implant dentar si tratamente stomatologice cu plata in rate

Pentru ca intelegem nevoia unei danturi sanatoase si credem ca serviciile dentare moderne ar trebui sa fie accesibile oricui, tratamentele stomatologice din cadrul clinicii Dental Premier se pot plati acum in rate fixe prin Banca Transilvania si OTP Bank!

Procedura este simpla, vei discuta direct cu o persoana dedicata din cadrul bancii pentru a afla care sunt conditiile si pasii necesari.

Tratamente stomatologice in rate fixe fara dobanda!

Tratamente stomatologice pentru care poti beneficia de plata in rate fixe fara dobanda

Implanturi dentare

Reabilitari totale ale danturii cu implanturi dentare si lucrare fixa in 24h

Aparate dentare

Coroane dentare

Fatete dentare

Tratamente de canal sub microscop

Tratamente parodontologie / Tratare parodontoza cu laser

Vrei un implant dentar in rate pe care ti le poti permite? Cauti o clinica moderna care sa poata oferi servicii stomatologice de calitate superioara cu plata in rate? Vino la Dental Premier Bucuresti! Specialistii din cadrul clinicii au o experienta vasta in tratarea afectiunilor dentare, iar aparatura pe care o au la dispozitie, tehnicile utilizate si materialele pe care le folosesc in cadrul lucrarilor dentare sunt de ultima generatie!

Problemele danturii se pot accentua foarte rapid, asadar nu trebuie amanate atunci cand sunt observate. Tocmai de aceea, noi iti asiguram un tratament stomatologic in rate fixe pe care le poti suporta mult mai usor decat plata integrala intr-o singura transa! Atunci cand este vorba de sanatate, timpul poate insemna o agravare a afectiunilor si o crestere a complexitatii tratamentului necesar.

Pe langa asigurarea unui implant dentar in rate, clinica stomatologica Dental Premier iti pune la dispozitie o multitudine de tratamente esentiale cu posibilitate flexibila de plata. Astfel, poti opta pentru o reabilitare totala a danturii cu lucrarile fixe realizate in 24 de ore, poti alege un tratament cu aparat dentar in rate, poti remedia problemele cauzate de parodontoza sau poti opta pentru tehnici avansate de cosmetica dentara, precum fatete dentare in rate.

Indiferent de nevoile pe care le ai si problemele dentare cu care te confrunti, specialistii din cadrul clinicii Dental Premier iti vor pune la dispozitie cel mai potrivit si modern tratament stomatologic in rate, astfel incat rezultatele functionale si estetice vor fi remarcabile.

Contacteaza-ne si afla totul despre fiecare tratament stomatologic in rate fixe pus la dispozitie de clinica Dental Premier!

Articole relationate