aparat dentar invisalign

Stim deja ca un zambet frumos si stralucitor poate avea un efect pozitiv asupra increderii de sine. Astfel, de ce sa nu apelezi la un aparat dentar pentru a obtine rezultatul ideal, mai ales daca tratamentul este extrem de discret, asa cum este cel cu aparat dentar invizibil Invisalign. In cadrul clinicii stomatologice Dental Premier «High Tech Dentistry», te vei bucura de cel mai mic pret pentru aparatele dentare Invisalign si de servicii ortodontice de cea mai inalta calitate!

Aparat dentar INVISALIGN

Ce este un aparat dentar Invisalign?

Invisalign este un tratament ortodontic destul de recent, care foloseste gutiere transparente, realizate computerizat cu ajutorul amprentelor dentare. Scopul acestor gutiere este de a alinia si de a indrepta dintii, aducandu-i la o pozitie optima. Este un tratament ideal pentru tinerii si adultii care doresc o metoda discreta de a elimina problemele care afecteaza zambetul si functionarea danturii.

Spre deosebire de aparatele dentare metalice traditionale, care utilizeaza bracketi si arcuri metalice, metoda Invisalign utilizeaza o serie de gutiere transparente, inlocuite o data la cateva luni. Parerile sunt impartite atunci cand vine vorba despre alegerea aparatului invizibil perfect, insa mai jos vei descoperi cateva dintre beneficiile metodei Invisalign.

Avantajele aparatului dentar Invisalign

  • Estetic – fiind realizat dintr-un material transparent, aparatul Invisalign este aproape invizibil
  • Gutierele pot fi indepartate atunci cand este necesar, desi medicii ortodonti recomanda purtarea acestora intre 20 si 22 de ore pe zi
  • Perioada de tratament este, de obicei, mai mica fata de cea a aparatelor dentare fixe clasice
  • Confort – alignerele sunt foarte confortabile pentru pacient, nu provoaca nicio iritatie, iar miscarea dintilor este foarte subtila
  • Fiind personalizat, aparatul dentar Invisalign se potriveste perfect, nu provoaca inflamatia gingiei
aparat dentar invisalign invizibil

Cine poate beneficia tratamentul de indreptare a dintilor cu aparat dentar invizibil Invisalign?

Aparatele dentare invizibile pot fi utilizate in cazurile simple de aliniere a dintilor, in special pentru zona frontala sau in cazul spatiilor interdentare minore.

  • Adolescenti – Metoda Invisalign este ideala in rezolvarea problemelor de aliniere a dintilor la adolescenti. Majoritatea aleg acest tip de tratament, intrucat aspectul este un mare beneficiu al acestui dispozitiv ortodontic. In plus, durata mai mica a tratamentului ortodontic este un avantaj pentru cei care isi doresc un zambet perfect rapid.
  • Adulti – Alignerele Invisalign sunt perfecte pentru adultii care isi doresc un tratament ortodontic discret, care sa nu aiba un impact negativ asupra relatiilor sociale sau profesionale.

Aparat dentar Invisalign – prezentare video

Programeaza o consultatie la medicul specialist ortodont si afla ce tip de aparat dentar ti se potriveste!

Cat costa un aparat dentar invizibil Invisalign?

Pretul unui aparat dentar Invisalign invizibil este mai ridicat decat pretul aparatelor dentare clasice, metalice sau ceramice. In cadrul clinicii Dental Premier din Bucuresti vei beneficia de cel mai mic pret pentru sistemele ortodontice Invisalign si servicii ortodontice de cea mai inalta calitate! Te invitam sa consulti lista noastra de preturi aparate dentare Invisalign.

Articole relationate