Implant Bredent Copa Sky

Implantul Bredent Copa SKY

Implantul dentar Bredent Copa SKY este un implant conic-paralel, ultra-scurt, ideal pentru crestele alveolare scurte si late, realizat de compania Bredent din Germania. Pe baza succesului inregistrat pe piata cu implantul CopaSKY ultrashort, compania Bredent a dezvoltat un sistem complet de implanturi dentare cu solutii protetice unice.

De la implantul copaSKY 3.5 ingust pana la implantul CopaSKY 6 mm cu corp larg in lungime de 8 mm, veti gasi un implant potrivit pentru a utiliza osul existent in cel mai bun mod pentru solutiile clinice corespunzatoare.

Designul implantului Bredent copaSKY in combinatie cu protocolul chirurgical permite inserarea atraumatica in osul dur si confera o stabilitate primara ridicata datorita compresiei in osul moale. In acest fel, in toate calitatile osoase, se obtine o stabilitate primara ridicata si dintele poate fi restaurat imediat cu implantul copaSKY.

Conexiunea scurta cu pereti conici si paraleli sta la baza solutiilor protetice medicale Bredent unice, de la restaurarea unui singur dinte peste punti cimentate sau insurubate pana la restaurari dentare detasabile.

Bredent Copa Sky implant

Designul suprafetei implantului Bredent CopaSky

Designul suprafetei implantului dentar Bredent Copa Sky

Suprafata osseo connect (ocs)®

Structura tesutului conjunctiv este alcatuita din fibre orizontale, care se ataseaza de dintele natural si previn astfel formarea placii.

Microcanelurile orizontale de pe implanturile Bredent Copa SKY sustin, de asemenea, atasarea tesutului moale, astfel incat sa fie creat un tip de manseta de tesut moale pentru a proteja implantul dentar.

Suprafata prelucrata

Suprafata prelucrata implant Bredent Blue Sky

Microcanelurile orizontale sustin atasarea tesutului conjunctiv.

Suprafata gravata

Suprafata gravata implant Bredent Blue Sky

Structura de tranzitie gravata ofera oaselor si tesuturilor moi posibilitati de adaptare.

Suprafata sablata si gravata

Suprafata sablata si gravata implant Bredent Blue Sky

Suprafata gravata prin sablare pentru atasarea osteoblastelor pentru o osteointegrare rapida.

Caracteristicile implanturilor Bredent Copa Sky

Aplicare

Implant lung pentru restaurare imediata si tarzie

Material

Realizat din titan pur de gradul IV

Implantul dentar Bredent Copa Sky

Pozitie

Isocrestal & Subcrestal

Diametre

3.5 mm | 4.0 mm | 4.5 mm | 5.0 mm | 6.0 mm

Designul implantului si proprietatile filetului pentru a creste stabilitatea primara

Primul implant Bredent SKY® a fost introdus pe piata dentara in urma cu 15 ani si de atunci a fost dezvoltat in mod continuu. Similar cu evolutia biologica, caracteristicile bune ale implanturilor Bredent au fost imbunatatite constant si incluse ulterior in extensii ale sistemului.

In consecinta, implantul Bredent copaSKY poarta codul designului implantului Bredent blueSKY, cel mai de succes implant din istoria restaurarilor dentare imediate.

Implantul lung Bredent Copa Sky

Geometria conexiunii

Conexiunea conic paralela a implantului Copa Sky Bredent

Beneficiile conexiunii conic-paralel

  • O singura geometrie de conectare pentru toate diametrele reduce numarul de componente protetice pentru a simplifica stocarea si pentru a creste fiabilitatea procesului.
  • Torx ca standard de aur pentru protectie impotriva rotatiei.
  • Conexiune stabila si reversibila implant-bont conic-pereti paralel pentru indepartarea simpla a restaurarii protetice.

Cat costa un implant dentar Bredent Copa Sky?

Pretul unui implant Bredent Copa Sky este dat de caracteristicile implantului, care este prezent in mai multe diametre. Va invitam sa consultati lista noastra cu oferta completa de preturi pentru implanturi dentare premium, de cea mai buna calitate.

Cauta pe site

+