Lucrare fixa pe 4 si 6 implanturi Fast Smile Inno

Fast Smile INNO® – lucrare fixa pe 4 si 6 implanturi

Lucrarile dentare fixe pe 4 si 6 implanturi Fast Smile Inno® vin in ajutorul pacientilor cu edentatie totala la maxilar sau mandibula, deci care nu mai au niciun dinte, sau a persoanelor a caror dinti ramasi nu pot fi salvati si au indicatie de extractie. Pacientii purtatori de proteze mobile, persoanele cu parodontoza etc. pot sa beneficieze acum de dinti ficsi pe implanturi dentare intr-un timp scurt.

Ce sunt implanturile Inno® cu incarcare imediata?

Implanturile dentare INNO® cu incarcare imediata permit fixarea unei lucrari dentare temporare in maxim 24-48 de ore de la operatia de inserare a acestora. Astfel, pacientii pot sa manance si sa zambeasca normal pe toata durata tratamentului, urmand sa revina pentru lucrarile dentare definitive fixe dupa 3-6 luni.

Avantajul acestor tipuri de restaurari dentare il constituie faptul ca se pot evita operatii complexe precum reconstructia osoasa, sinus liftingul sau aditia de os. Totusi, in anumite situatii, aceste operatii pot fi necesare pentru inserarea implanturilor si obtinerea unei stabilitati sigure si durabile a acestora.

Exista doua tipuri de reabilitari orale rapide FastSmile Inno® cu lucrari fixe pe implanturi dentare.

Fast Smile Inno® mandibula – lucrare fixa pe 4 implanturi

Lucrare fixa pe 4 implanturiIn cazul pacientilor cu edentatie totala la mandibula (arcada de jos), restaurarea danturii se realizeaza cu un sistem rapid de tip All-on-4, deci o lucrare fixa pe 4 implanturi dentare. In cazuri mai rare pot fi necesare implanturi suplimentare. Daca osul nu este suficient se pot realiza reconstructii osoase sau aditii de os. Imediat dupa inserarea implanturilor dentare, in maxim 24 de ore se fixeaza la acestea o lucrare provizorie.

Fast Smile Inno® maxilar – lucrare fixa pe 6 implanturi

Lucrare fixa pe 6 implanturi
In cazul pacientilor cu edentatie totala la maxilar (arcada de sus), restaurarea dintilor se realizeaza cu un sistem de tip All-on-6, deci o lucrare fixa pe 6 implanturi dentare. Si aici, in anumite cazuri mai rare pot fi necesare implanturi suplimentare pentru o stabilitate maxima.

Lucrarile dentare definitive se aplica de regula la 3-6 luni de la fixarea protezei provizorii, in functie de fiecare caz in parte.

Fast Smile Inno® reprezinta o solutie optima pentru a avea rapid o dantura fixa functionala, durabila si estetica.

Cine poate beneficia de o lucrare dentara fixa pe implanturi?

Oricine poate beneficia de o reconstructie completa a danturii cu lucrari fixe pe implanturi, importante fiind starea de sanatate si cantitatea si calitatea oaselor maxilarelor. Chiar si in cazul in care osul nu este suficient, se pot realiza operatii suplimentare precum sinus lifting sau aditii de os. In cazul atrofiilor osoase severe, pacientii pot beneficia de lucrari dentare fixe pe implanturi personalizate subperiostale.

Cat costa o lucrare fixa pe 4 sau 6 implanturi?

Dincolo de pretul implanturilor, costul lucrarilor fixe pe implanturi sunt direct influentate si de tipul de lucrare dentara definitiva aleasa de pacient. In cazul clinicii noastre pacientii pot opta pentru o lucrare fixa definitiva Basic, Standard, Medium, Premium sau Vip. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru lucrare fixa pe 4 sau 6 implanturi.

 

*Fast Smile Inno® este marca inregistrata Dental Premier!

Cauta pe site

+