Pacienta 56 de ani, proteza fixe cu 4 si 6 implanturi

Pacienta 56 ani, proteza fixa cu 4 implanturi + proteza fixa cu 6 implanturi

Pacienta de 56 de ani si-a redobandit zambetul gratie tehnicii implanturi si dinti ficsi in 24 de ore cu o proteza fixa cu 4 implanturi la mandibula si o proteza fixa cu 6 implanturi la maxilar. Reabilitarea a fost realizata cu succes de catre echipa noastra de medici specialisti formata din dr. Mihai Cirstea – Specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala, dr. Dragos Popescu – Medic Protetician.

Mai jos detaliem etapele, lucrarile protetice si interventiile chirurgicale efectuate pentru ca pacienta sa se poata bucura de zambetul sau obtinut cu proteze fixe pe implanturi pret de o viata intreaga.

Maxilar – proteza fixa cu 6 implanturi INNO

  • Extractii dintilor restanti (nu mai puteau fi salvati – nu se observa in imaginea de mai sus)
  • Fast Smile – 6 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacientei
  • Lucrare fixa definitiva pe implanturi cu structura din zirconiu si coroane integral ceramice
Proteza fixa definitiva pe 6 implanturi
Proteza fixa definitiva pe 6 implanturi

Mandibula – proteza fixa cu 4 implanturi INNO

  • Extractia dintilor restanti, care nu mai puteau fi salvati
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • Fast Smile – 4 implanturi Inno + lucrare fixa provizorie in 24h
  • Lucrare fixa definitiva pe implanturi cu structura sinterizata si coroane din compozit stratificat

Video cu realizarea unei proteze fixe cu 4 implanturi la arcada inferioara.

Cum alegem protezele dentare fixe definitive pe implanturi?

In video-ul de mai jos, Dr. Bogdan Moales, specialist in Protetica Dentara Computerizata CEREC 3D Cad/Cam, ne explica ce tipuri de lucrari dentare fixe definitive ar trebui sa alegem in cazul unei reabilitari orale totale pe implanturi.

Recomandarea specialistilor in cazul unei reabilitari orale totale pe implanturi este de a realiza pentru arcada superioara o proteza fixa definitiva mai “dura”, cu structura de zirconiu si coroane din ceramica, iar pentru arcada inferioara o proteza fixa definitiva mai “moale” cu dinti din compozit. Deoarece, combinand o lucrare fixa dentara “tare” cu o lucrare fixa dentara “moale”, implanturile care sustin lucrarile nu vor avea de suferit in timp, pacientul putandu-se bucura de zambetul un termen indelungat.

Zambete inainte si dupa proteze fixe pe implanturi

Ce pret au protezele fixe cu 6 sau 4 implanturi?

Pretul unei proteze fixata pe implanturi este direct influentat, evident, de numarul implanturilor si marca acestora. La acest cost se adauga si pretul lucrarii fixe definitive, care poate fi realizata din diferite materiale de cea mai buna calitate.

Alegerea acestora, asa cum am descris si mai sus, se va face intotdeauna impreuna cu medicii nostri specialisti, astfel incat pacientul sa se poate bucura de zambetul sau termen cat mai indelungat.

In cadrul clincii Dental Premier, pacientii beneficiaza de experienta vasta a medicilor nostri in restaurari totala cu proteze fixe pe implanturi premium, de calitate superioara.

Va invitam sa consultati lista noastra cu oferta completa de preturi pentru proteze fixe cu 4 sau 6 implanturi si lucrari fixe definitive din compozit, ceramica integrala sau zirconiu.

Cauta pe site

+