Dantura fixa in 24 ore cu implanturi Megagen All-on-6

Pacienta 64 ani, All-on-6 cu implanturi Megagen, maxilar si mandibula

Pacienta de 64 de  ani a beneficiat de o restaurare totala a danturii la maxilar si mandibula prin tehnica dinti ficsi si implanturi dentare in 24 de ore. Cazul a necesitat inserarea a 6 implanturi Megagen la fiecare arcada in parte si realizarea a doua lucrari fixe provizorii si doua lucrari fixe definitive.

Zambetul a fost redat cu succes pacientei de catre una din echipele noastre de specialisti formata din dr. Alex Pintilie, Specialist Chirurgie Dento-Alveolara si dr. Bogdan Moales, Medic Protetician – Specialist in Protetica Computerizata CEREC 3D Cad/Cam.

Arcada superioara – Lucrare fixa cu 6 implanturi Megagen

  • Extractia dintilor restanti, care nu mai puteau fi salvati
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • All-on-6 – 6 implanturi Megagen + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura din zirconiu si coroane integral ceramice

Arcada inferioara – Lucrare fixa cu 6 implanturi Megagen

  • Extractia dintilor restanti, care nu mai puteau fi salvati
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei
  • All on 6 – 6 implanturi Megagen + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura metalica sinterizata si coroane din compozit stratificat

Extractii dentare + inserarea implanturilor intr-o sedinta

Gratie sistemelor de implanturi de ultima generatie, de tip All-on-X, extractiile dentare si inserarea implanturilor se pot realiza intr-o singura sedinta, urmand ca in maximum 24 de ore sa se ataseze lucrarile fixe provizorii.

Astfel, intr-un timp foarte scurt, pacienta s-a putut bucura de zambetul sau. Dupa 3-6 luni de la inserarea implanturilor, in functie de caz, pacientul poate sa revina deja pentru atasarea lucrarilor/protezelor dentare fixe definitive. Acestea pot fi realizate din mai multe tipuri de materiale 100% biocompatibile, de cea mai buna calitate.

Ce pret are o dantura fixa pe implanturi?

Pretul unei danturi fixe pe implanturi este dat de marca si numarul implanturilor necesare sustinerii lucrarilor dentare. In cadrul clinicii noastre utilizam mai multe tipuri si marci de implanturi dentare premium cu incarcare imediata, cu ajutorul carora putem reda zambetul pacientilor intr-un timp record: maximum 24 de ore!

In cazul pacientei de fata s-au utilizat doua lucrari de tip All-on-6 cu implanturi Megagen al caror pret este redus de la 25000 la 23000 Lei per arcada, pentru etapa I  – inserarea implanturilor + lucrarea fixa provizorie. Pentru protezele fixe definitive pe implanturi, pacienta a optat pentru o lucrare definitiva cu structura din zirconiu si coroane integral ceramice la maxilar (26000 Lei) si o lucrare definitiva cu structura metalica sinterizata si coroane din compozit stratificat la mandibula (20000 Lei).

Va invitam sa consultati lista noastra completa de preturi pentru implanturi dentare de calitate.

Cauta pe site

+