Lucrarea sau proteza dentara fixa definitiva pe implanturi

Lucrarea / proteza dentara fixa definitiva pe implanturi: tipuri de materiale, recomandari si preturi

Pacientii care au nevoie de o restaurare completa a dintilor de pe una sau ambele arcade dentare cu implanturi si lucrari/proteze fixe isi pun frecvent intrebarea ce tip de lucrare definitiva sa aleg sau care este cel mai bun material pentru dinti? Ce material pentru coroane dentare este mai estetic si durabil cu un raport optim calitate / pret?

Recomandari pentru alegerea materialelor pentru lucrarile sau protezele dentare definitive

Trebuie sa stiti ca in cadrul clincii stomatologice Dental Premier, pacientii vor fi indrumati intotdeauna pentru a face cea mai buna alegere pentru lucrarea sau proteza dentara fixa definitiva pe dinti existenti sau implanturi, potrivita cazului si bugetului lor.

In video-urile de mai jos, Dr. Bogdan Moales, specialist in Protetica Dentara Computerizata, ne explica ce tipuri de lucrari / proteze dentare fixe definitive ar trebui sa alegem in cazul unei reabilitari orale totale si modul in care facem probele pentru a obtine rezultatul perfect.

Lucrarea definitiva pentru maxilar versus lucrarea definitiva pentru mandibula

Recomandarea generala in cazul unei restaurari dentare totale este de a realiza pentru maxilar (partea de sus) o lucrare definitiva mai “dura”, cu structura de zirconiu si coroane din ceramica, iar pentru mandibula (partea de jos) o lucrare definitiva mai  “moale” cu dinti din compozit.

Astfel, combinand o lucrare dentara “tare” cu o lucrare dentara “moale”, implanturile nu vor avera de suferit in timp, pacientul putandu-se bucura de zambetul sau estetic pe termen lung.

Zambete inainte si dupa lucrari/proteze fixe definitive pe implanturi

Mai sus ati putut vizualiza doar cateva dintre miile de cazuri de reabilitari orale totale realizate cu succes in cadrul clincii noastre cu ajutorul lucrarilor dentare fixe pe 4 sau 6 implanturi INNO, Bredent, Megagen, Straumann sau Nobel Biocare.

Cat costa o lucrare/proteza fixa definitiva pe implanturi?

In cadrul clincii Dental Premier, pacientii pot beneficia de lucrari sau proteze dentare fixe definitive realizate din materiale 100% biocompatibile, de cea mai buna calitate. Mai jos puteti vizualiza oferta completa de preturi pentru lucrari dentare definitive pe implanturi: BASIC, STANDARD, MEDIE, PREMIUM si VIP.

Indiferent ca discutam de o proteza fixa cu 4 implanturi sau o proteza fixa cu 6 sau mai multe implanturi, costul unei lucrari dentare definitive este acelasi.

ServiciuPret (LEI)
BASIC - Lucrare provizorie de lunga durata pe implanturi cu structura Crom/Cobalt si coroane din acrilat (pret per arcada)16000
STANDARD - Lucrare pe implanturi cu structura de crom/cobalt sinterizata si coroane din compozit stratificat (pret per arcada)20000
MEDIE - Lucrare pe implanturi cu structura crom/cobalt sinterizata si coroane din ceramica stratificata (pret per arcada)22000
PREMIUM - Lucrare pe implanturi cu structura de ZIRCONIU (CAD CAM) + coroane individuale ceramica presata (pret per arcada)26000
VIP - Lucrare pe implanturi cu structura sinterizata din crom/cobal sau titan (CAD CAM) si coroane individuale ceramica presata/zirconiu (pret per arcada)29000

Va invitam sa consultati si lista cu oferta completa de preturi pentru implanturi dentare si proteze fixe definitive.

Cauta pe site

+