Implant Straumann SLA vs SLActive

Implant Straumann SLActive® versus Straumann SLA®

Daca aveti nevoie de restaurarea unuia sau mai multor dinti lipsa si v-ati decis sa apelati la implanturile dentare Straumann, probabil ca v-ati lovit de intrebarea: ce sa aleg, SLAactive sau SLA?

Studiile preclinice au demonstrat ca implantul Straumann SLActive® a obtinut cu pana la 60% mai mult os fata de Straumann SLA® la 2 saptamani de la inserare. Mai jos vom prezenta detaliat prin video si imagini rezultatele studiilor realizate pe cele doua modele de implanturi: analiza Straumann SLA vs SLActive.

Video Straumann SLActive® versus Straumann SLA®

 Formarea agregatului osos la 8 saptamani de la inserare – SLActive® versus SLA®

Mai jos puteti vizualiza imagini histologice ale agregatului osos (format din os nou si material de grefare) la 8 saptamani dupa grefare si inserarea implanturilor Straumann. Sunt exemplificate doua tipuri de materiale utilizate pentru aditia osoasa, atat pentru implantul SLA, cat si pentru implantul SLActive.

Material de grefare Botiss Cerabone®

Cerabone Straumann SLA implant dentar
Implant Straumann SLA®
Cerabone SLActive implant dentar Straumann
Implant Straumann SLActive®

Grefare cu Allograft

Allograft SLA Straumann implant dentar
Implant Straumann SLA®
Allograft SLActive implant dentar Straumann
Implant Straumann SLActive®

Avantajele implanturilor Straumann SLActive® fata de Straumann SLA®

Printre principale beneficii aduse de implanturile SLAactive se numara:

  • Osteointegrarea mai rapida
  • Formarea unei cantitati de agregat osos mai mare in jurul implantului
  • Suprafața SLActive® arata o integrare mai rapida in osul nou dupa 4 saptamani (50 %) comparativ cu suprafata SLA® (30 %). Majoritatea esecurilor timpurii ale implantului apar in perioada critica de vindecare intre saptamanile 2 si 4 dupa plasarea implantului
  • Intr-un studiu preclinic publicat recent, SLActive® a depasit TiUltra™ in 5 din 6 parametri de osteointegrare și apozitie osoasa directa dua 8 saptamani de vindecare.

Pret Straumann SLActive® versus cost Straumann SLA®

Fiind un implant de ultima generatie cu beneficii si avantaje demonstrare, implantul Straumann SLAactive are un pret mai mare fata de implantul Straumann SLA. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi Straumann.

Cauta pe site

+