Implant dentar Straumann SLAactive

Implant dentar Straumann SLActive®

Impreuna cu medici stomatologi de top din intreaga lume, compania elvetiana Straumann a studiat performanta clinica a implanturilor dentare Straumann SLActive in cadrul unor protocoale de tratament provocatoare pentru a demonstra capacitatea remarcabila de vindecare a suprafetei SLActive.

Astazi pacientii pot beneficia de performanta fenomenala a tehnologiei Straumann din spatele implanturilor SLAactive cu o capacitate de vindecare accelerata si o rata de supravietuire de 98,2% dupa 10 ani de la incarcarea imediata!

Avantajele implanturilor dentare Straumann SLActive

Incarcare imediata cu rezultate care dureaza!

Incarcarea imediata permite medicului stomatolog sa ataseze o restaurare protetica in aceeasi zi sau in maximum 24 de ore dupa inserarea implantului. Cu toate acestea, acest protocol solicitant prezinta un risc mai mare de esec din cauza incarcarii premature a unui implant aflat in etape de osteointegrare si vindecare a pacientului.

Datele pe termen lung dintr-un studiu randomizat, controlat, multicentric demonstreaza performanta impresionanta a implanturilor Straumann SLActive® cu incarcare imediata.

De fapt, implanturile dentare SLActive au furnizat o rata de supravietuire pe 10 ani de 98,2 % in acest protocol provocator.

Implant Straumann SLActive

Regenerare osoasa imbunatatita!

Grefa osoasa imbunatatita**

Defectele osoase pot compromite foarte mult predictibilitatea osteointegrarii implanturilor.

Intr-un studiu preclinic recent, implantul Straumann SLActive® a aratat o formare semnificativ mai mare de agregat osos nou in decurs de opt saptamani, comparativ cu suprafata hidrofoba standard Straumann® SLA®.

**Pe baza rezultatelor unui studiu preclinic la animale (miniporc). Testele preclinice nu sunt corelate cu rezultatele clinice pe termen lung la oameni.

Straumann SLA active implant

Tehnologia Straumann SLActive vs SLA

Implant Straumann SLA versus SLAactive – Comparatie cu formarea agregatului osos la 8 saptamani

Botiss cerabone®

Cerabone Straumann SLA implant dentar
Implant Straumann SLA®
Cerabone SLActive implant dentar Straumann
Implant Straumann SLActive®

Allograft

Allograft SLA Straumann implant dentar
Implant Straumann SLA®
Allograft SLActive implant dentar Straumann
Implant Straumann SLActive®

Vederi histologice ale agregatului osos (os nou si material de grefare) la 8 saptamani dupa grefare.

** Pe baza rezultatelor unui studiu preclinic la animale (mini porci); testarea preclinica nu este corelat cu rezultatele clinice pe termen lung la om.

Ce pret are un implant dentar Straumann SLAactive?

Fiind un implant elvetian din gama de top, implantul dentar Straumann SLAactive are un pret mai ridicat. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare Straumann, de cea mai buna calitate.

Cauta pe site

+