Restaurare dentara cu implanturi Megagen

Pacienta 59 ani, dantura fixa in 24 ore cu implanturi Megagen All-on-6

Pacienta de 59 de ani a beneficiat de o reabilitare totala a danturii cu ajutorul implanturilor Megagen. Zambetul a fost redat cu succes pacienteti de catre echipa noastra de specialisti formata din dr. Mihai Cirstea, Specialist Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala si dr. Bogdan Moales, Medic Protetician, specialist Protetica Dentara Computerizata CEREC 3D Cad/Cam. Mai jos detaliem interventiile chirurgicale si lucrarile dentare realizate pentru rezolvarea cu succes a cazului.

Restaurarea danturii la maxilar

  • Extractii dintilor restanti care nu mai putea fi salvati
  • All on 6 – 6 implanturi Megagen + lucrare fixa provizorie in 24 ore
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacientei
  • Lucrare definitiva pe implanturi cu structura din zirconiu si coroane integral ceramice

La arcada superioara s-a realizat o lucrare fixa de tip All-on-6 prin tehnica implanturi si dinti ficsi in 24 ore. Dupa cateva luni, pacientei i s-a atasat lucrarea fixa definitiva realizata din coroane dentare integral ceramice pe structura de zirconiu.

Restaurarea danturii la mandibula

  • Implanturi Megagen
  • PRGF – vindecare accelerata cu ajutorul plasmei extrasa din sangele pacientei
  • Coroane dentare ceramice pe suport de zirconiu pe implanturi

La arcada inferioara pacienta a necesitat cateva implanturi Megagen si coroane ceramice pe suport de zirconiu.

Beneficiile implanturilor Megagen

Implantul Megagen prezinta un design care respecta cele mai inalte standarde de calitate existente astazi in implantologia moderna. Implanturile Megagen sunt realizate dintr-un aliaj de titan pur de gradul 4 si prezinta spire speciale care menajeaza substratul osos. Gratie acestor calitati, interventia chirurgicala de inserare a implanturilor este minim invaziva, iar recuperarea pacientului mai rapida.

Implanturile dentare Megagen au incorporate pe supratata lor particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel incat tesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie. Astfel, scade mult riscul de respingere a implanturilor de catre organismul pacientilor.

Cat costa un implant Megagen si o dantura fixa All-on-6?

In cadrul clincii noastre utilizam implanturi din gama de top a companiei Megagen, si anume, modelul AnyRidge, iar pretul acestuia este redus de la 3400 la 3000Lei.

Costul unei danturi fixe pe implanturi Megagen este dat de numarul de implanturi necesare pentru fixarea lucrarii definitive. De regula, 4 sau 6 implanturi sunt suficiente pentru o stabilitate buna, insa uneori numarul implanturilor necesare poate fi mai mare.

Va invitam sa consultati lista noastra de preturi pentru implanturi Megagen si lucrari fixe definitive.

Cauta pe site

+