Implant dentar Bredent

Pierderea dintilor este o situatie cu care se confrunta o mare parte a populatiei. Cea mai sigura modalitate de inlocuire a unui dinte lipsa este printr-un implant dentar. Acesta se comporta si arata exact ca un dinte natural, iar daca este intretinut corespunzator, poate rezista toata viata.

Implantul dentar reprezinta radacina artificiala realizata din titan care se insereaza in os si tine locul dintelui natural. In prezent, pe piata, exista o gama larga de implanturi dentare si sisteme de reabilitare orala prin implanturi dentare care difera prin forma, cost, utilitate si tehnologie.

Specialistii in chirurgie dentara si implantologie din cadrul clinicii Dental Premier utilizeaza urmatoarele tipuri de implanturi dentare:

Implant dentar Bredent

Avantajele pe care le ofera un implant Bredent

Implantul Bredent, produs in Germania, ofera garantia unui tratament de calitate superioara, care poate fi utilizat atat pentru restaurarea unui singur dinte, cat si a unei arcade dentare intregi.

Tratamentul inovator aplicat suprafetei implantului dentar Bredent, dar si structura sa speciala, contribuie la cresterea stabilitatii dintelui artificial. In plus, datorita faptului ca se integreaza rapid in os si este foarte rezistent in timp, acest implant este potrivit atat pentru persoanele care vor sa suplineasca lipsa unui singur dinte, cat si pentru cele care se confrunta cu multe goluri in dantura.

Un implant Bredent este foarte versatil, iar cu ajutorul lui, poate fi obtinut rezultatul final pe care pacientul il doreste. Astfel, in aceeasi sedinta, se poate realiza atat extractia dentara, cat si inserarea implantului dentar. In plus, trebuie mentionat faptul ca sistemul de implantare este unul foarte modern, fiind orientat catre reducerea pierderilor osoase si conservarea tesuturilor din jurul implantului.

Asadar, principalele avantaje oferite de sistemul de implanturi Bredent sunt:

 • stabilitate pe termen lung;
 • integrare rapida in os;
 • rezultat estetic.
Implant dentar Bredent

Tipuri de implanturi Bredent Sky

Un implant Bredent poate fi utilizat in multe cazuri, dar tipul potrivit de implant va fi stabilit de catre medicul specialist in chirurgie orala si implantologie, in urma unei consultatii.

Iata de cate tipuri poate fi acest implant:

 • Implant Bredent Sky Clasic

  Este ideal pentru cazurile cu creasta neregulata sau grosime insuficienta a osului, fiind utilizat, in special, pentru zona lateral mandibulara.

 • Implant Bredent Blue Sky

  Asigura succesul pe termen lung al integrarii atat in osul natural, cat si in cel artificial (in cazul in care pacientul nu are suficient volum osos). Designul modern al implantului permite inserarea atat la nivelul osului, cat si pe crestele augumentate, oferind o integrare rapida in os.

 • Implant Bredent Copa Sky

  Este un implant ultra-scurt, ideal pentru crestele alveolare scurte si late. Cu ajutorul lui, se utilizeaza intr-un mod eficient osul nativ al pacientului si se scurteaza, astfel, timpul interventiei chirurgicale, nemaifiind nevoie de aditie de os. In acest mod, tesutul osos si dintii adiacenti sunt pastrati cat mai mult timp.

Sistemul de implanturi Bredent Sky Fast and Fixed

Implanturile Bredent pot fi utilizate pentru inlocuirea unui singur dinte sau pentru reabilitarea totala a unei arcade. Sistemul de implanturi Fast & Fixed le ofera pacientilor purtatori de proteza dentara mobila sau a celor care si-au pierdut intreaga dantura o solutie rapida si fixa pentru a zambi din nou.

Intr-o singura sedinta se realizeaza extractiile dentare (daca sunt necesare) si inserarea implanturilor, urmand ca in 24 de ore sa se ataseze lucrarea fixa provizorie (proteza fixa pe implanturi Bredent).

De asemenea, este important de mentionat faptul ca protezele dentare fixe pe implanturi sunt total diferite fata de protezele dentare mobile! Proteza pe implanturi Bredent arata si se simte aproape la fel ca dintii naturali, pacientul putand sa manance si sa zambeasca normal.

Implanturile si bonturile sunt concepute intr-un mod unic, inclinate, pentru a utiliza la maximum osul natural al pacientului. Angulatia acestora permite ca tratamentul cu implant dentar sa fie realizat cu succes, fara a fi necesare proceduri suplimentare, precum aditia de os sau operatia de sinus lifting. Astfel, intregul tratament este mult mai rentabil si confortabil pentru pacient. Sistemul Fast & Fixed poate fi utilizat cu succes chiar si in cazurile considerate imposibile, in care structura osoasa este deteriorata.

Implant Sky Fast and Fixed Bredent

DINTI INTR-O ZI  – Cazuri inainte si dupa implantul dentar Bredent in 24 de ore

Vezi poze implant dentar rapid!

Daca doriti un tratament premium de restaurare a danturii la un pret rezonabil, alegeti implanturile dentare Bredent! Va invitam sa consultati si lista de preturi implanturi dentare!

Articole relationate