fatete dentare ceramice Emax

Fatete dentare Emax ceramice – rezultat 100% natural

Fabricate din ceramica de inalta calitate, personalizate conform necesitatilor si preferintelor fiecarei persoane, fatetele dentare Emax sunt pelicule subtiri de ceramica, cimentate pe suprafata frontala a dintilor. Acestea imbunatatesc atat functionalitatea, cat si aspectul dintilor. Gama de fatete Emax este recunoscuta pentru durabilitatea si rezistenta in timp. Fatetele Emax sunt aplicate fara a mai fi necesara slefuirea in prealabil a dintilor, asa cum este cazul fatetelor traditionale.

Alegand clinica stomatologica Dental Premier, te vei bucura atat de calitatea superioara a gamei de fatete dentare Emax, cat si de experienta, precizia si indemanarea specialistilor proteticieni din echipa noastra!

Fatete dentare Emax ceramice - rezultat 100% natural
fatete dentare ceramice emax

Tipuri de fatete dentare ceramice

Fatetele dentare ceramice sunt realizate din ceramica integrala, dar, in functie de modul de realizare, pot fi deosebite doua tipuri: fatete din ceramica feldspatica si fatete din ceramica presata.

Fatetele dentare din ceramica presata, asa cum sunt cele din gama Emax, sunt turnate intr-o prima faza in ceara si modelate pentru a se potrivi perfect cu conturul si forma structurii dintelui. Pacientii sunt implicati activ in proiectarea acestor restaurari inainte ca setul final de fatete sa fie realizat, astfel incat rezultatul va fi pe masura asteptarilor.

In contrast, fatetele dentare feldspatice sunt construite folosind straturi de ceramica, care sunt apoi tratate la temperaturi ridicate. Datorita efectului de stratificare, aceste fatete sunt, de obicei, mai groase decat cele presate si nu sunt la fel de rezistente.

Care sunt avantajele fatetelor dentare Emax?

  • Design subtire cu rezistenta adaugata si durabilitate pentru rezultate de lunga durata
  • Probabilitatea de ciobire este mult mai redusa
  • Necesita pregatire minima, astfel incat pacientul va primi mult mai rapid fatetele finale
  • Nu necesita slefuire, ceea ce ajuta la protejarea structurii dentare
  • Sunt translucide, oferind calitate estetica si o nuanta naturala dintilor

In ce situatii se pot utiliza fatetele dentare Emax?

In general, pacientii care doresc sa imbunatateasca aspectul zambetului pot beneficia de fatete dentare Emax. Adultii cu dinti incorect aliniati, deformati sau strambi pot fi, de asemenea, candidati pentru un astfel de tratament.

Medicul specialist in protetica dentara poate alege ca varianta pentru albirea dentara un tratament cu fatete dentare. Acestea nu sunt utilizate doar pentru a remodela, dar si pentru a masca decolorarea sau petele de pe suprafata dintilor.

Care sunt preturile gamei de fatete dentare Emax?

In general, pretul fatetelor dentare difera in functie de materialele utilizate pentru realizarea acestora si de experienta medicului protetician. La clinica Dental Premier, vei beneficia de precizia unei echipe de medici cu experienta in protetica dentara computerizata si de cele mai bune preturi pentru fatete dentare.

Programeaza o consultatie si afla totul despre fatetele dentare Emax chiar de la un specialist!

Articole relationate