Implant dentar Fast and Fixed Bredent mandibula

Pacienta 74 de ani, Fast and Fixed mandibula + implanturi Bredent maxilar

Pacienta de 74 de ani a beneficiat de tehnica “Dinti ficsi in 24 ore” la arcada inferioara (mandibula) si de implanturi Bredent si reconstructia totala a danturii la arcada superioara (maxilar).

Tratamente realizate la maxilar

  • Retratamente endodontice realizate sub microscop
  • Reconstructii cu pivoti din fibra de sticla
  • Sinus lifting
  • Implanturi Bredent
  • Coroane ceramice pe suport de zirconiu

Restaurare totala mandibula – Fast and Fixed  – proteza fixa cu 4 implanturi

  • Fast&Fixed – 4 implanturi Bredent + lucrare fixa provizorie in 24 de ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrase din sangele pacientului
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura de zirconiu si coroane integral ceramice

Sistemul Fast and Fixed realizat cu ajutorul implanturilor Bredent ofera pacientilor posibilitatea de a obtine intr-un timp foarte scurt o dantura complet functionala si estetica. Dupa prima etapa de inserare a implanturilor si atasat a lucrarii fixe provizorii, care se realizeaza in circa 24 de ore, pacientul se poate bucura normal de zambetul sau, urmand ca dupa circa 3-6 luni, dupa caz, sa revina in clinica pentru dantura fixa definitiva. Aceasta din urma poate fi realizata din mai multe tipuri de material. In cadrul clincii noastre exista cinci tipuri de lucrari dentare fixe definitive.

Cat costa un implant dentar sau o proteza fixa cu 4 implanturi?

In clinica noastra se utilizeaza mai multe tipuri de implanturi dentare cu incarcare imediata si mai multe sisteme de tip All-on-4 si All-on-6 pentru reabilitari orale totale prin tehnica “Dinti ficsi in 24 de ore”. Va invitam sa consultati lista de preturi pentru implanturi dentare si proteze fixe. Daca ne transmiteti o radiografie panoramica sau un CT dentar total, medicii nostri specialisti va pot realiza un plan de tratament complet cu estimare de timp si cost. Ne puteti transmite investigatiile radiologice utilizand una din metodele de comunicare din bara de mai jos sau formularul de contact pe de site.

 

 

Cauta pe site

+