Implant dentar MegaGen AnyOne vs Implant dentar Megagen AnyRidge

Implant dentar MegaGen AnyOne vs Implant dentar Megagen AnyRidge

Implanturile dentare Megagen au devenit foarte cunoscute in ultimii ani in Romania, datorita calitatilor speciale si a rezultatelor si, de ce nu, reclamei televizate. Totusi, cand ajungem in cabinetul stomatologic trebuie sa intrebam ce model de implant Megagen utilizeaza medicul respectiv. Deoarece exista o diferenta de calitate si pret intre diferitele modele de implanturi de la diferiti producatori, va invitam sa consultati parerea specialistilor.

In cazul Megagen, in Romania exista doua modele de implanturi: MegaGen AnyOne si Megagen AnyRidge.

Evident ca orice pacient se va intreba de ce este mai ieftin implantul MegaGen AnyOne sau de ce este mai scump implantul MegaGen AnyRidge.

Diferenta consta in principal in adresabilitatea celor doua modele de implanturi. Dar sa le luam pe rand.

Implantul Megagen AnyOne

Implant dentar Megagen AnyOne
Implant dentar Megagen AnyOne

Prin design-ul inovator si tratamentul de suprafata cu ioni activi de calciu Xpeed®, cat si prin conexiunea conica bont-implant, implantul dentar Megagen AnyOne, simplifica interventia chirurgicala, reducand astfel timpul de recuperare pentru pacient si oferind rezultate durabile si estetice. Osteointegrarea este rapida chiar si in cazul pacientilor cu densitati osoase scazute.

Implanturile dentare AnyOne prezinta cateva caracteristici care fac din acesta o alegere sigura pentru o restaurare dentara cu implanturi. Printre caracteristicile implantului dentar Megagen AnyOne se numara:

 • Tratamentul special de suprafata XPEED®
 • Biocompatibilitatea maxima
 • Spirele Knife Thread
 • Design Crestal Conic
 • Profil Biologic S-Line
 • Concept de Platform Switch
 • Conexiune protetica – conica interna de 11°

Afla mai multe detalii si pareri despre implantul Megagen AnyOne.

Implantul Megagen AnyRidge

Implant dentar Megagen AnyRidge
Implant dentar Megagen AnyRidge

Implantul dentar Megagen AnyRidge poate fi o solutie pentru restaurarea oricarui dinte lipsa, indiferent de calitatea osului existent. Megagen AnyRidge confera rezistenta in timp si o estetica ireprosabila. Datorita caracteristicilor sale, operatia de inserare a implantului AnyRidge este unica si individualizata, necesitand un numar redus de interventii chirurgicale. Astfel se reduce si timpul tratamentului.

Implanturile Megagen AnyRidge prezinta un tratament special de suprafata, XPEED, constituita dintr-o nanostructura de ioni de calciu incorporata pe suprafata acestora, care activeaza astfel depunerea de os in jurul lor, maximizand osteointegrarea intr-un timp record de aproximativ 30 de zile.

Printre caracteristicile implantului dentar Megagen AnyRidge se numara:

 • Spirele revolutionare Knife Thread
 • Secventa de frezaj
 • Tratamentul unic de suprafata Xpeed
 • Platforma anatomica S-line
 • Conexiunea hexagonala interna de tip con-in-con
 • Ofera solutii protetice adaptabile pentru orice situatie clinica a pacientilor

Afla mai multe detalii si pareri despre implantul Megagen AnyRidge.

Video MegaGen AnyOne vs AnyRidge

Concluzie – MegaGen AnyOne vs AnyRidge – ce sa alegi?

Consultand parerile specialistilor, diferenta majora dintre modelele Megagen AnyRidge si AnyOne o constituie faptul ca implantul dentar Megagen AnyRidge are clar o calitate superioara, fiind realizat pentru a putea fi utilizat cu success chiar si in cele mai complicate cazuri in care osul din jurul implantului si stabilitatea pot fi compromise.

De asemenea, aspectul implantului Megagen AnyRidge este unul estetic datorita platformei anatomice S-line, care actioneaza ca un suport pentru gingie, fiind aproape identic cu cel al unui dinte natural. Aceasta calitate speciala este extrem de importanta, mai ales in cazul restaurarii dintilor frontali, in care, datorita acestei platforme, diferenta dintre implantul dentar si dintii naturali devine insesizabila.

Pret implant dentar MegaGen AnyOne vs AnyRidge

Evident, in virtutea calitatilor mentionate anterior, pretul implantului dentar Megagen AnyRidge este mai ridicat fata de pretul implantului Megagen AnyOne.

In cadrul clincii stomatologice Dental Premier utilizam exclusiv modelul de implant Megagen AnyRidge datorita rezultatelor deosebite obtinute pana acum.

Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare de calitate superioara.

Aflati mai multe detalii si pareri despre implanturile Megagen.

Cauta pe site

+