Implant Megagen Anyridge

Implantul dentar Megagen AnyRidge

Compania de implanturi dentare Megagen din Coreea de Sud a luat nastere in 2002, ca o subsidiara a grupului MegaGen International Network of Education & Clinical. Cele mai cunoscute implanturi Megagen sunt modele AnyRidge si AnyOne, acum disponibile si in Romania. In cele ce urmeaza vom discuta despre implantul dentar Megagen AnyRidge.

Caracteristisicile si avantajele implanturilor dentare Megagen AnyRidge

Implanturile dentare AnyRidge prezinta cateva caracteristici care fac din acesta o alegere sigura pentru o restaurare dentara cu implanturi. Printre acestea se numara:

  • Spirele revolutionare Knife Thread
  • Secventa de frezaj
  • Tratamentul unic de suprafata Xpeed
  • Platforma anatomica S-line
  • Conexiunea hexagonala interna de tip con-in-con
  • Ofera solutii protetice adaptabile pentru orice situatie clinica a pacientilor

Prezentam detaliat mai jos ce inseamna fiecare dintre aceste caracteristici ale implantului dentar Megagen AnyRidge.

Spirele revolutionare Knife Thread ale implantului Megagen AnyRidge

Implantul dentar Megagen AnyRidge a introdus conceptul inovator al spirelor progresive Knife Thread, cu ajutorul carora acest tip de implant poate fi o solutie optima de tratament indiferent de calitatea osului in care este inserat. Spirele special Knife Thread asigura atat protectia osului cortical, cat si posibilitatea atasarii unei coroane dentare fixe in aceeasi sedinta cu inserarea implantului, micsorand astfel timpul tratamentului.

Secventa de frezaj a implantului dentar Megagen AnyRidge

Implanturile dentare Megagen AnyRidge reprezinta o solutie pentru restaurarea oricarui dinte lipsa, indiferent de calitatea osului existent. Acest tip de implant dentar confera rezistenta in timp si o estetica ireprosabila. Datorita caracteristicilor sale, operatia de inserare a implantului Megagen AnyRidge este unica si individualizata, necesitand un numar redus de interventii chirurgicale. Astfel se reduce si timpul tratamentului.

Implant dentar Megagen AnyRidge

Tratament unic de suprafata Xpeed al implantului Megagen AnyRidge

Implantul Megagen AnyRidge prezinta un tratament special de suprafata, XPEED, constituita dintr-o nanostructura de ioni de calciu incorporata pe suprafata implantului, care activeaza astfel depunerea de os in jurul acestuia, maximizand osteointegrarea intr-un timp record de aproximativ 30 de zile.

Platforma anatomica S-line a implantului AnyRidge ofera estetica maxima a gingiei

Aspectul implantului dentar Megagen AnyRidge este unul estetic datorita platformei anatomice S-line, care actioneaza ca un suport pentru gingie, fiind aproape identic cu cel al unui dinte natural. Aceasta caracteristica este foarte importanta, mai ales in cazul restaurarii dintilor frontali, in care, datorita acestei platforme, diferenta dintre implantul dentar si dintii naturali devine insesizabila.

Conexiunea hexagonala interna de tip con-in-con a implantului Megagen AnyRidge

Implantul dentar Megagen AnyRidge prezinta o conexiune hexagonala interna de tip con-in-con de 5º. Aceasta conexiune speciala asigura o inchidere ermetica prin sudura la rece intre elementele implantului. In acest fel, se elimina practic riscul slabirii surubului intern si al disconfortului ulterior. Aceasta sudura la rece sigileaza foarte bine elementele componente ale implantului fata de microorganismele din cavitatea orala, asigurand astfel longevitatea implantului si sanatatea osului in care acesta este inserat.

Implantul dentar Megagen AnyRidge permite solutii protetice adaptabile la orice situatie clinica

Implanturile dentare Megagen AnyRidge pot fi utilizate atat pentru restaurarea unui singur dinte lipsa, cat si pentru cazurile de edentatie totala, cand nu mai exista niciun dinte pe arcada. Astfel, pacientul are posibilitatea de a alege solutia potrivita dintr-o gama larga de optiuni protetice clasice sau frezate computerizat, cu rezultate functionale, durabile si estetice pe termen lung.

Cat costa un implant dentar Megagen AnyRidge?

Implanturile dentare Megagen AnyRidge sunt implanturi din categoria de mijloc-top, iar pretul acestora variaza in clinicile dentare, in funtie de experianta medicilor, a dotarilor etc. Acest tip de implanturi rapide au un pret rezonabil cu raport optim calitate/cost, oferind functionalitate si estetica ireprosabile. Daca doriti un plan de tratament cu implant dentar Megagen AnyRidge, va rugam sa ne transmiteti o radiografie panoramica sau un CT dentar. Vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu planul propus de medicul specialist. Intre timp, va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare Megagen AnyRidge.

Cauta pe site

+