Implant dentar Bredent

Pierderea dintilor este o situatie cu care se confrunta o mare parte a populatiei. Cea mai sigura modalitate de inlocuire a unui dinte lipsa este printr-un implant dentar de calitate, cum ar fi Bredent sistem Sky. Acesta se comporta si arata exact ca un dinte natural, iar daca este intretinut corespunzator, poate rezista toata viata.

Implantul dentar reprezinta radacina artificiala realizata din titan care se insereaza in os si tine locul dintelui natural. In prezent, pe piata, exista o gama larga de implanturi dentare si sisteme de reabilitare orala prin implanturi dentare care difera prin forma, cost, utilitate si tehnologie.

Specialistii in chirurgie dentara si implantologie din cadrul clinicii Dental Premier utilizeaza urmatoarele tipuri de implanturi dentare:

Implant dentar Bredent
Implanturi dentare Bredent Sky system
Tipuri de implanturi dentare Bredent din gama Sky System

Tipuri de implanturi Bredent Sky

Un implant Bredent poate fi utilizat in multe cazuri, dar tipul potrivit de implant va fi stabilit de catre medicul specialist in chirurgie orala si implantologie, in urma unei consultatii.

Iata de cate tipuri poate fi acest Sky implant:

 • Implant Bredent Sky Clasic

  Este ideal pentru cazurile cu creasta neregulata sau grosime insuficienta a osului, fiind utilizat, in special, pentru zona lateral mandibulara.

 • Implant Bredent Blue Sky

  Bredent BlueSky asigura succesul pe termen lung al integrarii atat in osul natural, cat si in cel artificial (in cazul in care pacientul nu are suficient volum osos). Designul modern al implantului permite inserarea atat la nivelul osului, cat si pe crestele augumentate, oferind o integrare rapida in os.

 • Implant Bredent Copa Sky

  Bredent CopaSky este un implant ultra-scurt, ideal pentru crestele alveolare scurte si late. Cu ajutorul lui, se utilizeaza intr-un mod eficient osul nativ al pacientului si se scurteaza, astfel, timpul interventiei chirurgicale, nemaifiind nevoie de aditie de os. In acest mod, tesutul osos si dintii adiacenti sunt pastrati cat mai mult timp.

 • Implant Bredent Mini Sky

  Implanturile Bredent MiniSKY permit au un diametru redus, beneficiind de o osteointegrare perfecta gratie suprafetei osseo connect®.

 • Implant Bredent Narrow Sky

  Bredent NarrowSKY este util in cazul spatiilor inguste si a arcadelor atrofiate, necesitand un numar redus de componente.

 • Implant Bredent White Sky

  Bredent WhiteSky este realizat din dioxid de zirconiu, foarte apropiat de culoarea dintilor naturali. Implanturile din zirconiu se comporta similar cu implanturile de titan, avand o rezistenta si fiabilitate ridicate.

Sistemul de implanturi Bredent Sky Fast and Fixed

Implanturile Bredent pot fi utilizate pentru inlocuirea unui singur dinte sau pentru reabilitarea totala a unei arcade. Sistemul de implanturi Fast & Fixed le ofera pacientilor purtatori de proteza dentara mobila sau a celor care si-au pierdut intreaga dantura o solutie rapida si fixa pentru a zambi din nou.

Intr-o singura sedinta se realizeaza extractiile dentare (daca sunt necesare) si inserarea implanturilor, urmand ca in 24 de ore sa se ataseze lucrarea fixa provizorie (proteza fixa pe implanturi Bredent).

De asemenea, este important de mentionat faptul ca protezele dentare fixe pe implanturi sunt total diferite fata de protezele dentare mobile! Proteza pe implanturi Bredent arata si se simte aproape la fel ca dintii naturali, pacientul putand sa manance si sa zambeasca normal.

Implanturile si bonturile sunt concepute intr-un mod unic, inclinate, pentru a utiliza la maximum osul natural al pacientului. Angulatia acestora permite ca tratamentul cu implant dentar sa fie realizat cu succes, fara a fi necesare proceduri suplimentare, precum aditia de os sau operatia de sinus lifting. Astfel, intregul tratament este mult mai rentabil si confortabil pentru pacient. Sistemul Fast & Fixed poate fi utilizat cu succes chiar si in cazurile considerate imposibile, in care structura osoasa este deteriorata.

Implant Sky Fast and Fixed Bredent

Video-uri restaurare un dinte si dantura completa la mandibula cu implanturi Bredent

DINTI INTR-O ZI  – Zambete inainte si dupa implantul dentar Bredent in 24 de ore

Va invitam sa vizualizati cateva dintre cazurile realizate cu succes in cadrul clincii noastre cu ajutorul implanturilor Bredent.

Cat costa un implant dentar Bredent?

Daca doriti un tratament premium de restaurare a danturii la un pret rezonabil, parerile specialistilor indeamna sa alegeti implanturile dentare Bredent. Va invitam sa consultati lista cu oferta completa de preturi implanturi dentare de calitate superioara, Bredent, Megagen, Straumann si Nobel Biocare.

Alegeti reabilitarea danturii cu implanturi germane de top si bucurati-va de zambetul vostru obtinut cu implant dentar Bredent pret de o viata intreaga!

Articole relationate