Implant dentar Megagen AnyOne

Implantul dentar Megagen AnyOne

Compania de implanturi dentare rapide Megagen din Coreea de Sud a luat nastere in 2002, ca o subsidiara a grupului MegaGen International Network of Education & Clinical. Cele mai cunoscute modele de implanturi Megagen sunt AnyRidge si AnyOne, disponibile astazi si in Romania. In acest articol vom prezenta implantul dentar Megagen AnyOne, care face parte din familia MegaGen Blue Family.

Caracteristisicile si avantajele implanturilor dentare Megagen AnyOne

Implanturile dentare AnyOne prezinta cateva caracteristici care fac din acesta o alegere sigura pentru o restaurare dentara cu implanturi. Printre aceste caracteristici se numara:

  • Tratamentul special de suprafata XPEED®
  • Biocompatibilitatea maxima
  • Spirele Knife Thread
  • Design Crestal Conic
  • Profil Biologic S-Line
  • Concept de Platform Switch
  • Conexiune protetica – conica interna de 11°

Tratamentul special XPEED® de suprafata al implantului Megagen AnyOne

Tratamentul special de suprafata XPEED® este un tratament unic si specializat al implanturilor dentare MegaGen, care se obtine prin aplicarea ionilor de calciu pe o suprafata clasica de tip SLA. In acest fel, reziduurile acide provenite din procesul de sablare si demineralizare sunt indepartate mai usor. Rezultatul consta intr-o suprafata pura, albastra, care favorizeaza astfel depunerea osteocitelor (celulelor osoase) pe implant intr-un timp record, scurtand durata tratamentului.

Biocompatibilitatea inalta a implantului Megagen AnyOne

Aceasta caracteristica este foarte importanta pentru osteointegrarea sigura si rapida. Astfel, cantitatea amplificata de ioni de calciu eliberati de pe suprafata speciala Xpeed® si depunerea crescuta de apatita pe suprafata implanturilor favorizeaza o osteointegrare rapida chiar si in cazul pacientilor cu densitate osoasa scazute.

Implant dentar Megagen AnyOne

Spirele Knife Thread ale implantului dentar Megagen AnyOne

Spirele autofiletante Knife Thread reprezinta un conceptul inovator care asigura obtinerea unei stabilitati initiale superioare altor tipuri de implanturi dentare. Designul unic al spirelor Knife Thread permite minimizarea fortelor de forfecare asupra osului alveolar.

Spire Knife Thread implant dentar Megagen AnyOne

Designul crestal Conic al implantului Megagen AnyOne

Designul conic al portiunii crestale a implantului dentar Megagen AnyOne menajeaza osul cortical si scade riscul de resorbtie in aceasta zona. Implantul Megagen AnyOne este cu 0.5 mm mai scurt decat lungimea afisata pe ambalaj, astfel incat implantul va atinge pozitia ideala fara sa fie nevoie de efectuarea unor masuratori speciale, menajand astfel structurile anatomice din zona in care se insereaza.

Implant dentar Megagen AnyOne design crestal conic

Conceptul subcrestal al implantului AnyOne

Studiile efectuate au aratat un grad diminuat de resorbtie in zona corticala, atunci cand platforma implantului dentar se pozitioneazala 0.5-1 mm sub nivelul osului. Ceea ce face si implantul Megagen AnyOne.

Conceptul subcrestal al implantului Megagen AnyOne

Profilul biologic S-Line al implantului AnyOne

Implantul dentar Megagen AnyOne prezinta un profil anatomic S-line care actioneaza ca un suport pentru tesuturile de sustinere ale dintelui, asigurand astfel un profil de emergenta estetic, identic cu cel al dintilor naturali.

Profil biologic implant Megagen AnyOne

Conceptul de Platform Switch al implantului AnyOne

Conceptul de Platform Switch al implantului Megagen AnyOne ofera un raspuns favorabil al osului cortical cu un grad diminuat de resorbtie, asigurand o grosime si o pozitionare adecvata a tesutului moale la nivelul jonctiunii bont-implant.

Platform Switch concept implant Megagen AnyOne

Conexiunea protetica a implanturilor Megagen AnyOne

Implanturile Megagen AnyOne prezinta o conexiune conica interna de 11° unica pentru orice diametru de implant. Aceasta conexiunea conica interna asigura stabilitatea tesuturilor moi si dure prin diminuarea micromiscarilor de la interfata dintre bontul protetic si implantul dentar.

Conexiune protetica implanturi Megagen AnyOne

Cat costa un implant dentar Megagen AnyOne?

Implanturile dentare Megagen AnyOne sunt implanturi din categoria de mijloc spre top, iar pretul acestora variaza in clinicile stomatologice. Acest model de implanturi cu incarcare imediata are un pret rezonabil cu raport optim calitate/cost, oferind durabilitate, functionalitate si estetica ireprosabile. Daca doriti un plan de tratament cu implant dentar Megagen AnyOne, va rugam sa ne transmiteti o radiografie panoramica sau un CT dentar. Vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu planul de tratament propus de medicii nostri specialisti in implantologie dentara. Intre timp, va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implant dentar Megagen AnyOne.

Cauta pe site

+