aparat dentar lingual

Aparatele dentare invizibile reprezinta solutia ideala pentru pacientii care isi doresc o dantura frumoasa si corect aliniata, fara ca dispozitivul ortodontic sa aiba un impact major asupra aspectului pe durata tratamentului medical.

Aceste tipuri de aparate dentare se adreseaza in special adultilor si adolescentilor, dar nu se recomanda in cazul in care exista inca dinti de lapte pe arcada. Pentru unii adolescenti, aparatul dentar metalic ramane solutia optima. Pentru a determina tipul de aparat dentar potrivit problemelor tale, este necesara o consultatie de specialitate la medicul ortodont.

Cu ajutorul tratamentului cu aparat dentar invizibil se pot corecta :

  • Probleme de muscatura
  • Aglomerarea dentara
  • Spatiile dintre dinti
  • Pozitia incorecta a dintilor
Aparatul dentar lingual invizibil
aparat dentar lingual

Avantajele aparatului dentar lingual – aparat dentar invizibil

  • Are aceeasi actiune ca si un aparat dentar clasic, oferind rezultate similare, dar prezinta si avantajul de a nu fi expus in momentul vorbirii. Aceasta diferenta cosmetica importanta este, pentru majoritatea persoanelor, motivul pentru care aleg acest tip de dispozitiv ortodontic. In cadrul clinicii Dental Premier ai acces la servicii ortodontice de top, astfel incat vei putea recastiga placerea de a zambi prin intermediul unui tratament elegant si eficient.
  • Spre deosebire de ceea ce numeroase persoane cred ca inseamna purtarea unui aparat dentar – indurarea timp de 1-2 ani a unui dispozitiv medical inestetic, aflat la vedere – noi iti vom demonstra ca tratamentele moderne sunt diferite. Totul se datoreaza partii metalice a aparatului, plasata pe suprafata interna a dintilor, deci care nu se vede din exterior. Acesta este motivul pentru care un aparat dentar lingual este denumit si “invizibil”.
  • Pretul unui aparat dentar lingual este mai mic decat cel al unui sistem invizibil Invisalign.

Tot mai multe persoane inteleg importanta unei danturi sanatoase si aliniate corect, motiv pentru care aleg sa parcurga un tratament ortodontic cu aparat dentar lingual in cadrul clinicii Dental Premier. Corectarea pozitiei dintilor iti va aduce nu numai confort in vorbire si la mestecarea alimentelor, insa si o transformare graduala, dar de impact, a zambetului si fizionomiei.

Cand se recomanda un aparat dentar lingual

Pe scurt, aparatul dentar lingual este recomandarea noastra pentru:

  • a trata dintii inghesuiti;
  • a corecta malocluziile sau malpozitiile dintilor, indiferent de proportiile lor;
  • a reduce distantele anormale dintre dinti.

Cat costa un aparat dentar lingual invizibil?

Pretul aparatului dentar lingual este mai ridicat fata de pretul unui aparat dentar metalic, ceramic sau safir, marele sau avantaj fiind faptul ca este total ascuns privirii celor din jur. In clinica noastra te vei bucura de cele mai bune tratamente ortodontice cu aparate dentare linguale la preturi accesibile, gratie experientei medicilor nostri ortodonti. Te invitam sa consulti lista de preturi aparat dentar lingual!

Articole relationate