Cel mai bun aparat dentar si ortodont Bucuresti

Care este cel mai bun aparat dentar?

Atunci cand suntem in cautarea celui mai bun ortodont care sa ne recomande cel mai eficient tratament ortodontic pentru adulti sau copii, cu siguranta am pornit de la intrebarea care este cel mai bun aparat dentar pentru indreptarea dintilor nostri.

Alegerea celui mai bun aparat dentar pentru cazul nostru poate fi realizata pornind de la nevoile noastre si doar impreuna cu un medic ortodont bun, cu experienta vasta in toate tipurile de aparate dentare.

Factorii de luat in considerare in alegerea celui mai bun aparat dentar

  • Estetica: Daca nu doresti ca lumea din jurul tau sa observe ca urmezi un tratament ortodontic, atunci cel mai bun aparat dentar poate fi unul invizibil
  • Pretul aparatului: Daca bugetul tau este limitat, atunci cel mai potrivit tratament ortodontic ar putea fi realizat cu un aparat dentar fix metalic
  • Gradul de dificultate: Daca ai dintii destul de strambi si muscatura nu este corecta, atunci este nevoie de un tratament cu un aparat dentar ultramodern si eficient, precum Spark Clear Aligners
  • Durata tratamentului ortodontic: Daca timpul este foarte important pentru tine, atunci un tratament ortodontic ultramodern cu gutiere pentru indreptat dintii ar putea fi cea mai bun alegere pentru obtinerea unui zambet perfect intr-o perioada scurta si cu putine vizite la medicul ortodont. Si aici castigator este tot aparatul dentar Spark!

Dincolo de aspectele estetice si financiare, cel mai bun aparat ortodontic este cel care va rezolva cel mai bine anomaliile dento-maxilare pe care doriti sa le tratati, astfel incat sa aveti dintii aliniati si maxilarele corectate. Urmeaza mai apoi indeplinirea critieriilor de ordin estetic si financiar.

Odata stabilit tipul de aparat dentar pe care il doresti, bineinteles ca in functie de alegerea facuta vor aparea intrebari ulterioare precum care este cel mai bun aparat dentar fix sau invizibil. Daca bugetul este cel mai important vor aparea intrebari precum cel mai bun pret aparat dentar sau care este cel mai ieftin aparat dentar.

Daca pretul este un factor decisiv, atunci un aparat dentar fix poate fi solutia ideala. Pentru a alege cel mai bun aparat dentar fix te invitam sa analizezi si o comparatie intre aparatele dentare metalic, safir si ceramic.

Cum te va sfatui un medic ortodont bun?

Un medicul ortodont bun te va indruma intotdeauna sa faci cea mai buna alegere in alegerea tratamentului ortodontic corespunzator situatiei tale, tinand cont in primul rand de nevoile tale.

Daca doresti sa urmezi un tratament ortodontic cu aparat dentar invizibil, trebuie sa stii ca pe piata romaneasca exista doua marci importante de aparate invizibile: Invisalign si Spark Clear Aligners. Diferenta majora intre cele doua tipuri de aparate dentare este faptul ca in timp ce metoda Invisalign poate fi practicata si de medici fara specializare in ortodontie, tratamentul ortodontic cu gutiere invizibile Spark Clear Aligners este realizat doar de catre medici specialisti ortodonti cu experienta. Vezi si o comparatie mai detaliata intre aparatele dentare Spark si Invisalign.

Cat costa cel mai bun aparat dentar?

In cadrul clincii noastre oferim o gama larga de aparate dentare de cea mai buna calitate. Varful de top il reprezinta tratamentul ortodontic cu aparatul dentar Spark Clear Aligners, cea mai noua si tehnologizata metoda de indreptare a dintilor cu gutiere personalizate invizibile!

La clinica Dental Premier din Bucuresti oferim tratamente ortodontice de calitate cu aparate dentare fixe (metalice sau safir) si aparate dentare invizibile (lingual, Invisalign si Spark). Va invitam sa consultati si lista de preturi pentru aparate dentare de ultima generatie.

Ai nevoie de un medic ortodont bun care se te ajute in alegerea celui mai potrivit aparat dentar?

Specialistii ortodonti din clinica noastra au experienta necesara pentru a trata pacientii cu rigurozitate si profesionalism. Medicii nostri s-au specializat la cursuri internationale prestigioase si continua sa o faca prin participarea permanenta la noi cursuri si conferinte de specialitate in tara si strainatate.

Programeaza acum o consultatie la clinica noastra din Bucuresti, iar specialistii nostri de vor ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru obtinerea unui zambet perfect, tinand cont de bugetul si nevoile tale!

Cauta pe site

+