Pret radiografie dentara panoramica Bucuresti, preturi CT dentar

Lista preturilor practicate de clinica stomatologica Dental Premier pentru serviciile de Radiologie dentara. Realizeaza o radiografie dentara panoramica sau o tomografie/CT dentar la un pret avantajos in cadrul clinicii noastre!

Ai deja radiografie sau CT? Solicita o consultatie online si iti transmitem planul de tratament cu estimare de timp si cost pe e-mail sau WhatsApp!

* Toate serviciile se achita in LEI. Optiuni de plata in rate.

ServiciuPret Lei
Radiografie dentara panoramica (OPG) digitala - pret70
Tomografie / CT dentar partial digital200
Tomografie / CT dentar arcada digital300
Tomografie / CT dentar total digital500
Teleradiografie70

In cazul investigatiilor stomatologice importante, precum o tomografie sau o radiografie dentara, pretul nu trebuie sa stea in calea dezvoltarii unui tratament corespunzator. Astfel, tarifele de radiologie din cadrul clinicii stomatologice Dental Premier sunt deosebit de avantajoase, intrucat fiecare investigatie va oferi specialistului in medicina dentara posibilitatea de a alege tratamentul corect.

Investigatiile radiologice precum radiografia dentara trebuie sa se efectueze inainte de fiecare tratament stomatologic, indiferent de complexitatea aparenta a cazului, intrucat problemele dentare se pot manifesta atat la vedere, cat si in interiorul gingiei sau osului.

Pentru a evita un tratament gresit sau incomplet, specialistii in stomatologie se asigura ca au toate informatiile necesare prin efectuarea investigatiilor cuprinzatoare, precum o radiografie dentara panoramica, tomografie sau CT dentar.

Sanatatea nu are pret, in special atunci cand tehnologia medicala a prezentului permite realizarea unor tratamente rapide, eficiente, lipsite de durere si cu rezultate estetice remarcabile!

Articole relationate