Implant dentar Straumann Pure Ceramic

Implant dentar Straumann Pure Ceramic

Ca standard global in implantologia dentara si stomatologia estetica, compania elvetiana Straumann se angajeaza ferm in continuarea dezvoltarii in tehnologiilor ceramice. Portofoliul Straumann® Ceramic Implant Systems combina peste 30 de ani de cercetare si dezvoltare si expertiza clinica datorita tehnologiilor proprietare disponibile cu sistemul PURE.

Cu scopul de a oferi rezultate estetice remarcabile, ambele sisteme ofera flexibilitatea asteptata in stomatologia moderna pentru fluxurile de lucru digitale si traditionale, oferind in acelasi timp stomatologilor increderea pe care o cauta atunci cand isi trateaza pacientii.

Nimic nu este mai castigator decat un zambet usor si fericit. Cu sistemul de implant dentar Straumann PURE Ceramic, chiar si pacientii foarte pretentiosi pot zambi cu incredere.

Fara a compromite estetica, fiabilitatea si alegerea cea mai naturala a materialului. Sistemul de implant ceramic Straumann® PURE este rezultatul a mai bine de 12 ani de cercetare si dezvoltare necrutatoare pana cand implantul ceramic a respectat standardele noastre de calitate premium.

Implanturile Straumann® PURE Ceramic combina calitatea elvetiana, precizia, puterea si succesul clinic intr-o solutie inovatoare pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte.

Implant dentar Straumann Pure Ceramic

Avantajele implanturilor dentare Straumann Pure Ceramic

Estetica

Rezultate estetice de varf, management favorabil al tesuturilor moi.

Suprafata

Suprafata ZLA® cu caracteristici revolutionare de osteointegrare.

Inovatie

Un nou sistem care va ajuta sa va extindeti grupul de pacienti.

Zona de focalizare

Restaurari estetice: Lasa-ti pacientii sa se bucure de viata cu un zambet frumos!

Calitate

Ceramica de zirconiu de inalta performanta, 100% testata.

Flexibilitate

Protocoale flexibile de tratament, planificare digitala preoperatorie a implanturilor.

Fara metal

O alternativa fara metal la implanturile de titan.

Garantie Straumann® pe viata

Pentru linistea pacientilor.

Design

Implantul Straumann® PURE Ceramic Monotype are un design monotip bazat pe caracteristicile dovedite ale implantului Straumann® Soft Tissue Level Standard Plus si liniei de implant Straumann® Bone Level.

Ca o completare la versiunea standard de 4,1 mm, varietatea cu diametru redus de 3,3 mm ajuta la depasirea cerintelor clinice ale situatiilor specifice, in special in regiunea anterioara.

Conexiune

Conexiunea interioara Straumann® PURE Ceramic Implant impreuna cu bonturile respective Straumann® PURE Ceramic Implant combina performanta Straumann® fiabila cu rezultate estetice extrem de PURE.

Straumann Pure Ceramic Implant

Cat costa un implant Straumann Pure Ceramic?

Avand in vedere ca este un implant premium din gama de top a companiei Straumann, implantul Straumann PURE Ceramic are un pret pe masura. Va invitam sa consultati oferta noastra de preturi pentru implanturi dentare Straumann, de cea mai buna calitate.

Cauta pe site

+