Implant dentar Bredent Blue Sky

Implantul dentar Bredent Blue Sky

Datorita designului sau modern, implantul dentar Bredent Blue SKY este ideal pentru plasarea la nivelul osului si utilizarea in creasta augmentata si creeaza conditii optime pentru a mentine un nivel ridicat de inaltime a osului dupa plasarea implantului. In plus, datorita stabilitatii primare excelente, implanturile blueSKY ofera conditia prealabila perfecta pentru restaurari imediate usoare si sigure folosind conceptul terapeutic SKY Fast & Fixed – extractie – plasare implant – restaurare temporara intr-o singura zi.

Implantul Bredent BlueSKY este disponibil in diametre standard de 3,5 mm, 4,0 mm, 4,5 mm si 5,5 mm in lungimi intre 8 si 16 mm. Acestea au fost testate si retestare obtinut pentru pacienti cele mai bune rezultate cu raport optim calitate / pret.

Designul suprafetei implantului Bredent Blue Sky

Designul suprafetei implantului Bredent Blue Sky

Suprafata osteo connect (ocs)®

Structura tesutului conjunctiv este alcatuita din fibre orizontale, care se ataseaza de dintele natural si previn astfel formarea placii.

Microcanelurile orizontale de pe implanturile Bredent Blue SKY sustin, de asemenea, atasarea tesutului moale, astfel incat sa fie creat un tip de manseta de tesut moale pentru a proteja implantul.

Suprafata prelucrata

Suprafata prelucrata implant Bredent Blue Sky

Microcanelurile orizontale sustin atasarea tesutului conjunctiv.

Suprafata gravata

Suprafata gravata implant Bredent Blue Sky

Structura de tranzitie gravata ofera oaselor si tesuturilor moi posibilitati de adaptare.

Suprafata sablata si gravata

Suprafata sablata si gravata implant Bredent Blue Sky

Suprafata gravata prin sablare pentru atasarea osteoblastelor pentru o osteointegrare rapida.

Caracteristicile implanturilor Bredent Blue Sky

Aplicare

Este un implant universal.

Material

Realizat din titan pur de gradul IV.

Bredent blue sky implants

Pozitie

Isocrestal/transgingival.

Diametre

3.5 mm | 4.0 mm | 4.5 mm | 5.5 mm

Video cu restaurarea unui dinte cu implant dentar Bredent

Implanturile dentare Bredent Blue Sky asigura succesul pe termen lung al integrarii atat in osul natural, cat si in cel artificial (in cazul in care pacientul nu are suficient volum osos). Designul modern al implanturilor BlueSky permite inserarea atat la nivelul osului, cat si pe crestele augumentate, oferind o integrare rapida in os si o recuperare accelerata.

Va invitam sa vizualizati cazul unei paciente de 43 de ani care a beneficiat de o lucrare Sky Fast and Fixed la maxilar si coroane pe implanturi Bredent la mandibula.

Ce pret are un implant Bredent Blue Sky?

Fiind implanturi din gama medium-top, implanturile dentare Bredent Blue Sky au si un pret mai ridicat. Va invitam sa consultati lista cu oferta noastra completa de preturi pentru implanturi dentare Bredent, de calitate superioara.

Cauta pe site

+