implant dentar all on 4 si all on 6

Pacient 66 ani, dinti ficsi in 24 ore cu implant dentar All-on-4 si All-on-6

Pacientul 66 de ani a beneficiat de o restaurare completa a danturii cu ajutorul sistemelor de implanturi dentare rapide All-on-4 si All-on-6. Cazul a fost realizat cu succes de catre dr. Anca Rusu, Specialist Chirurgie Dento-Alveolara & Implantologie si dr. Ligia Baran, medic protetician.

Maxilar – Proteza fixa cu 6 implanturi All-on-6

  • FastSmile Inno – 6 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica si coroane din ceramica stratificata

Mandibula – Proteza fixa cu 4 implanturi All-on-4

  • FastSmile Inno – 4 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica si coroane din compozit

Sistemele de implanturi dentare rapide cu incarcare imediata de tip All-on-4 si All-on-6 se adreseaza persoanelor care nu mai au niciun dinte pe arcada sau celor care mai au putin dinti cu indicatie de extractie. Cu ajutorul sistemelor rapide de reabilitare dentara totala pacientii se pot bucura de un zambet nu in doar 24 de ore.

Interventia de inserare a implanturilor dureaza circa 2-3 ore per arcada, in functie de numarul de implanturi necesare sustinerii viitoare lucrari fixe. Dupa maximum 24 de ore de la inserarea implanturilor, pacientii revin in clinica pentru atasarea lucrarii fixe provizorii, urmand sa revina dupa 3-4 luni pentru dintii ficsi definitivi, care pot fi realizati din diferite materiale.

Ce pret are tehnica dinti ficsi in 24 ore?

Pretul unei danturi fixe pe implanturi rapide cu incarcare imediata este dat de numarul implanturilor necesare si de costul lucrarii fixe definitive. In cadrul clinicii noastre oferim o gama larga de implanturi si lucrari dentare de cea mai buna calitate. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare rapide cu incarcare imediata.

 

 

Cauta pe site

+