Implant dentar INNO

Pierderea dintilor este o situatie cu care se confrunta o mare parte a populatiei. Cea mai sigura modalitate de inlocuire a unui dinte lipsa este printr-un implant dentar. Acesta se comporta si arata exact ca un dinte natural, iar intretinut corespunzator poate rezista o viata.

Implantul dentar reprezinta radacina artificiala realizata din titan, care tine locul dintelui natural in os. In prezent pe piata exista o gama larga de implanturi dentare si sisteme de reabilitare orala prin implanturi dentare, care difera prin forma, cost, utilitate si tehnologie.

Specialistii in chirurgie orala si implantologie din clinica Dental Premier utilizeaza in cazul restaurarilor dentare prin implant dentar urmatoarele tipuri de implanturi dentare:

Implant dentar INNO
implant dentar inno sla

Avantajele implantului dentar INNO

Implantul dentar INNO este un implant produs in Coreea de Sud, o tehnologie speciala, la un pret mediu fata de celelalte sisteme existente pe piata. Acesta prezinta o suprafata special tratata, care face ca integrarea in os sa fie mai rapida, plasandu-l astfel in topul implanturilor prezente in Romania.

Dupa mai bine de 20 ani de cercetare, tehnologia implantului dentar INNO dovedeste international calitatea si stabilitatea in timp. Acesta prezinta o serie de concept revolutionare, care ofera rezultate estetice de lunga durata.

Scopul implantului dentar INNO este acela de a crea o restaurare estetica din punct de vedere gingival. Procesul uniform si precis prin care este realizat acest implant permite o osteointegrare rapida si puternica.

Design excelent, optimizat pentru structura intraorala a pacientului

Implantul dentar INNO este proiectat pentru diversele cazuri clinice ale pacientilor, incluzand extractia dintilor, plasarea imediata a implanturilor si ajustarea adancimii plasarii.

  • Integrare rapida in os
  • Calitate si stabilitate in timp
  • Tehnologie de ultima generatie
  • Rezultate estetice de lunga durata

Pentru integrarea si mai rapida a implantului dentar, se utilizeaza tehnologia factorilor de crestere PRGF – Endoret. Aceasta foloseste plasma bogata din sangele pacientului pentru a accelera procesul de vindecare si osteointegrare.

FastSmile INNO – Restaurari dentare totale cu proteze fixe pe implanturi INNO

FastSmile INNO vine in ajutorul purtatorilor de proteze dentare cu un sistem de implanturi rapide. In 24 de ore se realizeaza extractiile dentare (daca sunt necesare), inserarea implanturilor si atasarea lucrarii fixe provizorii.

Pentru acest sistem sunt utilizate 6 implanturi la maxilar si 4 implanturi la mandibula, care permit incarcarea imediata cu o lucrare protetica usoara, cu care pacientul poate vorbi, manca si zambi, gratie protezelor dentare fixe pe implanturi rapide INNO.

DINTI INTR-O ZI  – Cazuri inainte si dupa implant dentar in 24 de ore

Vezi poze implant dentar rapid!

Cat costa un implant dentar INNO?

Daca doriti restaurarea dintilor lipsa cu implanturi premium la un pret rezonabil, atunci implantul dentar Inno reprezinta cea mai buna alegere pentru un raport optim calitate/pret, la doar 2200 lei!

Va invitam sa consultati si lista completa de preturi implanturi dentare!

Articole relationate