Implant dentar Bredent whiteSky din Zirconiu

Implant dentar din zirconiu Bredent White Sky

Sistemul de implant dentar Bredent White SKY din zirconiu a fost dovedit clinic si stiintific de la introducerea sa in 2006. Rezultatele solide din punct de vedere stiintific si publicate pe termen lung, de peste 10 ani, vorbesc pentru succesul sau. Aceste descoperiri demonstreaza ca implanturile de zirconiu Bredent whiteSKY pot obtine rezultate comparabile cu cele obtinute cu implanturile de titan. Noua generatie whiteSKY Tissue Line (T.L.) incorporeaza acum toate beneficiile whiteSKY „clasic” intr-un design modern si imbunatatit: Succesul stiintific – intr-o forma noua.

Implanturile White SKY de la Bredent au culoare alba, asemanatoare culorii naturale a dintilor. Fiind fabricate din dioxid de zirconiu, implanturile WhiteSKY au un aspect estetic apropiat de natural, satisfacand cele mai exigente cerinte estetice si sunt 100% biocompatibile.

Implanturile din zirconiu se comporta asemanator cu implanturile de titan, avand o rezistenta ridicata si un plus de fiabilitate. Vezi o comparatie intre implanturile din zirconiu versus implanturile din titan.

Suprafata speciala a implantului Bredent WhiteSky din zirconiu

Literatura stiintifica din domeniul stomatologiei moderne arata ca suprafetele rugoase sunt necesare pentru osteointegrare pentru a facilita atasarea osteoblastelor.

Pe baza acestor cunostinte stiintifice, suprafata implanturilor dentare Bredent whiteSKY este sablata pentru a obtine un nivel definit de rugozitate.

Oxidul de zirconiu este un material extrem de durabil, iar filetul unic si suprafata bioactiva a implantului Bredent WhiteSky sporesc osteointegrarea acestuia.

Suprafata speciala a implantului Bredent WhiteSky din zirconiu
Microstructura in intervalul de 500 μm pentru adaptarea osoasa rapida

Osteointegrare implant zirconiu versus implant titan

Un studiu realizat la Universitatea din Dresda* a aratat rezultate foarte bune in ceea ce priveste osteointegrarea implanturilor de zirconiu whiteSKY. Osul regenerat poate fi vazut clar (imaginea din stanga), la fel ca si atasarea directa a osteoblastelor (imaginea din dreapta) la suprafata.

* Stadlinger B. et al.: Comparatia implanturilor de zirconiu si titan dupa o perioada scurta de vindecare. Un studiu pilot la miniporci; International Journal of Oral Maxilo-Facial Surgery 2010; 39; 585 – 592

Osteointegrare implant zirconiu versus implant titan

Caracteristicile implantului Bredent WhiteSky

Caracteristici implant Bredent WhiteSky zirconiu

1. Doua suprafete inclinate, fiecare 15°
mai putina personalizare necesara la restaurarea implanturilor in unghi

2. Canelura
fixarea protezelor – „Blocare de ciment“

3. Filet autofiletant optimizat
Mai putina forta necesara pentru insurubare

4. Inaltime optimizata a bontului (4,5 mm)
Faciliteaza restaurarea protetica

5. Structura de suprafata optimizata
Pentru atasarea tesuturilor moi

6. Suprafata aspra
Pentru o osteointegrare fiabila

7. Articulatie cu 4 muchii
Securitate rotationala

Avantajele implantului dentar din zirconiu Bredent WhiteSky

Implantul Bredent WhiteSky realizat integral din zirconiu prezinta numeroase beneficii printre care:

 • WhiteSky e realizat dintr-o singura piesa, neavand bont protetic: Neexistand spatii libere, bacteriile nu se pot dezvolta, avantajand sanatatea gingiilor. Implanturile din titan au bont protetic separat si in lipsa unei igiene corespunzatoare, bacteriile pot patrunde cu usurinta, putand determina un miros neplacut al cavitatii orale.
 • WhiteSky este acceptat fara probleme de catre gingii si mucoasele bucale: Zirconiul dentar este un material hipoalergenic 100% biocompatibil, venind astfel in ajutorul pacientilor care sunt alergici la titan. In cazul implanturilor din zirconiu, sangerarile si inflamatiile sunt rar intalnite. Prin comparatie, implanturile din titan sunt uneori insotite de sangerari si retractii gingivale.
 • WhiteSky are o osteointegrare mai buna fata de implantul dentar din titan.
 • White Sky permite o incarcare functionala imediata in prezenta unei densiteti suficiente a osului.
 • WhiteSky din zirconiu este rezistent la coroziune, caracteristica care nu se aplica si in cazul implanturilor din titan, unde bacteriile se pot acumula mai usor pe suprafetele metalice.
 • WhiteSky prezinta o rezistenta mecanica crescuta, comparativ cu alte materiale utilizate in estetica dentara, printre care si titanul. Zirconiul dentar are un grad de duritate foarte inalt, rezistand la indoire si compresie.
 • White Sky se modeleaza extrem de usor,  acesta obtinandu-se intr-un mod foarte precis, fara erori sau abateri de la forma si dimensiunea optima, prin frezare 100% computerizata.
 • White Sky este realizat din material termoizolant, dioxid de zirconiu. Astfel, variatiile de temperatura nu afecteaza dintii restaurati cu astfel de implanturi, indiferent daca consumam alimente sau bauturi fierbinti ori reci.
 • White Sky este extrem de estetic. Implantul din zirconiu este 100% alb, imitand perfect culoarea dintilor naturalo. Astfel, nu vor aparea umbre inchise la culoare care sa tradeze existenta unui metal, nici macar in cazul pacientilor cu gingie foarte subtire.
 • White Sky permite o igienizare mai facila: Marginea restaurativa a implantului Bredent whiteSKY este situata la nivelul gingiei. Datorita acestei caracteristici implantul White Sky se poate curata extrem de usor comparativ cu implanturile din titan, a caror margine se afla la nivelul osului, curatararea fiind mai dificil de realizat, existand riscul de a se dezvolta bacterii.

Beneficiile implanturilor WhiteSky de generatia a 2-a

Mai jos enumeram principalele beneficii ale implanturilor Bredent White Sky din a 2-a generatie:

 • Studii pe termen lung disponibile (din 2006)
 • Forma implantului conic cilindric
 • Filet dublu autofiletant
 • Filet de compresie (calitatea osului = stabilitate primara)
 • Suprafata sablata fin structurata: ofera baza optima pentru acumularea de celule osoase
 • Umar de implant cu microcaneluri orizontale: poziționare perfecta a gingiei, deoarece structura microcanalurilor este similara cu gingia naturala
 • Implant 100% fara metal
Bredent WhiteSky implant

Ce pret are un implant dentar din zirconiu Bredent WhiteSky?

Implantul dentar din zirconiu Bredent White Sky este un implant premium, prin urmare si pretul acestuia este mai ridicat. Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi dentare cu incarcare imediata, de cea mai buna calitate.

Cauta pe site

+