Proteza fixa cu 4 implanturi pret

Pacient 53 ani, Fast&Fixed – proteza fixa cu 4 si 6 implanturi

Pacientul de 53 de ani a beneficiat de o restaurare totala a danturii prin tehnica “dinti ficsi in 24 de ore” la maxilar si mandibula, utilizand proteze fixe pe 4 si 6 implanturi dentare Bredent. De obicei se utilizeaza o proteza fixa cu 4 implanturi la mandibula si o proteza fixa cu 6 implanturi la maxilar. Totusi, in anumite cazuri, cele doua tipuri de proteze se pot utiliza la ambele arcade, in functie de situatia osului pacientului. Proteza fixa cu 4 implanturi pret? O intrebare des adresata de pacientii clinicilor stomatologice. Mai jos va prezentam detaliat interventiile si lucrarile realizate pentru reabilitarea orala a pacientului de 53 de ani.

Maxilar – Fast and Fixed – proteza fixa cu 6 implanturi

  • Fast&Fixed – 6 implanturi Bredent + lucrare/proteza fixa provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacientului cu tehnologia Endoret
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura de zirconiu si coroane integral ceramice

Mandibula – Fast and Fixed – proteza fixa cu 4 implanturi

  • Fast&Fixed – 4 implanturi Bredent + lucrare/proteza fixa provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacientului cu tehnologia Endoret
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura de zirconiu si coroane integral ceramice
Inainte de protezele fixe cu 4 si 6 implanturi Sky Fast and Fixed Proteza fixa cu 4 implanturi la mandibula si proteza fixa cu 6 implanturi la maxilar

Cine poate beneficia de proteza fixa cu 4 implanturi? Cand se utilizeaza 6 implanturi?

Sistemul de restaurare totala a danturii Fast&Fixed este indicat persoanelor care mai au putini dinti ramasi pe arcade (cu indicatie de extractie) sau celor edentate total, care nu mai niciun dinte. In aceste cazuri, se poate realiza inserarea implanturilor dentare si lucrarea fixa in 24 de ore, fara a mai fi nevoie de procedee de aditie de os. Astfel se scurteaza timpul de asteptare si numarul vizitelor la medicul stomatolog. In plus, cu ajutorul tehnologiei PRGF-Endoret®, timpul necesar vindecarii se reduce la jumatate datorita factorilor de crestere extrasi din sangele pacienlui, raspunzatori pentru regenerarea tesuturilor.

In functie de osul pacientului si marca implanturilor se poate realiza o proteza fixa cu 4 implanturi (de obicei la arcada inferioara) sau o proteza fixa cu 6 implanturi (de obicei la arcada superioara).

Proteza fixa cu 4 implanturi pret? Dar cu 6 implanturi?

Evident ca pretul unei proteze fixe cu 4 implanturi este mai mic decat pretul unei proteze cu 6 implanturi dentare, avand in vedere numarul de implanturi utilizate. In acelasi timp o proteza fixa cu 4 implanturi poate costa mai mult in functie de marca implanturilor si calitatea materialelor din care este realizata lucrarea dentara definitiva. In cadrul clincii noastre utilizam mai multe tipuri de implanturi dentare cu incarcare imediata si mai multe variante de dinti ficsi definitivi.

Pretul complet pentru o proteza fixa cu 4 implanturi porneste de la 16000 Lei (redus de la 18000 Lei) pentru etapa de implanturi si lucrare fixa provizorie in 24 de ore (in functie de marca implanturilor) plus costul protezei fixe definitive, in functie de material (exista mai multe variante).

Va invitam sa consultati variantele si oferta completa pentru proteza fixa cu 4 implanturi pret.

Implant dentar si dinti ficsi in 24 ore pret

Vezi mai multe cazuri inainte si dupa.

Cauta pe site

+