafeaua, ceaiul sau vinul rosu, pot determina aparitia unui zambet inestetic. Dar daca iti doresti sa iei masuri in aceasta privinta, programeaza-te la clinica si vei beneficia de un tratament realizat cu aparatura revolutionara “High Tech Dentistry”. Vei obtine imediat rezultatul pe care ti-l doresti, iar aspectul impecabil al dintilor tai se va mentine o perioada indelungata de timp.

Tratamentul de albire dinti este non-invaziv si nu presupune durere. Asadar, daca iti era frica de disconfortul pe care l-ai putea simti sau de faptul ca procedura iti va afecta sanatatea dintilor, poti sa stai linistit! Dental Premier foloseste cea mai noua aparatura si cele mai eficiente substante, astfel incat procedura sa nu fie invaziva, iar rezultatele sa fie de durata.

Cum se realizeaza tratamentul de albire dentara? Totul este foarte simplu! In cadrul cabinetului stomatologic, medicul aplica pe dinti un gel care este activat de laserul dentar. Intreaga procedura dureaza doar 20 de minute si imbunatateste imediat aspectul danturii. Dintii tai pot capata o culoare chiar si cu 8-10 tonuri mai deschisa!

Pentru a mentine efectul albirii profesionale, in urmatoarele 7 zile dupa tratament este necesar sa eviti alimentele si bauturile care coloreaza dintii, iar apoi sa realizezi o igiena orala corespunzatoare. Periajul corect este foarte important pentru a-ti mentine dintii albi si stralucitori!

Te-am convins? Iti doresti sa beneficiezi de un tratament de albire dinti? Pretul il poti afla in randurile urmatoare.

Ai deja radiografie panoramica sau un computer tomograf? Solicita acum o consultatie online si vei primi planul de tratament cu estimare de timp si cost pe e-mail sau WhatsApp!

* Toate serviciile din cadrul clinicii Dental Premier se achita in LEI. Vezi si optiunile de plata in rate.

ServiciuPret Lei
Albire dentara premium cu LAMPA BEYOND® POLUS® Advanced, nr. 1 în lume! (USA) / Arcada800
Albire dentara profesionala cu laser EPIC™ BIOLASE / Arcada600
Albire dentara profesionala cu gel (gutiera inclusa) / Arcada500
Albire endodontica per dinte / Sedinta250

Articole relationate