Medic stomatolog dentist bun in Bucuresti

Cauti dentist bun Bucuresti? Beneficiaza de tehnologie moderna si serviciile unora dintre cei mai buni medici stomatologi!

Daca sunteti in cautarea unui dentist bun in Bucuresti, la clinica stomatologica Dental Premier va asteapta o echipa de specialisti de top cu experienta vasta, formata de unii dintre cei mai buni medici stomatologi, acoperind toate serviciile din domeniu: chirurgie, implantologie, protetica, ortodontie, parodontologie, endodontie, radiologie etc.

Medicii nostri stomatologi sunt in masura sa ofere consultanta la cel mai inalt nivel profesional, iar pacientii beneficiaza exclusiv de cele mai bune si moderne tehnologii in cele noua cabinete stomatologice dotate cu aparatura de ultima generatie.

De ce sa alegeti clinica stomatologica Dental Premier?

Avand peste 14 ani de activitate, Dental Premier este printre primele clinici din Romania care a introdus restaurarile dentare totale cu sistemele de implanturi dentare Fast&Fixed si subperiostale, avand Certificatul de Excelenta Fast&Fixed by Bredent.

De asemenea, clinica noastra indeplineste cele mai inalte standarde, detinand Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, liderul mondial in tehnologie dentara, dovada a faptului ca suntem una dintre cele mai bune clinici stomatologice din Bucuresti si chiar Romania.

Medicii nostri dentisti s-au specializat la cursuri internationale prestigioase si continua sa o faca prin participarea permanenta la noi workshop-uri, simpozioane, conferinte si congrese stomatologice, atat in Romania cat si in strainatate.

Cauti cea mai buna clinica stomatologica din Bucuresti pentru implant dentar?

Implantul dentar reprezinta cea mai buna optiune pentru inlocuirea dintilor lipsa. La clinica stomatologica Dental Premier din Bucuresti pacientii beneficiaza exclusiv de implanturi dentare premium, de cea mai buna calitate, 100% biocompatibile, astfel incat osteointegrarea va fi perfecta. De aceea, nu avem cazuri in care implantul a fost respins de catre organism. Stabileste o consultatie cu specialistii nostri in chirurgie si implantologie dentara si afla mai multe despre alegerea celui mai bun implant dentar potrivit situatiei tale.

Ai nevoie de investigatii radiologice dentare digitale, precise si rapide?

Clinica noastra dispune de tomograf dentar cu fascicul conic (CBCT – cone beam computer tomography) de ultima generatie, astfel incat drumurile la centrele de radiologie dentara dispar. Acesta ofera cea mai noua investigatie din domeniul radiologiei dentare, aparatul fiind produs de leader-ul mondial in tehnologie dentara – compania germana Sirona. Astfel, pacientii pot beneficia chiar in clinica de o gama larga de investigatii radiologice, avand, in plus, avantajul enorm al radiologiei digitale, cu o doza de radiatii cu pana la 90% mai mica comparativ cu radiologia dentara clasica.

Radiologie dentara in Bucuresti
Computerul Tomograf cu fascicul conic CBCT – rapid, precis si radiatii minime

Cauti cel mai bun medic ortodont si cel mai modern aparat dentar?

In cadrul clinicii noastre puteti beneficia de cel mai nou si tehnologizat tratament cu aparat dentar si de serviciile unuia dintre cei mai buni medici ortodonti specializati in aparate dentare invizibile cu gutiere transparente, Spark Clear Aligner! Descopera si tu impreuna cu specialistii nostri in ortodontie care este cea mai buna optiune pentru obtinerea unui zambet perfect!

Cauti un medic endodont bun si cel mai modern tratament endodontic sub microscop ultramodern?

La Dental Premier beneficiezi de medici endodonti cu experienta si de cele mai moderne tratamente endodontice la microscop dentar LEICA High End cu camera HD. Cu ajutorul microscopului endodontic LEICA de utima generatie medicul endodont poate observa detalii pretioase pe care, oricat de bun ar fi un endodont, nu le-ar putea vedea cu ochiul liber. Ca urmare, pacientului i se ofera cea mai buna solutie, putandu-se salva dinti care altfel nu ar fi putut fi pastrati.

Medic endodont bun in Bucuresti
Tratament endodontic la microscop dentar LEICA High End cu camera HD

Cauti un medic parodontolog bun si tratament parodontoza cu laser modern?

Cu ajutorul laserului dentar ultramodern EPIC™ se pot efectua o varietate mare de tratamente, inclusiv tratarea parodontozei. In cadrul clinicii noastre activeaza unii dintre cei mai buni medici parodontologi din Bucuresti, avand la dispozitie cele mai performante echipamente si materiale din domeniul stomatologiei.

Parodontolog bun in Bucuresti
Tratament pardontoza laser Laserul dentar EPIC™ BIOLASE de ultima generatie

Doriti o programare la un medic stomatolog bun in Bucuresti?

Daca sunteti in cautarea unui stomatolog bun, specialistii nostri va stau la dispozitie la sediul clincii Dental Premier din Bucuresti, Str. Maria Rosetti nr. 26 A, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-21:00. Programeaza o consultatie stomatologica online sau la unul din numerele de telefon: +40758.791.817 / +40742.288.440 / +40758.237.879 / +40758.237.878.

Experienta noastra si dialogul constructiv cu pacientii sunt garantia succesului nostru comun. Faptul ca reusim sa schimbam viata pacientilor nostri in bine si sa le oferim un motiv in plus sa zambeasca este cea mai frumoasa parte a meseriei noastre.  Va asteptam cu drag in clinica!

Cauta pe site

+