Vindecare accelerata dupa un implant dentar cu PRGF®-Endoret®

Vindecare accelerata dupa un implant dentar cu PRGF®-Endoret®

Vindecarea in urma interventiilor chirurgicale este prima grija a pacientilor care opteaza pentru un implant dentar sau pentru orice alta procedura de chirurgie dentara.  Astazi, tehnologia avansata PRGF®-Endoret® ne permite sa ajutam organismul sa se vindece mult mai rapid, utilizand doar sangele pacientului.

prgf endoret implant dentar rapidTehnica PRGF®-Endoret® izoleaza din sangele pacientului plasma imbogatita in factori de crestere raspunzatori pentru vindecarea si regenerarea tesuturilor. Odata aplicata in zona in care s-a intervenit chirurgical, acestea accelereaza procesul de vindecare, reducandu-l chiar la jumatate!

Procedura este foarte simpla si extrem de sigura, avand in vedere ca se utilizeaza exclusiv factori de crestere (proteine etc.) din sangele pacientului si dureaza doar cateva minute. Sangele recoltat de la pacient este centrifugat intr-un aparat special pentru a separa factorii de crestere de restul componentelor. Rezultatul este plasma ce poate fi utilizata in cazul extractiilor, in interventiile de inserare a implanturilor dentare sau pentru regenerarea osoasa.

Efectele pozitive ale acestei proceduri sunt dovedite stiintific. Datorita faptului ca timpul de vindecare se scurteaza considerabil, riscul aparitiei infectiilor este eliminat. PRGF®-Endoret® vine in special in ajutorul persoanelor care experimenteaza o vindecare lenta, asa cum sunt pacientii care sufera de diabet, de boli cronice care afecteaza vindecarea sau cei fumatori.

La Dental Premier utilizam cu succes aceasta tehnologie, in special cand vine vorba despre implanturi dentare, pentru a accelera si imbunatatii ancorarea si stabilitatea implantului in os. In plus, confortul postoperator al pacientului este vizibil sporit. Inflamatia si durerile dispar, iar pacientul se vindeca mult mai repede. Mai mult, riscul infectiilor si al complicatiilor dispare.

SOLICITA OFERTA / CONSULTATIE ONLINE

Beneficiile tehnologiei PRGF®-Endoret®:

  • Procedura este 100% sigura – factorii de crestere provin din sangele pacientului
  • Timpul necesar prepararii este scurt – poate fi efectuat in timpul altei interventii
  • Vindecarea pacientilor este accelerata
  • Costul este redus datorita faptului ca se realizeaza direct in cabinetul stomatologic

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cauta pe site

+