Implant Megagen palatal

Implanturile palatale Megagen

Atunci cand arcadele maxilare necesita interventii de augmentare osoasa, gasirea unor solutii pentru protezarea fixa provizorie poate deveni extrem de dificila. Aici intervine solutia ingenioasa cu implanturi Megagen palatale.

Ce reprezinta implanturile palatale Megagen?

Implanturile dentare palatale Megagen sunt un sistem special elaborat cu scopul de a creste si sustine stabilitatea protezelor totale maxilare, cu menajarea totala a crestei.

Cand sunt necesare implanturile palatale Megagen?

Fenomenul de resorbtie osoasa este des intalnit atunci cand se utilizeaza o proteza totale clasica cu sprijin muco-osos. Aici intervin implanturile palatale Megagen cu ajutorul carora se obtine stabilizarea protezelor totale si degajarea zonelor de augmentare osoasa.

Implanturile palatale Megagen pot fi folosite de asemenea ca mijloace definitive pentru stabilizarea protezelor totale conventionale deja existente.

Implant Megagen palatal

Cum se aplica implanturile palatale Megagen?

Osul palatin este una din cele mai stabile structuri de la nivelul cavitatii orale, care nu sufera modificari de-a lungul timpului, chair si la purtatorii de proteze totale. Inaltimea osului este circa 5mm, atat in zona rugilor palatine, precum si de-a lungul liniei mediane.

Implanturile palatale Megagen sunt implanturi dentare cu incarcare imediata. In situatia in care nu se obtine o stabilitatea primara dupa inserare, acestea pot fi incarcate dupa circa 3 luni.

Caracteristicile implanturilor Megagen palatale

Implanturile palatale Megagen au caracteristici care prezinta numeroase avantaje.

  • Apexul ingust si activ care ofera posibilitatea de inserare fara utilizarea frezelor
  • Spirele Knife Thread si tratamentul de suprafata Super-RBM asigura realizarea unei bune suprafete de contact cu osul maxilar
  • Suprafata de contact cu osul este 60mm², aproape similara cu suprafata de contact a unui implant dentar clasic
  • Prezinta 4 tipuri de inaltimi gingivale, potrivite pentru diferite biotipuri gingivale (gros sau subtire)
  • Sistemul de ancorare special are dimensiuni minime
Implant Megagen palatal caracteristici
Dimensiuni implanturi Megagen palatale

Cat costa implanturile dentare Megagen palatale?

Desi o suprafata de contact aproape similara cu suprafata de contact a unui implant dentar clasic, pretul implanturilor Megagen palatale este undeva la jumatate fata de costul implanturilor dentare Megagen clasice. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare palatale Megagen.

Cauta pe site

+