Dental Premier Timisoara, Brasov, Cluj nu exista

Atentionare! Dental Premier Timisoara, Dental Premier Brasov, Dental Premier Cluj nu exista!

Dragi pacienti si vizitatori ai website-ului clinicii stomatologice Dental Premier din Bucuresti, va informam ca Dental Premier Timisoara, Dental Premier Brasov si Dental Premier Cluj nu exista. Facem aceasta precizare ca urmare a sesizarilor dumneavoastra cu privire la acest aspect si pentru nu se crea confuzie intre clinica noastra si cabinetele stomatologice enumerate mai jos.

ATENTIE! Nu exista Dental Premier in Timisoara, Brasov sau Cluj. A nu se confunda clinica noastra Dental Premier Bucuresti cu cabinetele stomatologice Premier Dental Timisoara, Premiere Dent Brasov, Premier Dent Bucuresti, PremierMed Dental Bucuresti sau cu furnizorul de instrumente medicale stomatologice Premier Denta Cluj.

“Dental Premier” este marca inregistrata si detinuta in Romania exclusiv de clinica noastra stomatologica din Bucuresti.

DENTAL PREMIER BUCURESTI ESTE CENTRU DE EXCELENTA DENTSPLY SIRONA – Liderul mondial in tehnologie dentara!

Cu o investitie de peste 2 milioane de euro, clinica noastra indeplineste cele mai inalte standarde, detinand Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, liderul mondial in tehnologie dentara!

Certificat Excelenta Sirona Clinica stomatologica Dental Premier
Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona – Clinica stomatologica Dental Premier Bucuresti

Cu peste 14 ani de activitate, suntem printre primele clinici care au introdus in Romania reabilitarile dentare totale cu sistemul Fast&Fixed si implanturi subperiostale, avand Certificatul de Excelenta Fast&Fixed by Bredent!

Certificat excelenta Bredent echipa clinica stomatologica Dental Premier Bucuresti
Certificat de Excelenta Bredent – Clinica stomatologica Dental Premier Bucuresti

Medicii nostri specialisti sunt in masura sa ofere consultanta la cel mai inalt nivel profesional, iar pacientii beneficiaza exclusiv de cele mai noi si moderne tehnologii in cele 9 cabinete stomatologice dotate  «High Tech Dentistry» ale clincii stomatologice Dental Premier din Bucuresti, Str. Maria Rosetii Nr. 26 A.

Cauta pe site

+