De ce sa alegi o clinica stomatologica cu servicii complete in locul unui cabinet stomatologic?

De ce sa alegi o clinica stomatologica cu servicii complete in locul unui cabinet stomatologic?

Pentru ca nu toti pacientii fac diferenta intre un simplu cabinet stomatologic si o clinica dentara de top cu servicii integrate, in cele de urmeaza va vom prezenta cateva argumente care va vor ajuta sa faceti alegerea corecta.

In mod normal, clinica stomatologica este proiectata si gandita astfel incat un pacient sa poata beneficia intr-un singur loc de toate serviciile stomatologice de care ar avea nevoie, incepand de la o simpla radiografie panoramica sau tomograf dentar, pana la cele mai complexe interventii chirurgicale cum ar fi reconstructii de os, sinus lift si restaurari complete ale danturii cu implanturi dentare.

Dotari: clinica stomatologica versus cabinet stomatologic

Clinica noastra indeplineste cele mai inalte standarde internationale, detinand Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, liderul mondial in tehnologie dentara! Astfel, medicii nostri specialisti sunt in masura sa ofere consultanta la cel mai inalt nivel profesional, iar pacientii beneficiaza exclusiv de cele mai noi si moderne tehnologii in cele 9 cabinete stomatologice ultradotate «High Tech Dentistry»! De asemenea, clinica dispune de radiologie digitala dotata cu tomograful dentar cu fascicul conic CBCT – cone beam computer tomography, cea mai noua inovatie din domeniul radiologiei dentare.

Intr-un simplu cabinet stomatologic sansele sa intalniti astfel de dotari sunt foarte mici, cu atat mai mult cu cat efectiv spatiul nu permite. Despre buget nu mai vorbim.

Medici stomatologici specialisti: clinica dentara versus cabinet stomatologic

In cadrul unei clinici dentare puteti beneficia de serviciile unor medici specialisti cu experienta, din toate ramurile stomatologiei: chirurgie, implantologie, protetica, parodontologie, ortodontie, endodontie, terapie, radiologie, pedodontie. Pentru ca intr-o clinica stomatologica numarul de pacienti este mult mai mare decat intr-un cabinet stomatologic, medicii se confrunta zilnic cu o varietate de cazuri dificile si acumuleaza astfel o experienta vasta in restaurari dentare complexe, functionale, durabile si estetice.

Dental Premier – CENTRU DE EXCELENŢĂ DENTSPLY SIRONA – Liderul Mondial în Tehnologie Dentară! Medici cu certificări internaţionale prestigioase de peste 10 ani!

Specialistii din clinica stomatologica Dental Premier au experienta necesara pentru a trata pacientii cu rigurozitate si profesionalism. Medicii nostri s-au specializat la cursuri internationale prestigioase in S.U.A., Germania, Franta, Anglia, Italia, Austria, Monaco, Grecia, Ungaria, Spania, Egipt, Polonia, Coreea de Sud etc, si continua sa o faca prin participarea permanenta la noi cursuri si conferinte in tara si strainatate. Expertii nostri in implantologie si chirurgie dento-alveolara au primit Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent, fiind unii dintre cei mai apreciati specialisti din Romania pentru restaurari dentare cu sistemul DINŢI INTR-O ZI – IMPLANTURI + LUCRARE FIXĂ ÎN 24H!

O clinica stomatologica investeste resurse importante in ultraspecializarea medicilor sai. Astfel, mentinem contactul permanent cu noutatile din domeniu prin participarea la congrese, simpozioane, workshop-uri, literatura de specialitate, care ne permit gasirea unor solutii in cele mai dificile cazuri.

De-a lungul timpului am castigat increderea pacientilor nostri prin tratamente neinvazive, utilizand cele mai minutioase tehnici, totul desfasurandu-se in conditii sigure, aseptice si folosind metode de sterilizare conform normelor europene.

In ultimii ani am redat cu succes zambetul a peste #NRPACIENTI# de pacienti, dintre care peste #NRREABILITARITOTALE# de cazuri de reabilitari dentare totale la mandibula si maxilar (implanturi si dinti ficsi in 24h) si peste #NRIMPLANTURI# de tratamente cu implant dentar realizate cu succes. Experienta noastra si dialogul constructiv cu pacientii sunt garantia succesului nostru comun!

Faptul ca reusim sa schimbam viata pacientilor nostri in bine si sa le oferim un motiv in plus sa zambeasca, este cea mai frumoasa parte a meseriei noastre. Va asteptam cu drag in clinica noastra!

Cauta pe site

+