Ortodontie - Aparate dentare

Te invitam sa consulti ofertele noastre actuale pentru aparate dentare.

aparat dentar metalic

Oferta aparat dentar metalic – Reducere 800 RON

Aparatele dentare metalice sunt cea mai eficienta metoda de a trata cazurile de inghesuire dentara complexa. Acest tip de aparate dentare fixe au in alcatuire bracketi metalici care se lipesc pe suprafata dintilor cu un ciment special.

Oferta aparat dentar safir – Reducere 800 RON

Aparatul dentar safir urmeaza, in linii mari, acelasi principiu ca aparatul dentar metalic, insa bracketii sai sunt realizati din safir, un material translucid, foarte estetic si discret. Arcul care trece prin bracketi este, de obicei, de culoare alba pentru a se integra in designul discret. Acest tip de aparat, cu bracketi discreti si extrem de rezistenti, a devenit foarte popular in randul adultilor. Daca esti in cautarea unei oferte aparat dentar safir, apeleaza la Dental Premier!

aparat dentar safir
aparat dentar ceramic

Oferta aparat dentar ceramic – Reducere 800 RON

Aparatele dentare ceramice sunt asemanatoare aparatelor dentare metalice, dar utilizeaza bracketi transparenti sau de aceeasi culoare cu dintii. Multi pacienti aleg acest tip de aparat dentar fix pentru ca este foarte discret.

Oferta aparat dentar Invisalign invizibil – Reducere 3600 RON

Aparatul Invisalign este un tratament ortodontic destul de recent, care foloseste gutiere transparente, realizate computerizat cu ajutorul amprentelor dentare, pentru alinierea sau indreptarea dintilor. Este un tratament ideal pentru tinerii si adultii care isi doresc un tratament discret. Pretul este mai ridicat decat in cazul dispozitivelor ortodontice clasice, motiv pentru care noi iti acordam o reducere importanta in cadrul acestei oferte aparat dentar Invisalign.

aparat dentar invisalign
aparat dentar lingual

Oferta aparat dentar lingual invizibil – Reducere 4000 RON

Aparatul dentar lingual este o inovatie in sfera stomatologica si se refera la diferenta cosmetica pe care o poate face. In cadrul clinicii Dental Premier «High Tech Dentistry», te vei bucura de cel mai mic pret pentru aparatele dentare linguale si servicii ortodontice de cea mai inalta calitate! Profita de conditiile acestei oferte aparat dentar lingual!

Articole relationate