Terapie dentara

Terapie dentara – Descopera tratamentul de ultima generatie al cariilor dentare!

In cadrul clinicii stomatologice Dental Premier, tratamentul cariei dentare se realizeaza prin metode moderne si minim invazive.

Folosim materiale de ultima generatie, astfel incat putem obtine obturatii (plombe) care au aceeasi culoare ca cea a dintilor naturali, nedetectabile vizual si, in acelasi timp, cu o rezistenta crescuta.

In clinica Dental Premier, se realizeaza o terapie dentara completa pentru a elimina cariile. Inainte de aplicarea obturatiei definitive de compozit, se verifica minutios daca s-a curatat perfect dintele, folosind „indicatorul de carie” (o solutie care coloreaza doar zonele de carie ramase necuratate), astfel incat sa avem siguranta ca respectivul dinte nu se va mai caria ulterior.

De asemenea, la final, dupa o lustruire perfecta a oburatiei de compozit cu gume, perii si o pasta conceputa pentru acest tip de tratament carii, aplicam pe suprafata obturatiei un lac special, numit sigilant, pentru a evita aparitia ulterioara a cariei secundare la marginile obturatiei.

In plus, pentru copii realizam obturatii pe dintii de lapte in culori vesele, mult mai atragatoare pentru cei mici, acestia putand chiar alege nuanta preferata! Daca iti doresti ca prichindelul tau sa beneficieze de un tratament carii simplu, fara durere, intr-un mediu prietenos, contacteaza-ne si ne vom asigura ca va avea o experienta placuta!

servicii stomatologice bucuresti

Articole relationate