Implant dentar Strauman BLX

Implant dentar Straumann® BLX

Tehnologia de ultima ora aflata in spatele implantului dentar Straumann BLX reprezinta o inovatie in implantologia dentara moderna. Implanturile dentare Straumann® BLX sunt considerate unele dintre cele mai sigure sisteme din lume, datorita calitatii si a fiabilitatii ridicate ale acestora.

Compania elvetiana de implanturi STRAUMANN® studiaza, dezvolta si fabrica implanturi de cea mai inalta calitate incă din anul 1974,  oferind solutii ideale pentru inlocuirea dintilor lipsa, sustinute de studii stiintifice si teste clinice extensive in realizate in peste 35 de ani.

Gratie preciziei ingineriei elvetiene si rezultatelor clinice deosebite, sistemele Straumann si-au dobandit recunoasterea si increderea la nivel mondial.

Video cu inserarea implantului Straumann BLX in diferite tipuri de os

Avantajele implantului dentar Straumann BLX

Durabilitate maxima

Corpul implantului Straumann BLX este foarte rezistent, proprietate conferita de aliajul unic Roxolid, format dintr-o combinatie speciala intre titan si dioxid de zirconiu.

Osteointegrare rapida si perfecta

Tratamentul unic de suprafata al implantului Straumann BLX favorizeaza osteointegrarea rapida a acestuia in osul in care este inserat. Relieful si designul special al spirelor implanturilor Straumann BLX permit compactarea si conservarea osului in care sunt inserate.

Vindecare rapida si stabilitate excelenta

Designul unic al modelui BLX de la Straumann confera stabilitate primara si favorizeaza procesul de vindecare, oferind posibilitatea de protezare rapida.

Versalitate maxima si estetica apropiata de natural

Implanturile BLX au o versatilitate maxima datorita conexiunii speciale protetice TorcFit™. Aceasta tehnologie ofera flexibilitate si rezistenta, permitand realizarea lucrarii protetice sub-contur, rezultand astfel o lucrare deosebit de estetica cu aspect cat mai apropiat natural.

Implantul Straumann BLX poate fi utilizat pentru lucrari protetice fixe atasate in orice tip de os, de la moale la dur, gratie designului avantajos al spirelor, tratamentului special de suprafata si materialelor din care este realizat.

De asemenea, inserarea implantului BLX este mai facila, mai putin traumatica si precisa, avantaje care reduc semnificativ necesitatea grefelor osoase.

Pentru ce situatii sunt indicate implanturile Straumann BLX?

Implanturile Straumann BLX sunt indicate pentru pacientii cu atrofie osoasa severa, densitate osoasa scazuta sau in situatii dificile, cum ar fi cazul pacientilor cu boli cronice si cu risc ridicat de inflamatie.

Daca va doriti rezultate remarcabile, functionale, durabile si estetice, va recomandam sa luati in considerare tratamentul cu implanturi Straumann BLX!

Cat costa un implant Straumann BLX?

Implanturile Straumann BLX sunt produse premium de cea mai inalta calitate, de aici si un cost mai ridicat, in cadrul clinicii noastre pretul actual fiind redus de la 4500 la 3900 lei. Va invitam sa consultati lista noastra completa de preturi pentru implanturi dentare Straumann.

Cauta pe site

+