Dinti ficsi in 24 de ore pret

Pacient 63 ani, dinti ficsi in 24 ore la maxilar – dantura fixa pe implanturi

Pacientul de 63 de ani a beneficiat de dantura fixa la maxilar prin tehnica “dinti ficsi in 24 ore” si de coroane ceramice la mandibula. Mai jos prezentam tratamentele stomatologice realizate pentru fiecare arcada in parte.

Maxilar – Dantura fixa in 24 ore

  • Fast Smile – 6 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • PRGF – vindecare accelerata cu plasma bogata in factori de crestere extrasa din sangele pacientului
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica sinterizata si coroane din ceramica stratificata

Mandibula – coroane pe dinti existenti

  • Tratamente endodontice realizare sub microscop de inalta precizie 4K
  • Coroane ceramice pe dintii existenti tratati

Dinti ficsi in 24 ore cu implanturi INNO

Implanturile INNO produse in Coreea de Sud prezinta o suprafata special tratata, care face ca osteointegrarea (sudarea in osul maxilar) sa fie mai rapida. Durata interventiei este de circa 2 ore, inserarea implanturilor dentare realizandu-se sub anestezie locala, astfel incat pacientul nu simte nicio durere.

Dupa aproximativ 24 de ore de la inserarea implanturilor se poate atasa dantura fixa provizorie. Astfel, gratie tehnicii Dinti Ficsi in 24 de ore pacientii beneficiaza de zambetul lor pe toata durata tratamentului. Urmeaza sa revina dupa 3-6 luni, in functie de caz, pentru dintii ficsi definitivi. Acestia din urma pot fi realizati din diferite tipuri de materiale rezistente in timp: acrilat, compozit, ceramica, ceramica presata si zirconiu. Lucrarile definitive arata si se simt intocmai ca dintii naturali.

Dinti ficsi in 24 ore pret – Cat costa o dantura fixa pe implanturi?

Pretul unei danturi fixe pe implanturi este influentat mai ales de marca si numarul de implanturi utilizate pentru fixarea lucrarii protetice. De asemenea si materialele din care vor fi realizati dintii ficsi definitivi influenteaza costul final al restaurarii. In cadrul clinicii noastre exista mai multe tipuri de implanturi utilizate pentru restaurarile totale si mai multe tipuri de materiale pentru lucrarile definitive. Va invitam sa consultati lista noastra cu variante de restaurari totale si preturi pentru dinti ficsi in 24 ore!

 

Cauta pe site

+