Implant dentar Nobel Biocare

Implant dentar Nobel Biocare

Pierderea dintilor este o situatie cu care se confrunta o mare parte a populatiei din tara noastra. Cea mai sigura modalitate de inlocuire a unui dinte este printr-un implant dentar. Acesta se comporta si arata exact ca un dinte natural, iar atunci cand este intretinut corespunzator, poate rezista o viata intreaga.

Implantul dentar reprezinta radacina artificiala realizata din titan, care tine locul dintelui natural in os. In prezent, pe piata exista o gama larga de implanturi dentare si sisteme de reabilitare orala prin implanturi dentare, care difera prin forma, cost, utilitate si tehnologie.

Specialistii in chirurgie orala si implantologie din cadrul clinicii Dental Premier utilizeaza in cazul restaurarilor dentare prin implant dentar urmatoarele tipuri de implanturi dentare:

Implant dentar Nobel Biocare

Avantajele implantului dentar Nobel Biocare

Cu peste 60 de ani de experienta la nivel mondial, Nobel Biocare pune inovatia in prim plan!

Fiecare implant Nobel este realizat din titan pur de gradul 4. Metalul este lucrat la rece la crearea implantului, rezultand un produs stabil si impresionant de rezistent. Datorita calitatii superioare a unui implant dentar Nobel, medicii implantologi din intreaga lume recomanda utilizarea lor pentru cazuri complexe. Implanturile din titan sunt tratate la suprafata cu TiUnite, un mecanism care mareste suprafata implantului. Aceasta caracteristica unica ajuta la osteointegrare rapida a implantului. Astfel, implantul dentar Nobel poate fi utilizat cu usurinta in cazul pacientilor care sufera de pierdere osoasa.

Mai mult, in situatii in care nu ar fi posibila reabilitararea cu ajutorul implanturilor dentare – in special acolo unde exista os compromis -, Nobel Biocare a creat implanturi dentare care pot fi utilizate cu succes.

Implanturi dentare Nobel Biocare
  • Ajuta la cresterea volumului tesuturilor moi si asigura un rezultat final natural.
  • Imita forma radacinii naturale a dintelui. Proiectat pentru o stabilitate ridicata, fiecare implant Nobel este ideal atat pentru inserarea imediat dupa extractie, cat si in locurile vindecate.
  • Ofera stabilitate ridicata in timpul vindecarii prin formarea rapida a oaselor, contribuind la asigurarea succesului pe termen lung.
  • Reabilitarile realizate cu ajutorul implanturilor dentare Nobel sunt pe deplin functionale si ofera un zambet cu aspect natural.

Implanturile dentare Nobel Biocare sunt proiectate si construite pentru a ramane in os pentru tot restul vietii, atat timp cat sunt respectate standardele de igiena orala.

Caracterisiticile implanturilor dentare Nobel Biocare

Ce ofera implantul Nobel?

  • Personalizarea completa a unui plan de tratament

Deoarece Nobel Biocare ofera diferite tipuri de implanturi dentare pentru a raspunde nevoilor pacientului, acest lucru inseamna un grad extrem de ridicat de personalizare. Implanturile pot fi utilizate pentru a aborda forma si nevoile unice ale maxilarului.

  • Stabilitate imbunatatita

Datorita implanturilor dentare care se muleaza pe nevoia fiecarui pacient, implantul Nobel ofera un grad crescut de rezistenta si stabilitate.

Atat implantul dentar Nobel Biocare, cat si componentele de restaurare finale sunt acoperite de o garantie pe viata. Fiind o companie lider de piata, produsele si serviciile oferite au o eficienta maxima si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

Sistemele de implanturi All-on-4 si All-on-6 Nobel Biocare

Mai putine implanturi dentare, rezultate mai bune

Conceptele de tratament cu implanturi dentare All-on-4 si All-on-6® au fost dezvoltate pentru a oferi pacientilor edentati total si celor pe cale sa-si piarda dantura o restaurare stabila si eficienta, care foloseste doar patru implanturi pentru a sprijini proteze fixe, incarcate imediat.

Prin inclinarea celor doua implanturi posterioare, se pot utiliza implanturi mai lungi in volum osos redus. Creste astfel contactul dintre os si implant si scade nevoia de marire osoasa verticala.

Este o abordare mai putin invaziva si mai putin costisitoare pentru pacient decat restaurarea cu ajutorul implanturilor conventionale (bazata pe mai multe implanturi).

Sustinut de aproape 15 ani de succes clinic, sistemul de tratament cu implant dentar Nobel All-on-4 ofera o solutie fiabila pentru pacientii care doresc sa scape de disconfortul produs de purtarea unei proteze mobile, oferind sansa de a avea un zambet rapid in doar 24 de ore cu ajutorul protezelor dentare fixe pe implanturi.

Beneficii ale tratamentului cu implanturi Nobel All-on-4 / All-on-6® includ:

  • Inlocuirea unei arcade folosind doar patru implanturi
  • Incarcarea implanturilor imediat dupa procedura
  • Evitarea aditiei osoaseProcedura minim invaziva si rentabila
implant nobel all on4 si all-on-6

DINTI INTR-O ZI – Cazuri inainte si dupa implant dentar in 24 de ore cu sisteme de implant Nobel All-on-4 si All-on-6

Vezi poze implant dentar rapid inainte si dupa restaurarea cu dinti ficsi All on 4 si All on 6.

Daca doresti o restaurare dentara premium la un pret rezonabil, implantul dentar Nobel Biocare este cea mai buna alegere! Te invitam sa consulti lista noastra de preturi pentru implanturile Nobel.

Articole relationate