Implant Straumann Roxolid

Implant dentar Straumann® Roxolid®

Ce este Roxolid®?

Roxolid® este un material special realizat dintr-un aliaj de inalta performanta compus din 15% zirconiu si 85% titan, proiectat de catre compania elvetiana Straumann pentru utilizarea in implantologia dentara moderna.

Aliajul Roxolid® prezinta o rezistenta ridicata la rupere si capabilitati excelente de osteointegrare, fiind astfel materialul preferat pentru o interventie minim-invaziva cu implant Straumann.

Implant Straumann Roxolid

Proprietatile Straumann Roxolid® ofera o incredere mai mare si mai multe optiuni de tratament prin plasarea unor implanturi cu diametru redus (Straumann® Bone Level Tapered Implant Ø 2,9 mm) si mai scurte (Implantul scurt Straumann® Standard Plus 4 mm), mai ales pentru cazurile pacientilor la care aditia osoasa poate fi evitata.

Gratie acestor dimensiuni foarte mici, in unele situatii clinice Straumann Roxolid poate fi considerat implantul dentar fara operatii, intrucat accesul catre os se poate face direct prin gingie, cu o freza speciala, fara a mai fi nevoie sa fie sectionata gingia si ulterior cusuta la loc.

Avantajele implanturilor Straumann Roxolid
Straumann Roxolid, mai mult decat solid! Reducerea invazivitatii!

Avantajele implanturilor Straumann Roxolid

Printre principalele beneficii ale implanturilor Straumann Roxolid se numara:

  • Rezistenta: Rezistenta mecanica superioara fata de titan.
  • Conservare: Conserva osul, iar procedurile de grefare sunt mai putin invazive.
  • Flexibilitate: Mai multe optiuni de tratament in cazul implanturilor de dimensiuni mici.
  • Osteointegrare: Proprietatile excelente de osteointegrare ale implanturilor Roxolid® in combinatie cu suprafata noastra SLActive® duc la o complexitate redusa a tratamentului.
  • Acceptarea de catre pacient: Planurile de tratament mai putin invazive (= vindecarea mai rapida si disconfortul post-operator redus) pot contribui la indepartarea indoielilor multor pacienti.
  • Dovezi: Utilizarea cu succes a Roxolid® a fost documentata in numeroase studii clinice cu perioade de monitorizare de pana la 5 ani.
  • Siguranta: Conditii speciale pentru implanturile Roxolid®: Garantia Straumann® Lifetime+

Cat costa un implant dentar Straumann?

Preturile implanturilor Straumann variaza in functie de model. In cadrul clinicii noastre oferim implanturi Straumann din gama de top a companiei elvetiene: implant Straumann BLX si implant Straumann SLAactive. Va invitam sa consultati oferta completa de preturi pentru implanturi dentare de cea mai buna calitate.

Cauta pe site

+