Aparate dentare preturi

Te invitam sa consulti lista cu oferta noastra actuala de preturi pentru aparate dentare.

aparat dentar metalic

Oferta pret aparat dentar metalic

Aparatele dentare metalice sunt cea mai eficienta metoda de a trata cazurile de inghesuire dentara complexa. Acest tip de aparate dentare fixe au in alcatuire bracketi metalici care se lipesc pe suprafata dintilor cu un ciment special.

Oferta pret aparat dentar safir

Aparatul dentar safir urmeaza, in linii mari, acelasi principiu ca aparatul dentar metalic, insa bracketii sai sunt realizati din safir, un material translucid, foarte estetic si discret. Arcul care trece prin bracketi este, de obicei, de culoare alba pentru a se integra in designul discret. Acest tip de aparat, cu bracketi discreti si extrem de rezistenti, a devenit foarte popular in randul adultilor. Daca esti in cautarea unei oferte aparat dentar safir, apeleaza la Dental Premier!

aparat dentar safir
aparat dentar ceramic

Oferta pret aparat dentar ceramic

Aparatele dentare ceramice sunt asemanatoare aparatelor dentare metalice, dar utilizeaza bracketi transparenti sau de aceeasi culoare cu dintii. Multi pacienti aleg acest tip de aparat dentar fix pentru ca este foarte discret.

Oferta pret aparat dentar Invisalign invizibil

Aparatul Invisalign este un tratament ortodontic destul de recent, care foloseste gutiere transparente, realizate computerizat cu ajutorul amprentelor dentare, pentru alinierea sau indreptarea dintilor. Este un tratament ideal pentru tinerii si adultii care isi doresc un tratament discret. Pretul este mai ridicat decat in cazul dispozitivelor ortodontice clasice, insa avantajele oferite sunt mari.

aparat dentar invisalign
aparat dentar lingual

Oferta pret aparat dentar lingual invizibil

Aparatul dentar lingual este o inovatie in sfera stomatologica si se refera la diferenta cosmetica pe care o poate face. In cadrul clinicii Dental Premier «High Tech Dentistry», te vei bucura de cel mai mic pret pentru aparatele dentare linguale si servicii ortodontice de cea mai inalta calitate! Profita de conditiile acestei oferte aparat dentar lingual!

Oferta pret aparat dentar Spark Clear Aligners

Aparatul dentar SPARK Clear Aligners reprezinta cea mai noua si tehnologizata metoda de indreptare a dintilor din lume cu gutiere dentare personalizate invizibile!

aparat dentar mobil invizibil spark clear aligners

Articole relationate