tomografie radiografie dentara panoramica pret

Lista preturilor practicate de clinica stomatologica Dental Premier pentru serviciile de Radiologie dentara. Realizeaza o radiografie dentara panoramica sau o tomografie/CT dentar la un pret avantajos in cadrul clinicii noastre! Computerul tomograf digital CBCT de ultima generatie ofera investigatii radiologice 2D si 3D rapide, sigure si precise, cu o doza minima de radiatii!

Ai deja radiografie sau CT? Solicita o consultatie online si iti transmitem planul de tratament cu estimare de timp si cost pe e-mail sau WhatsApp!

* Investigatiile radiologice (radiografie panoramica/Computer Tomograf) se elibereaza doar in format digital si nu includ masuratori.
* Toate serviciile se achita in LEI. Optiuni de plata in rate.

ServiciuPret (Lei)
Radiografie dentara panoramica (OPG) digitala - pret100
Tomografie / CT dentar partial digital250
Tomografie / CT dentar arcada digital350
Tomografie / CT dentar total digital500
Teleradiografie70

In cazul investigatiilor stomatologice importante, precum o tomografie sau o radiografie dentara, pretul nu trebuie sa stea in calea dezvoltarii unui tratament corespunzator. Astfel, tarifele de radiologie din cadrul clinicii stomatologice Dental Premier sunt deosebit de avantajoase, intrucat fiecare investigatie va oferi specialistului in medicina dentara posibilitatea de a alege tratamentul corect.

Investigatiile radiologice precum radiografia dentara trebuie sa se efectueze inainte de fiecare tratament stomatologic, indiferent de complexitatea aparenta a cazului, intrucat problemele dentare se pot manifesta atat la vedere, cat si in interiorul gingiei sau osului.

Pentru a evita un tratament gresit sau incomplet, specialistii in stomatologie se asigura ca au toate informatiile necesare prin efectuarea investigatiilor cuprinzatoare, precum o radiografie dentara panoramica, tomografie sau CT dentar.

Sanatatea nu are pret, in special atunci cand tehnologia medicala a prezentului permite realizarea unor tratamente rapide, eficiente, lipsite de durere si cu rezultate estetice remarcabile!

C.M.I. Dr. Rusu Anca-Mihaela Medicina Dentara, Autorizatia C.N.C.A.N. nr. CI FN 2289/2019, Autorizatia sanitara nr. 411/15.04/2019

Articole relationate