Preturi Pedodontie / Stomatologie copii

Lista preturilor practicate de clinica stomatologica Dental Premier pentru serviciile de pedodontie si stomatologie copii.

Aveti deja radiografie sau CT? Solicita o consultatie online si iti transmitem planul de tratament cu estimare de timp si cost pe e-mail sau WhatsApp!

* Toate serviciile se achita in LEI. Optiuni de plata in rate.

ServiciuPret
Consultatie pedodontie100 Lei
Detartraj profesional copil (detartraj cu ultrasunete, periaj si fluorizare) 200 Lei

Desi multi parinti neglijeaza importanta dintilor de lapte ai micutilor, acestia joaca un rol esential in dezvoltarea corecta a danturii permanente. Fara acest set de dinti, cel mic nu va putea sa manance sau sa vorbeasca corect. Tocmai de aceea, grija manifestata fata de sanatatea orala trebuie sa inceapa odata cu aparitia primilor dintisori, asadar o consultatie in cadrul cabinetului pentru stomatologie copii este recomandata de la varste foarte mici.

Dintii de lapte apar incepand cu varsta de 6 luni pana la 2 ani si jumatate. Sanatatea lor nu trebuie neglijata, intrucat acestia:

  • se pot caria foarte usor (avand o structura minerala mai slaba), iar carierea lor poate duce la afectarea dintilor definitivi;
  • ghideaza dintii definitivi in pozitia lor corecta;
  • ajuta la dezvoltarea normala a oaselor si muschilor maxilarului;
  • asigura o mestecare adecvata;
  • au rol in dezvoltarea vorbirii.

Clinica Dental Premier este dotata cu aparatura si instrumentar special proiectate pentru tratarea copiilor, iar materialele si procedurile medicale pe care le realizam sunt corespunzatoare fiecarei varste. Mai mult decat atat, medicii din cadrul echipei de stomatologie copii au o experienta vasta cu cei mici, planificand tratamentele atat din punctul de vedere al sanatatii fizice, cat si din perspectiva dezvoltarii obiceiurilor sanatoase si a eliminarii fricii de dentist.

Articole relationate